Ahmet Serkan Savurgan, Adil Serdar Saçan mı?

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
Üzerinize afiyet, dün gece yine bir DVBRip izledim 48. bölümü.

Bu bölümde geçen Ahmet Serkan Savurgan isimli emniyet yetkilisi, sizce Adil Serdar Saçan'a mı işaret ediyor? Adamın tipi, konumu, Ergenekon'a desteği ve tavırları ile dizide geçen karakter neredeyse birebir aynı. Bir de 3 kelimeden oluşan adının olması da tesadüf olamaz sanırım.

İzleyenler ne diyor?

_taha

Profesör
Reaksiyon puanı
17
Bence de onu işaret ediyor...Benzerlik çook..

cem19

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
doğrudur kardeşler adil serdar saçan kurtlar vadisininbu hafta ki 49.bölümünde trafik kazası geçiriyor.
adil serdar denilen vatandaşta aynı şekilde geçmte oğlu ile beraber bir kaza geçirmiştir.ve epeyde hastane de yatmıştır.

kurtlar vadisi türkiyede ki devlet bizim mantığını atamamış sözde laik cumhuriyatçi olduğunu idaa eden ama gerçekte faşist olan zihniyeti tamamı ile anlatıyor. bunlar müslüman dini bütün kardeşlerimizin sözde anti laik olduğu fikrini toplumun diğer kesimlerine empoze etmeye çalışarak devleti sömürmeyi amaçlamıştır.sözde kendi fikirlerine inanan ,ancak kendileri gibi devleti yeme peşinde olmadan tamamen ideolojisi için yaşayan

uğur mumcu
ahmet taner kışlalı

gibi temiz yürekli, insanları öldürerek.bunları şeriatçılar yapıyor mantığını toplumda genel kanaat olarak oturmaya çalışıyorlar.VEEEEEEEEEEE
TABİİ Kİ DE TOPLUMUN KARIŞTIĞI,GAZETECİLERİN DİKKATİNİ VERMEİYECEKLERİ BİR ZAMANDA SAMAN ALTINDA SU YÜRÜTME MİSALİ İŞLERİNİ İDAME ETTİRİYORLAR.kurtlar vadisini izlemeye devam edelim.

PcMaSTeR

Profesör
Reaksiyon puanı
5
A.S.Savurgan: Ahmet Serkan Savurgan

A.S.Saçan: Adil Serdar Saçan

Soy isimleri bile eş anlamlı :D

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170