Ahmet Aslan - Tanımadığım Ten (Süperr)

GaMeRR119

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Sayın SDN Arkadaşlarım Beğenmedinizmi ??? Babam Derdi Hep Senin Kulak Zevkin Berbat Diye...İnanmazdım :D...Şimdi İnandım Özür Dilerim :mellow:

glerin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sayın SDN Arkadaşlarım Beğenmedinizmi ??? Babam Derdi Hep Senin Kulak Zevkin Berbat Diye...İnanmazdım :D...Şimdi İnandım Özür Dilerim :mellow:

Neden özür dilediğini anlamadım. Ahmet babanın müziğini dinleyecek kişi sayısı bir elin parmaklarını geçmez bu forumda.

GaMeRR119

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Yinede Mesaj Yazdığın İçin Tşk Ederim...;);)...Dinleyipte Mesaj Yazmayanlar Var Yakalıyım Dövcem Tek Tek :D

GaMeRR119

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Oturdu Heee :D:D...Babam Çok Dinlerdi Bunu :D

nevuser

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Bu adamın sesine ölün l*n siz on numara söylüyor :)

nevuser

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Aynen bunu nargile içerken felan dinlemiştim on numara gidiyor sanırım sen sagoda dinliyordun hocam ? :D

GaMeRR119

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Aynen bunu nargile içerken felan dinlemiştim on numara gidiyor sanırım sen sagoda dinliyordun hocam ? :D

Evet Hocam Ya Bu Sagopa Kajmer Her Yaştan Kitleyi Kendisine Çekiyor...Ben Bile Kapıldım Hocam Bu Adamın Tufanına En Çok Sözlerindeki Derinlik Etkiledi Beni...Bide Ben Sagopa Kajmer'in Sesinede Hayranım :D Ahmet Aslan'ın İse Sesi Hoşuma Gitti...;);)...Ama Şunu Söylemek İstiyorum Şu Hayatta Şu Yaşımda Birtek Adam Tanıdım...Adamakıllı Bir Adam Tanıdım O da Sagopa Kajmer ;);) Sanada Tavsiye Ederim Hocam :D

nevuser

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Evet Hocam Ya Bu Sagopa Kajmer Her Yaştan Kitleyi Kendisine Çekiyor...Ben Bile Kapıldım Hocam Bu Adamın Tufanına En Çok Sözlerindeki Derinlik Etkiledi Beni...Bide Ben Sagopa Kajmer'in Sesinede Hayranım :D Ahmet Aslan'ın İse Sesi Hoşuma Gitti...;);)...Ama Şunu Söylemek İstiyorum Şu Hayatta Şu Yaşımda Birtek Adam Tanıdım...Adamakıllı Bir Adam Tanıdım O da Sagopa Kajmer ;);) Sanada Tavsiye Ederim Hocam :D

Dinliyorum zaten konserine gticem daha var ama nasip olursa inşallah :D

GaMeRR119

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Dinliyorum zaten konserine gticem daha var ama nasip olursa inşallah :D

Ben Sagopa Kajmer'in Konserine Gitcemde Hocam Gençler Çok Bağırıyolar :D:D Kulaklarımı Hissetmiyorum Çıkınca Çünkü Yaşadım Biliyorum :D:D Birkere Gittiydim Arkadaşım Götürmüştü Yeri Şimdi Aklıma Gelmedi :D Ama Çok Bağırdıkları İçin Kulağımda Ağrı Olduydu :D Aslında Gitmek İstemiyorumda Sagopa Kajmer'de Söz Konusu Olduğunda Dayanamıyorum...;)...Bide Şu Ellerini Gençler Yukarı Aşağı Kaldırıp Duruyorlar :D La Evladım Yapma Kafama Çarpıyo Elin Diyorum Tınlamıyor Kendinden Geçmiş :D

nevuser

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Ben Sagopa Kajmer'in Konserine Gitcemde Hocam Gençler Çok Bağırıyolar :D:D Kulaklarımı Hissetmiyorum Çıkınca Çünkü Yaşadım Biliyorum :D:D Birkere Gittiydim Arkadaşım Götürmüştü Yeri Şimdi Aklıma Gelmedi :D Ama Çok Bağırdıkları İçin Kulağımda Ağrı Olduydu :D Aslında Gitmek İstemiyorumda Sagopa Kajmer'de Söz Konusu Olduğunda Dayanamıyorum...;)...Bide Şu Ellerini Gençler Yukarı Aşağı Kaldırıp Duruyorlar :D La Evladım Yapma Kafama Çarpıyo Elim Diyorum Tınlamıyor Kendinden Geçmiş :D

Öyledir aynen hocam o el kalkmasa olmaz güzelliği zaten orda beraber rapsöylemek birde ezbere biliyorsan tamamdır bağır bağırdığın kadar :D

GaMeRR119

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Öyledir aynen hocam o el kalkmasa olmaz güzelliği zaten orda beraber rapsöylemek birde ezbere biliyorsan tamamdır bağır bağırdığın kadar :D

Zaten Bende Hazırlıklı Gitmiştim O Gün Baytar'ı İşte o Gün Baytar'ı Ezberlemiştim Yolda Giderken...:D Ben Sagopa Kajmer'in Sakalını Sevdim Çok Güzel Şekil Vererek Bırakmış...:D Bide Gençlerin Ağzından Bağıra Bağıra Küfür Duymaktansa VESSELAM Lafını Duymayı Tercih Ederim :D Bu Sagopa Kajmer Küfürde Etmiyor Hoşuma Gitti :D Ben Müzik Zevki Olmayan Biri Olarak Bak Şimdi Sagopa Kajmer'i Nasıl Tanıdığım Geldi Aklıma :D

nevuser

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Zaten Bende Hazırlıklı Gitmiştim O Gün Baytar'ı İşte o Gün Baytar'ı Ezberlemiştim Yolda Giderken...:D Ben Sagopa Kajmer'in Sakalını Sevdim Çok Güzel Şekil Vererek Bırakmış...:D Bide Gençlerin Ağzından Bağıra Bağıra Küfür Duymaktansa VESSELAM Lafını Duymayı Tercih Ederim :D Bu Sagopa Kajmer Küfürde Etmiyor Hoşuma Gitti :D Ben Müzik Zevki Olmayan Biri Olarak Bak Şimdi Sagopa Kajmer'i Nasıl Tanıdığım Geldi Aklıma :D

Aynen sakal yakışmış adama hacı olmuş :D :D Sözleri güzel ve gerçekten örnek bir sanatçı :)

GaMeRR119

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Hocam Ben Şimdi Kaçıyoum Arkadaşlarla Sözleştik Bu Akşam Dışardayız...;);)...Size İyi Akşamlar :D

nevuser

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Eyvallah hocam sanada :) İyi eğlenceler :)

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Beni de yyazın.

Susarak özlüyorum ve Tanımadığım Ten favorim :D

kral05

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben de bi o şarkısını seviyorum : )))
bu arada sagopa dinleyen arkadaşlar intizamı kelam ı da tavsiye ederim kesin denemelisiniz
en sevdiğim şarkısını koyuyorum , albümü de ücretsiz bildiğim kadarıyla ...

[video]www.youtube.com/watch?v=gWfGeBcy2S0[/video]

uA23uA

Profesör
Reaksiyon puanı
5
bu adam sevilmez mi ya on numara sesi var.

GaMeRR119

Profesör
Reaksiyon puanı
1
ben de bi o şarkısını seviyorum : )))
bu arada sagopa dinleyen arkadaşlar intizamı kelam ı da tavsiye ederim kesin denemelisiniz
en sevdiğim şarkısını koyuyorum , albümü de ücretsiz bildiğim kadarıyla ...

[video]www.youtube.com/watch?v=gWfGeBcy2S0[/video]

Yok Genç Ben Bunu Sevmedim...Ben Sagopanın Sesinden Başka Sese Alışkın Değilim :D Kusura Bakma Bir Arkadaşım da Tavsiye Etmişti Bana Birisini...:D Şimdi Adını Unuttum Ama Bende Şöyle Birşey Oluyor Bir Başkasını Dinledikçe Sagopa Kajmer'in Değerini Anlayıp Onu Daha da Çok Seviyorum...Yani Sagopa Birbaşkasını Dinlediğimde Daha da Bağlanıyorum :D :D

--- Mesaj Güncellendi ---

Beni de yyazın.

Susarak özlüyorum ve Tanımadığım Ten favorim :D

Sensiz Olurmu ??? Delinkanlı ;);) :D:D

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Yok Genç Ben Bunu Sevmedim...Ben Sagopanın Sesinden Başka Sese Alışkın Değilim :D Kusura Bakma Bir Arkadaşım da Tavsiye Etmişti Bana Birisini...:D Şimdi Adını Unuttum Ama Bende Şöyle Birşey Oluyor Bir Başkasını Dinledikçe Sagopa Kajmer'in Değerini Anlayıp Onu Daha da Çok Seviyorum...Yani Sagopa Birbaşkasını Dinlediğimde Daha da Bağlanıyorum :D :D

Sensiz Olurmu ??? Delinkanlı ;);) :D:D

İntizam değil ama Şahsi ve Vale deneyebilirsin kardeşim. Şahsi zaten sagopanın veliahtıdır.

http://www.youtube.com/watch?v=E9DdxXdVbnU

http://www.youtube.com/watch?v=4Vx-qsB8Cz0

nevuser

Profesör
Reaksiyon puanı
2
by efsane Hocam sen rap dinliyomuydun yav :)

Abluka alarmda var hocam onlarda iyidir ama tabi bu ülkede iyiler her zaman sonda oluyor malesef türkiyede o kadar iyi sözler yazanlar varki ah ah :D

GaMeRR119

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Hocam Sen Ne Dersen de Sagopa Kajmer'in Arkadaşı Bile Olsa İsterse En Yakını Olsun Sagopa Kajmer'den Başkasını Tanımam...O Yoqsa Müzik Zevki Diye Bişey Kalmaz...Buarada Sen Tanıyabilirsin Ama Ben Sagopa Kajmer'in Veliahtı Olduğuna İnanmamakla Beraber Kimseyi Onun Veliahtı Olarak Tanımam...!!!

nevuser

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Hocam Sen Ne Dersen de Sagopa Kajmer'in Arkadaşı Bile Olsa İsterse En Yakını Olsun Sagopa Kajmer'den Başkasını Tanımam...O Yoqsa Müzik Zevki Diye Bişey Kalmaz...Buarada Sen Tanıyabilirsin Ama Ben Sagopa Kajmer'in Veliahtı Olduğuna İnanmamakla Beraber Kimseyi Onun Veliahtı Olarak Tanımam...!!!

Hocam tamam sagopa iyide üstüne adamda yok ama bir çok rapci var ve sözleri sagopanınkiler kadar güzel :) Sen kafayı bozmussun zaten sagopayla :D ARtı zaten türkiyede rap değil arabesk rap dinleniyor o lanet olasıcalar rapi böyle gösteriyorlar !

Öyledir ya doğru düşünmüşsün.. :D
@GaMeRR119 bu benim değil genel sago dinleyicilerinin görüşü.

Hocam telefonu aldğımda sagopanın konserini koycam buraya rapi seversin o zamna :P :)

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Hocam tamam sagopa iyide üstüne adamda yok ama bir çok rapci var ve sözleri sagopanınkiler kadar güzel :) Sen kafayı bozmussun zaten sagopayla :D ARtı zaten türkiyede rap değil arabesk rap dinleniyor o lanet olasıcalar rapi böyle gösteriyorlar !

Hocam telefonu aldğımda sagopanın konserini koycam buraya rapi seversin o zamna :P :)

Ben cidden rap seviyorum..

Sagonun liderliği reddedilemez ama sago kadar iyi olanlar da var. Örneğin Canfeza =)