Öneri Ahmet Kaya - Penceresiz Kaldım Anne (Assad Najjar Cover)

Alois Alzheimer

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,317
Son düzenleme:

basit

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,510
YouTube'a at, daha iyi olur.

BatinY

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,492
Bence çok iyi olmuş, bayağıdır çalıyorsunuz sanırım.

ember_moon7

Profesör
Reaksiyon puanı
2,168
Ahmet Kaya'nın "Penceresiz Kaldım Anne" isimli parçasını piyanoda çaldım arkadaşlar.

Umarım beğenirsiniz.?

Dinlemek isteyenler için aşağıya linki bırakıyorum:

Private file

Not: Politik mesajlar atan üyeleri kesinlikle yönetime şikayet edeceğim. Lütfen açtığım konuyu kirletmeyin. Bu konuyu sadece müzik dinleyesiniz diye açtım.
Bir uygulamada mı çaldınız? Bu arada, beğendim baya. Umarım daha iyi işler çıkarırsın. Başarıları :)

Xinzu

Doçent
Reaksiyon puanı
895
Hocam bu siteye paylaşmasanız, Kaspersky kötü amaçlı nesne engellendi deyip duruyor

Alois Alzheimer

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,317
Ne kadar süredir çalıştığımı soranlar olmuş, cevap vereyim:

Ben aslında hiç kursa gitmedim, daha doğrusu malum, bölümümden ötürü vaktim olmadı şimdiye dek.

Lakin müziği çok seviyorum. Daha doğrusu, kulaklığı kulağıma taktığımda normal insanlar gibi müzik dinleyemiyorum. Adeta transa geçiyorum. Müzikten çok etkinlenme durumu bende uzun süredir vardı; ama bir süre sonra tabiri caizse bir hastalık halini aldı.

Ben de bu yüzden piyano çalmayı öğrenmeye karar verdim.

İlk başlarda tabi ki de hiç beceremiyordum. Ama yıllarca uğraşa uğraşa görmüş olduğunuz seviyeye geldim.

En az 5 yıldır çalışıyorumdur sanırım.?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam bu siteye paylaşmasanız, Kaspersky kötü amaçlı nesne engellendi deyip duruyor
Alternatif link koydum.

Alois Alzheimer

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,317
YouTube'e yüklersen daha iyi olur şimdi yüklediğin sitede abuk sabuk reklamlar çıkıyor.
Tarayıcına reklam engelleyici yükleyebilir veya alternatif linki kullanabilirsin.

Telif işlerinden çekindiğim için YouTube'a yükleme yapmıyorum. Bildiğiniz üzere adamların videolardaki sesleri kapatma gibi bir huyları var.

Xinzu

Doçent
Reaksiyon puanı
895
Tarayıcına reklam engelleyici yükleyebilir veya alternatif linki kullanabilirsin.

Telif işlerinden çekindiğim için YouTube'a yükleme yapmıyorum. Bildiğiniz üzere adamların videolardaki sesleri kapatma gibi bir huyları var.
Soundcloud'a yükleyin?