Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bazıları hakaret etmis bu hic hos degil bi yanlıslık warsa gulse bir sekilde duzeltilir halaret ederek bir sonuca waramayız ...
arkadslar ek olarak olayda tecavüz yokmus ..
Ağrı'da saldırıya uğrayan kadın öğretmen: Tecavüz yok
İlk görev yeri Ağrı'da, evini boyarken yaptırdıkları yedek anahtarla kapıyı açıp gelen iki zorbanın saldırısına uğrayan kadın öğretmen E.B. (24), kenti terk ederek memleketi Konya'ya gitti.
Matematik öğretmeni E.B., yaşadığı dehşeti "Örgüt üyesi olduklarını söylediler. Tehdit ettiler, dövdüler, paramı, dizüstü bilgisayarımı aldılar. Ama tecavüz yok” dedi.
Ağrı'da ve tüm eğitim camiasında infial uyandıran saldırının sanıkları Muharrem Seven ile Barış Torun tutuklanırken, psikiyatri servisinden iki aylık rapor alarak memleketi Konya'ya dönen E.B., bir daha Ağrı'ya gitmeyeceğini söyledi. Olayın şokunu henüz üzerinden atamayan E.B. şunları anlattı:
"Beni aklınıza gelecek her türlü tehdit ettiler. Tecavüz edeceklerini, annemi, babamı, kardeşimi öldüreceklerini söylediler. Birinin elinde bıçak vardı. Diğeri silahı olduğunu söyledi. İki gün saklanıp gideceklerini söylediler. Tecavüz etmediler. Fakat tecavüz edeceklerini söyleyerek tehdit ettiler. Evde bulunan dizüstü bilgisayarımı, cep telefonumu ve 600 YTL bulunan cüzdanımı alarak, 2 saat sonra evden çıktılar. Giderken, pazartesiye kadar kimseye birşey söylememem konusunda da beni tehdit ettiler."
E.B., doktor muyayenesinden geçirildiğini ve tecavüze uğramadığına ilişkin rapor verildiğini söyledi. Saldırganlara karşı karşı kentte öfke ve tepki çığ gibi artarken Ağrı'da görevli diğer kadın öğretmenler arasında da korku başladı.
idam yolunun açılıp bu tarz suçlara direk idam cezası verilmesi lazım sam amca asmıyor ama uyutuyor bize gelince barbarlık oluyor sam amca pışpışlıyor ama dimi biraz sadistçe olabilir ama en güzeli canlı canlı yakacaksın bunları
haberin devamını şimdi okudum ama hala fikrimin arkasındayım