Ahmet Kaya - Bizim Hikayemiz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan spybot
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

İnternet

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Adam pkklı onu bilmeyen yok inkar edense yanılır. Ama biz burada adama değil şarkısına yorum yapmalıyız, şarkısı güzel mi değil mi?
Bende sevmiyorum pkklı ve pkkya hizmet ettiği için,ama şarkılarını seviyorum bu beni pkklı mı yapacak hayır, sempatismanı mi yapacak hayır.

"Türkiye bölünmez bir bütündür ne parçalanabilir ne bölünebilir" kim bunları yok sayarsa, saymaya kalkarsa Türk milleti yani bizler hesap sorarız. Kanımızın son damlasına kadar...

Bu söylemden hareketle eskiden şarkıları yasaktı şimdiyse dinleyebiliyoruz o zaman bu adamı fazla konuşup birbirimizi kırmaya ve birbirimize kin duymaya gerek var mı?

Asdasdasd12123123

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Adam pkklı onu bilmeyen yok inkar edense yanılır. Ama biz burada adama değil şarkısına yorum yapmalıyız, şarkısı güzel mi değil mi?
Bende sevmiyorum pkklı ve pkkya hizmet ettiği için,ama şarkılarını seviyorum bu beni pkklı mı yapacak hayır, sempatismanı mi yapacak hayır.

"Türkiye bölünmez bir bütündür ne parçalanabilir ne bölünebilir" kim bunları yok sayarsa, saymaya kalkarsa Türk milleti yani bizler hesap sorarız. Kanımızın son damlasına kadar...

Bu söylemden hareketle eskiden şarkıları yasaktı şimdiyse dinleyebiliyoruz o zaman bu adamı fazla konuşup birbirimizi kırmaya ve birbirimize kin duymaya gerek var mı?

Doğru Söze ne denir..
Tamamen katılıyorum..

Exploit Coder

Profesör
Reaksiyon puanı
26

Ben tam katılmıyorum Türkiyenin değil Türkiye Cumhuriyetinin bölünmez bir bün olduğuna inanıyorum Türkiye bir kitle değil ülke dir. Türkiye Cumhuriyeti bir çok topluluğu içinde barındırır.

TheShell

Asistan
Reaksiyon puanı
0
paşalı bu konuda aynı düşündüğüm bir kişiye, sana rastladım doğrusu. Adı geçiyor diye konuya bile girmiyordum. Yazdıklarına katılıyorum ve aynen kopyalıyorum.

Bunun yüzünden askerde ve sivil hayatta takışmadığım adam kalmadı. Acemi birliğinde daha tüyü bitmemiş çömezim, usta asker açmış tvde bunun şarkısını dinliyor. Kumandayı aldım elinden valla. Askerde bu hain dinlenir mi lan! diye bir çıkıştım. Nöbetçi astsubaya bile şikayet ettim ama bi şey yapan olmadı.

çömez askersin ve uzman askerin elinden kumandayı alıyorsun:lol: vaybe ammada cesurmuşun yaw:lol:

Bu adamdan nefret ettiğini söyleyen onu vatan hayini olarak gören arkadaşlarımıza nazım hikmetin bir şiirinden alıntı yapmak istiyorum.

Evet, vatan hainiyim, siz vatanperverseniz, siz yurtseverseniz, ben yurt
hainiyim, ben vatan hainiyim.
Vatan çiftliklerinizse,
kasalarınızın ve çek defterlerinizin içindekilerse vatan,
vatan, şose boylarında gebermekse açlıktan,
vatan, soğukta it gibi titremek ve sıtmadan kıvranmaksa yazın,
fabrikalarınızda al kanımızı içmekse vatan,
vatan tırnaklarıysa ağalarınızın,
vatan, mızraklı ilmühalse, vatan, polis copuysa,
ödeneklerinizse, maaşlarınızsa vatan,
vatan, Amerikan üsleri, Amerikan bombası, Amerikan donanması topuysa,
vatan, kurtulmamaksa kokmuş karanlığımızdan,
ben vatan hainiyim.

dediği gibi ... siz vatan severseniz ben vatan hayiniyim. Türkiyenin değil Türkiye Cumhuriyetinin Bölünmemesi konusunda elimden gelen her şeyi yapabileceğimi söyleyeyim. Siz pkkdan ve yandaşlarından ne kadar nefret ediyorsanız bende en az o kadar ediyorum. Kürtleri hiç bir zaman sevmedim fakan bir kin de bulundurmadım onlarda insan dedim hep. arada üç beş tane şerefsiz çıktı diye bütün bir milleti bütün halkı terörist benimsemek insani bir davranışmı.

Ama bu adama terörist dedirtmem. bu adam pkklı değildir. eminimki vatanı için sizden önce canını feda ederdi. kulaktan dolma sözlerle gelip burda milletlen muhalefet yapmayınız. çevreniz dandik ise arkadaşlarınızı düzgün seçersiniz.

Şunu unutmayınız şerefsiz dediğiniz kişilere yaşama imkanı sunan kişi yine sizin sevgili başbakanınızdır.

Çiftçiye ananıda al git, teröriste ananın yanına dön. Peki şimdi ben milliyetçiyim diyen kişiler milliyetçilik kavramını bir daha okusun iyi öğrensin.

Ben vatan severim diyen insanlar vatanı sevmeyi sadece üzerinde tepiştiği toprak parçasını sevmek zannetmesinler.

Gerçek Milliyetçiliği, gerçek Özgürlüğü ATATÜRK öğretti hepimize.

Ve yine unutmayalımki yine tartışma çıkaran sizlersiniz.

Bu konuyu açan arkadaşıma paylaşımı için sonsuz teşekkür ediyorum ayrıca tartışmayı başlatan üyeciğin ise ağır ceza puanına çarptırılmasını diliyorum.

buda benden.

www.dailymotion.com/video/x5tgrv_ahmet-kaya-afak-turkusu_music

helal olsun :clap: teşekkürler

buda benden

AHMET KAYA AGLADIKCA

o konuşmayı yaparken kendisini alkışlayan sürünün açtığı posterleri de göster istersen

şeerefsizi türkiyeye değil magazin gazeteciliği ödül törenindekilere demiştir

GKHNCKR

Profesör
Reaksiyon puanı
47
çömez askersin ve uzman askerin elinden kumandayı alıyorsun:lol: vaybe ammada cesurmuşun yaw:lol:

helal olsun :clap:

Bir günde gittiğim internet cafede bi dünya ahmet kaya şarkısı görmüştüm pc'de. şarkıları silmeye başlamıştım ki ana pc'den beni izliyormuş adi herif. ortalık bi karıştı :D Allah'tan birader de yanımdaydı da dayak yemedik. Gözüm dönünce sonumu düşünmüyorum usta. Haklı olduğun kavgadan korkmayacaksın..

Biz sanatını biliriz şerefs..liğini değil diyen arkadaşlara...

Bu adamın şarkıları pkk'nin dağlardaki itleri için adeta marş gibidir. gece gündüz onu dinlerler, onu anarlar. Bu adamın da onların yanında olduğu su götürmez bir gerçektir. Şimdi onurlu bir Türk erkeği, kendi canına, kardeşinin canına kast eden bir oluşumun baş solistini, şarkısı güzel diye dinlemez! Benim sülalemden gencecik iki tane abim şehit düşmüş, toprak altında yatarken ben görüşünü değil şarkısı seviyorum diye bir karaktersizlik gösteremem.

Anlamayanlara bir örnek daha verelim;

Düşünün komşunuz çok iyi bir sanatçı. bütün ülke onu dinliyor tabi sizde. Bu sanatçının kardeşi sizin kardeşinizi öldürüyor. Ve çıkan kavgalarda bu sanatçı kardeşini savunduğunu gösteriyor. hala bu adamı dinler misiniz? Düşmanınız değil midir? Dinlerseniz mezarda yatan kardeşinizin size lanet ettiğinden şüpheniz olmasın. ahmet kayanın içinde bulunduğu durumun bu örnekten farkı yoktur. Tabi bununla yüzleşebilecek kadar yürek taşıyanlara.

Kadınlar ve çocuklar belki değil ama Erkekler onurlarını ve vatanlarını korumak zorundadırlar...

yazım ağır olmuş olabilir. kimse kusura bakmasın. Söz konusu vatan olunca gerisi teferruattır....

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
629
Bu konuyu kapatalım artık.....:)

TheShell

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bir günde gittiğim internet cafede bi dünya ahmet kaya şarkısı görmüştüm pc'de. şarkıları silmeye başlamıştım ki ana pc'den beni izliyormuş adi herif. ortalık bi karıştı :D Allah'tan birader de yanımdaydı da dayak yemedik. Gözüm dönünce sonumu düşünmüyorum usta. Haklı olduğun kavgadan korkmayacaksın..

Bu adamın şarkıları pkk'nin dağlardaki itleri için adeta marş gibidir. gece gündüz onu dinlerler, onu anarlar. Bu adamın da onların yanında olduğu su götürmez bir gerçektir. Şimdi onurlu bir Türk erkeği, kendi canına, kardeşinin canına kast eden bir oluşumun baş solistini, şarkısı güzel diye dinlemez! Benim sülalemden gencecik iki tane abim şehit düşmüş, toprak altında yatarken ben görüşünü değil şarkısı seviyorum diye bir karaktersizlik gösteremem.

Düşünün komşunuz çok iyi bir sanatçı. bütün ülke onu dinliyor tabi sizde. Bu sanatçının kardeşi sizin kardeşinizi öldürüyor. Ve çıkan kavgalarda bu sanatçı kardeşini savunduğunu gösteriyor. hala bu adamı dinler misiniz? Düşmanınız değil midir? Dinlerseniz mezarda yatan kardeşinizin size lanet ettiğinden şüpheniz olmasın. ahmet kayanın içinde bulunduğu durumun bu örnekten farkı yoktur. Tabi bununla yüzleşebilecek kadar yürek taşıyanlara.

Kadınlar ve çocuklar belki değil ama Erkekler onurlarını ve vatanlarını korumak zorundadırlar...

yazım ağır olmuş olabilir. kimse kusura bakmasın. Söz konusu vatan olunca gerisi teferruattır....

bişey sorucam geçen seçimde kime oy verdin?

TheShell

Asistan
Reaksiyon puanı
0

arkadaş akpye oy vermiş sonrada utanmadan kalkıp Söz konusu vatan olunca gerisi teferruattır diyor sakın bidaha atatürkün lafını ağzına alma vatanı düşündüğün çok belli:)

mckenzie

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Ya Şu İtin Neresini dinlersiniz ki bilmem

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
629
Konuyu burda kapatın yoksa ben şikayet edeceğim kitlensin. . .

GKHNCKR

Profesör
Reaksiyon puanı
47
Ben diyeceğimi dedim gökhan, başka yazmıyorum...
Söyle kilitlensin istersen.

paşalı

Asistan
Reaksiyon puanı
3
hop ağır ol terbiyesizleşme beğenmezsen dinlemezsin olur biter:cursing:
En büyük terbiyesizliği sen yapmışsın sana ne milletin kime oy verdiğinden sen işine bak.Senin yaşınca siyasetin içinde büyümüşüm.İnsanlara saldırma efendiliğini muhafaza et....12 eylülde kaç yaşındaydın.

KOLORTA_RANGER

Asistan
Reaksiyon puanı
1
akp ye oy verenler vatan haini olduysa %40 küsürlük bölümü idam edelim o zaman bu kadar muhalefet olabiliyosunuz sonra kimin vatansever olduğuna siz karar veriyosunuz yok öyle iş bu ülkede adam gibi muhalefet olsun da biz de ona oy verelim o zaman ! eğer daha iyisini yapamıyosanız tebrik edin hain ilan etmeyin
TheShell adlı şahsa ..

cn.gates

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Ne kadar güzel olursa olsun.Bu pkklıyı dinlemem,bulunduğum ortamda dinlettirmem ! :dirol:

hasanztr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bölücü ve pkk lıdır, yurtdışı konserlerine bakarsanız daha iyi anlarsınız.Bir şarkıcı apo posteri arkasında şarkı söyler ve onu öğerse isterse dünyanın en iyi müziğini yapsın zerre kadar değeri yoktur.

siz önce kendi pisliklerinizi temizleyin her taşın altından sizin kanlı elleriniz çıkıyor.Daha geçen hafta 4 tane asker bi komutanın inadı yüzünden pisi pisine öldü elinde el bombası patlayarak hemde. ama biz bunları bilmiyor olsaydık onu da terör örgütü yaptı diye gazetelerde boy boy yazacaklardı.İçinizdeki korkuyu atın, bağırıp çağırmakla faili meçhullerle bi yere varamayacaksınız bunu kafanıza koyun artık..

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,144
Olay yine siyasete geldi, tartışmalar çıktı, huzur bozuldu... ve konu kilitlendi....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...