advenced system care ın virüslü dosyayı virüssüz hale getirdiği dosyanın içinden virüsü sildiği doğru mu?
ben standard sürümünü kullanıyorum antivirüs koruması malvare koruması yok senin dediğin olayı microsoft securty essential dahil çoğu yapıyor zaten ve işletim sistemin windows 7 ve üstüyse öyle programa bulaşıp sonradan temizlenen virüslerden bulaşmaz usb belleğinde falan vardır oda xp kullanan bilgisayarlardan bulaşmıştır her türlü antivirüs programı temizler.master hariç ikiniz soruma cvp vermemişsiniz
master advenced system care ı ıcığına cıcığına kadar kullandın mı bu soruyu cevaplıyorsun (ultimate için soruyorum diğer sürümlerini kullandıysanız bu soruya cvp vermeyin ltfn)
Pro sürümünde var fakat malware'yi etikin kullanmak için extra para istiyor, artık bir dosyaya sağ tıkladığım zaman bir sürü özellik geliyor. alet çantasını biraz kurcaladım ondan oldu ..Pro versiyonunda antivirus malware koruması var normal sürümünde yok git microsoft securty essential kur ücretsiz ondan daha iyi koruma sağlar.