Advenced system care hakkında

lasofaten

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
advenced system care ın virüslü dosyayı virüssüz hale getirdiği dosyanın içinden virüsü sildiği doğru mu?

Chriminal

Asistan
Reaksiyon puanı
1
advenced system care ın virüslü dosyayı virüssüz hale getirdiği dosyanın içinden virüsü sildiği doğru mu?

Bedeva sürümü olan "advenced system care free" hiç etkili değil . Ancak "advenced system care pro" indirdim ve internetten Lisans kodu buldum . Şuan Bilgisayara Tam koruma sağlıyor , çok etkili . Bilgisayarı hızlandırıyor.

Pro sürümünü kullanacaksan kesinlikle öneriyorum .

giskur11

Profesör
Reaksiyon puanı
160
Pro versiyonunda antivirus malware koruması var normal sürümünde yok git microsoft securty essential kur ücretsiz ondan daha iyi koruma sağlar.

lasofaten

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
master hariç ikiniz soruma cvp vermemişsiniz
master advenced system care ı ıcığına cıcığına kadar kullandın mı bu soruyu cevaplıyorsun (ultimate için soruyorum diğer sürümlerini kullandıysanız bu soruya cvp vermeyin ltfn)

giskur11

Profesör
Reaksiyon puanı
160
master hariç ikiniz soruma cvp vermemişsiniz
master advenced system care ı ıcığına cıcığına kadar kullandın mı bu soruyu cevaplıyorsun (ultimate için soruyorum diğer sürümlerini kullandıysanız bu soruya cvp vermeyin ltfn)
ben standard sürümünü kullanıyorum antivirüs koruması malvare koruması yok senin dediğin olayı microsoft securty essential dahil çoğu yapıyor zaten ve işletim sistemin windows 7 ve üstüyse öyle programa bulaşıp sonradan temizlenen virüslerden bulaşmaz usb belleğinde falan vardır oda xp kullanan bilgisayarlardan bulaşmıştır her türlü antivirüs programı temizler.

Naaa

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Ben 2-3 yildir pro sürümünü kullaniyorum memnunum. Memnunum ama pc yi de kiytirik sitelere girmeden kullaniyorum belkide ondandir memnuniyetim..

lasofaten

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
naaa memnuniyetin beni ilgilendirmiyor kardeşim soruma cevap verirsen daha mutlu olurum :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

nasıl bulaştığını biliyorum orayı karıştırma
benim dediğimi mse yapmıyor yapıyorsa nasıl yapıyor anlatırmısın

latifix

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Pro versiyonunda antivirus malware koruması var normal sürümünde yok git microsoft securty essential kur ücretsiz ondan daha iyi koruma sağlar.
Pro sürümünde var fakat malware'yi etikin kullanmak için extra para istiyor, artık bir dosyaya sağ tıkladığım zaman bir sürü özellik geliyor. alet çantasını biraz kurcaladım ondan oldu ..

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
510
Şimdi antivirüs motoru pro sürümünde değil ultimate sürümünde var. Yanlış olmasın.

Soruna gelince ben w8 x64 versiyonunda asc ultimate antivirüs programı kullanıyorum memnunun diyebilirim. Söylediğin şey çok saçma çünkü o çaptaki bi firmaya söylediğin şey hiç yakışmaz.

Hatta kendi denemelerimde bazı zararlıları tanıyıp karantinaya taşıdı.