Ahmet Kaya - Bizim Hikayemiz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan spybot
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
629
[SDNTV3][/SDNTV3]http://www.youtube.com/watch?v=rJzAeNXRq-Y&feature=related

İnternet

Doçent
Reaksiyon puanı
1
gece gece iyi olmuyor bu ya bu şarkıyı dinledikçe eskilere dalıyorum

paşalı

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Bölücü ve pkk lıdır, yurtdışı konserlerine bakarsanız daha iyi anlarsınız.Bir şarkıcı apo posteri arkasında şarkı söyler ve onu öğerse isterse dünyanın en iyi müziğini yapsın zerre kadar değeri yoktur.

GKHNCKR

Profesör
Reaksiyon puanı
47
Bölücü ve pkk lıdır, yurtdışı konserlerine bakarsanız daha iyi anlarsınız.Bir şarkıcı apo posteri arkasında şarkı söyler ve onu öğerse isterse dünyanın en iyi müziğini yapsın zerre kadar değeri yoktur.

paşalı bu konuda aynı düşündüğüm bir kişiye, sana rastladım doğrusu. Adı geçiyor diye konuya bile girmiyordum. Yazdıklarına katılıyorum ve aynen kopyalıyorum.

Bunun yüzünden askerde ve sivil hayatta takışmadığım adam kalmadı. Acemi birliğinde daha tüyü bitmemiş çömezim, usta asker açmış tvde bunun şarkısını dinliyor. Kumandayı aldım elinden valla. Askerde bu hain dinlenir mi lan! diye bir çıkıştım. Nöbetçi astsubaya bile şikayet ettim ama bi şey yapan olmadı.

paşalı

Asistan
Reaksiyon puanı
3
eyvallah çakır.sivilde ve askerde bulunduğumuz ortamda dinletmedik.Gücümüz yettiği sürece engelledik.Keşke sadece müziğini yapsaydı.O zaman bizde dinlerdik.Bilmeyenler şu almanya konserine bir bakın

kapadokyalı

Asistan
Reaksiyon puanı
1
paşalı bu konuda aynı düşündüğüm bir kişiye, sana rastladım doğrusu. Adı geçiyor diye konuya bile girmiyordum. Yazdıklarına katılıyorum ve aynen kopyalıyorum.

Bunun yüzünden askerde ve sivil hayatta takışmadığım adam kalmadı. Acemi birliğinde daha tüyü bitmemiş çömezim, usta asker açmış tvde bunun şarkısını dinliyor. Kumandayı aldım elinden valla. Askerde bu hain dinlenir mi lan! diye bir çıkıştım. Nöbetçi astsubaya bile şikayet ettim ama bi şey yapan olmadı.

sesi yorumu süpermiş etkileyiciymiş falanmış felanmış.... e bana ne!!! adam pkk lıydı işde...varmı aksini iddia edebilen onun bu pkk ve sempatizanları! ile uzaktan yakından ilgisi yok diyen?????

qKTe

Profesör
Reaksiyon puanı
32
tüm pkk lıların allah bin belasını versin. daha ağır konuşucam ama malum... ahmet kayayı da bölücü olarak biliyorum lakin dediğiniz gibi konserlerinde ölcülük yapıyo diye ama ben hiç izlemedim. varsa gönderin de kesin emin olayım. eğer öleyse şerefsizin önde gidenidirrr..

KOLORTA_RANGER

Asistan
Reaksiyon puanı
1
yurt dışı konserinde apo posterlerinin açıldığı bir anda vallahi dostu özledim olması gereken sözü vallahi aopyu özledim diye yorumladığını bizzat izledim

sakallıoğlu

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Beğeniyle dinlediğim bir sanatçıydı.
Milletçe önce küfreder, sonra hakkını veririz.
Şu an kızma safhasındayız, önümüzdeki nesiller daha objektif olacaklardır bunu biliyorum.

Halox

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba arkadaşlar,

Ahmet kaya hep yanlış anlaşıldı. o pkk lı değildi, kürt türk kardeşliğini adaletli bir şekilde savunmaya çalışıyordu. bugünkü kürt açılımı gibi. o pkk konseri hurriyet gazetesini uydurmasıydı hiç bir zaman ıspatlanamadı bildiğim kadarıyla detaylı bilgiyi Ahmet kayann belgeselinde bulabilirsiniz.

iyi akşamlar herkese. şarkıyııda ekleyene teşekkürler.....

şu videoyu izleyin.

YouTube - OlaySohbet.Com | Ahmet Kaya Röportajı

GKHNCKR

Profesör
Reaksiyon puanı
47
teröristlerin önünde apoyu özledim diye verdiği konser. buyur kendin izle.. bir ara buna fotomontaj iddaları çıktı ama fotomontaj neredeymiş anlamış değilim..

YouTube - Şerefsiz Ahmet Kaya

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
Şahsen siyasi içerikli şarkılarını dinlemem.İçinde aşka dair hayata dair sözleri olan şarkılarını dinlerim..Terörist de olsa kominist de olsa o kendini ilgilendirir.

Beni ilgilendiren şarkılarında insana dair duygular..

Kişiliğii siyasi karakteri beni ilgilendirmez...

ahmet kaya da dinlerim osaman öztunç da dinlerim.Zülfü livanelide dinlerim sami yusuf da dinlerim...

KOLORTA_RANGER

Asistan
Reaksiyon puanı
1
merhaba arkadaşlar,

Ahmet kaya hep yanlış anlaşıldı. o pkk lı değildi, kürt türk kardeşliğini adaletli bir şekilde savunmaya çalışıyordu. bugünkü kürt açılımı gibi. o pkk konseri hurriyet gazetesini uydurmasıydı hiç bir zaman ıspatlanamadı bildiğim kadarıyla detaylı bilgiyi Ahmet kayann belgeselinde bulabilirsiniz.

iyi akşamlar herkese. şarkıyııda ekleyene teşekkürler.....

şu videoyu izleyin.

YouTube - OlaySohbet.Com | Ahmet Kaya Röportajı

o konuşmayı yaparken kendisini alkışlayan sürünün açtığı posterleri de göster istersen

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
629
Şahsen siyasi içerikli şarkılarını dinlemem.İçinde aşka dair hayata dair sözleri olan şarkılarını dinlerim..Terörist de olsa kominist de olsa o kendini ilgilendirir.

Beni ilgilendiren şarkılarında insana dair duygular..

Kişiliğii siyasi karakteri beni ilgilendirmez...

ahmet kaya da dinlerim osaman öztunç da dinlerim.Zülfü livanelide dinlerim sami yusuf da dinlerim...

Aynen katılıyorum....:)

Halox

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
teröristlerin önünde apoyu özledim diye verdiği konser. buyur kendin izle.. bir ara buna fotomontaj iddaları çıktı ama fotomontaj neredeymiş anlamış değilim..

Kardeş bunda montaj yok dediğim başka bir konseriydi. bu gerçek ama burda da apoyu özledik derken gene siz yanlış anlıyorsunuz. zaten şarkını tamamında barıştan birlikten bahs ediyor. bu konser apo nun yakalandığı dönemde vermiş apo demişti. bana izin verin türkiye için çalışayım hatırlarsanız korkusundan birşeyler gevelemişti. türkiye hizmet edeceğini pkk yok edeceğini siyasette devam edeceğini falan söylemişti. buna nazaran ahmet kaya bu apoyu özledik diyor. Ahmet kaya Türkiye düşmanı değil. olmadıda. şuan ki siyasetçilerden daha fazla devletini sevdiğine inanırım.

hem ben anlamıyorum. Ahmet kaya apoyu özledik dedi diye vatan haini ilan ediyoruz. Ama Türkiye Cumhuriyeti 10 senedir Apoyu besliyor hatta son zamanlarda muhattap bile alıyor çaktırmadan gelgelelim devlete birşey dediğimiz yok.

alp97

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yorum yapanlara katılıyorum hepsine SAYGILARIMI SUNUYORUM Böyle duyarlı insanlarımız olduğu sürece ahmet kaya gibileri TÜRKİYE'Yİ TERKETMEK zorunda kalacaklardır Yorum yapanlara Saygılarımı Sunuyorum.YA SEV YA SEV :clap::clap:

KOLORTA_RANGER

Asistan
Reaksiyon puanı
1
hem ben anlamıyorum. Ahmet kaya apoyu özledik dedi diye vatan haini ilan ediyoruz. Ama Türkiye Cumhuriyeti 10 senedir Apoyu besliyor hatta son zamanlarda muhattap bile alıyor çaktırmadan gelgelelim devlete birşey dediğimiz yok.

ben çok şey diyorum fakat takan yok da neyse :cursing:

GKHNCKR

Profesör
Reaksiyon puanı
47
Kardeş bunda montaj yok dediğim başka bir konseriydi. bu gerçek ama burda da apoyu özledik derken gene siz yanlış anlıyorsunuz. zaten şarkını tamamında barıştan birlikten bahs ediyor. bu konser apo nun yakalandığı dönemde vermiş apo demişti. bana izin verin türkiye için çalışayım hatırlarsanız korkusundan birşeyler gevelemişti. türkiye hizmet edeceğini pkk yok edeceğini siyasette devam edeceğini falan söylemişti. buna nazaran ahmet kaya bu apoyu özledik diyor. Ahmet kaya Türkiye düşmanı değil. olmadıda. şuan ki siyasetçilerden daha fazla devletini sevdiğine inanırım.

ben çok şey diyorum fakat takan yok da neyse :cursing:

ben size bu konuyu çok anlattım ama anlamıyorsunuz ki!

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Nefret ettiğim insanların en başında gelir bu gereksiz varlık.

Exploit Coder

Profesör
Reaksiyon puanı
26
Bu adamdan nefret ettiğini söyleyen onu vatan hayini olarak gören arkadaşlarımıza nazım hikmetin bir şiirinden alıntı yapmak istiyorum.

Evet, vatan hainiyim, siz vatanperverseniz, siz yurtseverseniz, ben yurt
hainiyim, ben vatan hainiyim.
Vatan çiftliklerinizse,
kasalarınızın ve çek defterlerinizin içindekilerse vatan,
vatan, şose boylarında gebermekse açlıktan,
vatan, soğukta it gibi titremek ve sıtmadan kıvranmaksa yazın,
fabrikalarınızda al kanımızı içmekse vatan,
vatan tırnaklarıysa ağalarınızın,
vatan, mızraklı ilmühalse, vatan, polis copuysa,
ödeneklerinizse, maaşlarınızsa vatan,
vatan, Amerikan üsleri, Amerikan bombası, Amerikan donanması topuysa,
vatan, kurtulmamaksa kokmuş karanlığımızdan,
ben vatan hainiyim.

dediği gibi ... siz vatan severseniz ben vatan hayiniyim. Türkiyenin değil Türkiye Cumhuriyetinin Bölünmemesi konusunda elimden gelen her şeyi yapabileceğimi söyleyeyim. Siz pkkdan ve yandaşlarından ne kadar nefret ediyorsanız bende en az o kadar ediyorum. Kürtleri hiç bir zaman sevmedim fakan bir kin de bulundurmadım onlarda insan dedim hep. arada üç beş tane şerefsiz çıktı diye bütün bir milleti bütün halkı terörist benimsemek insani bir davranışmı.

Ama bu adama terörist dedirtmem. bu adam pkklı değildir. eminimki vatanı için sizden önce canını feda ederdi. kulaktan dolma sözlerle gelip burda milletlen muhalefet yapmayınız. çevreniz dandik ise arkadaşlarınızı düzgün seçersiniz.

Şunu unutmayınız şerefsiz dediğiniz kişilere yaşama imkanı sunan kişi yine sizin sevgili başbakanınızdır.

Çiftçiye ananıda al git, teröriste ananın yanına dön. Peki şimdi ben milliyetçiyim diyen kişiler milliyetçilik kavramını bir daha okusun iyi öğrensin.

Ben vatan severim diyen insanlar vatanı sevmeyi sadece üzerinde tepiştiği toprak parçasını sevmek zannetmesinler.

Gerçek Milliyetçiliği, gerçek Özgürlüğü ATATÜRK öğretti hepimize.

Ve yine unutmayalımki yine tartışma çıkaran sizlersiniz.

Bu konuyu açan arkadaşıma paylaşımı için sonsuz teşekkür ediyorum ayrıca tartışmayı başlatan üyeciğin ise ağır ceza puanına çarptırılmasını diliyorum.

buda benden.

www.dailymotion.com/video/x5tgrv_ahmet-kaya-afak-turkusu_music

ddogukan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Türkler yine taarruza geçmiş.
Severek dinliyorum hayla şarkılarını.Ahmet KAYA 1 tane bizim için siz dinlemesenizde olur;)

Sende dinleme Alia.

baaydin

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Bu adamdan nefret ettiğini söyleyen onu vatan hayini olarak gören arkadaşlarımıza nazım hikmetin bir şiirinden alıntı yapmak istiyorum.

Evet, vatan hainiyim, siz vatanperverseniz, siz yurtseverseniz, ben yurt
hainiyim, ben vatan hainiyim.
Vatan çiftliklerinizse,
kasalarınızın ve çek defterlerinizin içindekilerse vatan,
vatan, şose boylarında gebermekse açlıktan,
vatan, soğukta it gibi titremek ve sıtmadan kıvranmaksa yazın,
fabrikalarınızda al kanımızı içmekse vatan,
vatan tırnaklarıysa ağalarınızın,
vatan, mızraklı ilmühalse, vatan, polis copuysa,
ödeneklerinizse, maaşlarınızsa vatan,
vatan, Amerikan üsleri, Amerikan bombası, Amerikan donanması topuysa,
vatan, kurtulmamaksa kokmuş karanlığımızdan,
ben vatan hainiyim.

dediği gibi ... siz vatan severseniz ben vatan hayiniyim. Türkiyenin değil Türkiye Cumhuriyetinin Bölünmemesi konusunda elimden gelen her şeyi yapabileceğimi söyleyeyim. Siz pkkdan ve yandaşlarından ne kadar nefret ediyorsanız bende en az o kadar ediyorum. Kürtleri hiç bir zaman sevmedim fakan bir kin de bulundurmadım onlarda insan dedim hep. arada üç beş tane şerefsiz çıktı diye bütün bir milleti bütün halkı terörist benimsemek insani bir davranışmı.

Ama bu adama terörist dedirtmem. bu adam pkklı değildir. eminimki vatanı için sizden önce canını feda ederdi. kulaktan dolma sözlerle gelip burda milletlen muhalefet yapmayınız. çevreniz dandik ise arkadaşlarınızı düzgün seçersiniz.

Şunu unutmayınız şerefsiz dediğiniz kişilere yaşama imkanı sunan kişi yine sizin sevgili başbakanınızdır.

Çiftçiye ananıda al git, teröriste ananın yanına dön. Peki şimdi ben milliyetçiyim diyen kişiler milliyetçilik kavramını bir daha okusun iyi öğrensin.

Ben vatan severim diyen insanlar vatanı sevmeyi sadece üzerinde tepiştiği toprak parçasını sevmek zannetmesinler.

Gerçek Milliyetçiliği, gerçek Özgürlüğü ATATÜRK öğretti hepimize.

Ve yine unutmayalımki yine tartışma çıkaran sizlersiniz.

Bu konuyu açan arkadaşıma paylaşımı için sonsuz teşekkür ediyorum ayrıca tartışmayı başlatan üyeciğin ise ağır ceza puanına çarptırılmasını diliyorum.

buda benden.

www.dailymotion.com/video/x5tgrv_ahmet-kaya-afak-turkusu_music

+100.
başbakan vatan severse bende vatan hainiyim. onun ve çvresindekilerinin yaptığı hiç bir işi içten ve devletin menfaatini düşünerek yaptığına inanmıyorum.

GKHNCKR

Profesör
Reaksiyon puanı
47
Halox sana sabah cevap yazacağım. şimdi yorgunum.

Doğukan arkadaşım bizler Kürt düşmanı değiliz. Kürtlerle biz bütün savaşlarda yan yanaydık. Ve şu an benim hayatımda çok değerli 3 arkadaşım kürt. Onlar için canımı bile veririm. Onları ne kadar sevdiğimi kendileri de bilir.

Anlamadığınız nokta...

Terör ile Kürt aynı değildir. pkk denen korkakların yapmaya çalıştıklarıda tam olarak budur. pkk, terör ile Kürt kelimesini eş anlamlı yapmak. Kürtleride bu şekilde kullanıyorlar. Buldukları yandaşlar bunlardandır. Sizlerde bunlardansınız. Bizim hedefimizde terör varken, Kürtlüğü öne sürüyorsunuz. ahmet kaya'ya olan eleştirimiz niye? teröre verdiği destek değil mi? Niye mahsun kırmızıgüle, ibrahim tatlıses'e kızmıyoruz? onlarda kürt değil mi?

baaydın o yüzden demokrasi var. Bir kişi inanmıyor diye ülkenin tapusunu sana verecek halimiz yok. Çoğunluk güvendiği için o adam orada. Bir şey biliyorsanız çıkın anlatın, alın oyu siz temsil edin. Böyle konuşarak bir yere varamazsınız.

Exploit Coder

Profesör
Reaksiyon puanı
26
Bir şey biliyorsanız çıkın anlatın, alın oyu siz temsil edin. Böyle konuşarak bir yere varamazsınız.

sizde öyle. ki ben hiç bir yere varmaya çalışmadığım için siz düşünün artık amaç nedir belli değil. tartışmayı siz çıkardınız. amacı siz söyleyin.

ve iktidara destek vermemek demek terörizm demek değildir hatırlatayım.

GKHNCKR

Profesör
Reaksiyon puanı
47
sizde öyle. ki ben hiç bir yere varmaya çalışmadığım için siz düşünün artık amaç nedir belli değil. tartışmayı siz çıkardınız. amacı siz söyleyin.

ve iktidara destek vermemek demek terörizm demek değildir hatırlatayım.

yoruldum :(

arex2155

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar lütfen siyasete girmeyin AHMET KAYA halka mââl olmuş biri ve bi sitedekileride siyasi görüşü değil anca sanatı alakadar eder siyasi görüşü değil LÜTFEN SİTE KURALLARINI TEKRAR OKUYUN ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...