Nnetmaniaa
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 7
117
1 lik mi kaldı kardeş... Elalem 50 100lerde surf yapıyor... Ayrıca TTNEt de 1024=512Yav gözünü sevdiğim telekom bana 1024 ü tam randımanında versin başka birşey istemiyorum. Bir tane mp3 10 dakikadar inermi hiç ?
SKANDAL!:icon_:
120E bence artık not almakla kalınmması lazım
Altın harflerle işlenmen lazım
120
SDN istatistikleri sayfası yok mu acaba? Gerçekten rekor mu anlardık...
Bak hepsi misafir genelde
Eşini dostunu sokmuyon demi sayıyı artırıtyım diye![]()
İnanmayın bunlar şehir efsanesi
Byucuk şimdi sdn yönetimi deseki ne istiyosun bu başarının karşısında dese
Ödül olarak ne istersin :sorry2:
Yarın ak şey kara şey çıkacak ortaya sonuçta yarına az kaldı değilmi ama ?
O basın toplantısında olmak isterdim. Baktım ki yine kazık yiyeceğiz ayakkabımı çıkarır fırlatırdım! Bu SDN için, bu benim için ve bu da tüm Türkiye için dicem; ama 2 tane ayakkabım var.![]()
eski bi ayakkabıyla ve şöyle bot tarzında bişeyle git ağır kafaya geldimi yaracak bişey olsun
Tüm SDN yi toplayıp gideceksin oraya, 1 2 3 diyip aynı anda fırlatcan. Mutlaka bi taraflarına değer.![]()
Herkesi heyecanlandıracak önemli bir konu ama okumaya kalksan 5 sayfa boyunca geyikden başka bir şey yok!:icon_-1:
Yarın açıklanacak şey "Yalın ADSL" uygulaması diye biliyorum ben... Ayrıca 29 TL'ye 8mbit internet sadece bir hayal!
Bunu yazan arkadaşın kaynağı nedir acaba?
Bak yanlış yapıyorsun. Sen beni korkutmak yerine gaz ver.Bizi ne karıştırıyon şimdi sen tek gidecektin hani yok öyle
sen ben gidecem dedim söz ağızdan bi kere çıkar biz izleyecez senin haberlerini söz ben konu açacam hatta
Başlığım da hazır:
Ayakkabı fırlatan talihsiz genç korumalar tarafından yaka paça yumruk ve tekmelerle dışarı atıldı
Bak yanlış yapıyorsun. Sen beni korkutmak yerine gaz ver.![]()
Canlı bomba olsam bişe olmaz banaİnternet şehiti olarak türkiyede sembol olabilirsin aslında iyi bi fikir
Ama dayanıklımıısn onu söyle eylem yapmadan önce
darbelere karşı dirençlimiisn
zayi olmanı istemem
ha diyosan taş gibiim bana bi şey olmaz bence hgiç düşünme hadi yazmayı bırak yola çık nerde basın toplantısı olacaksa oraya git
Ölürsem de hakkımı savunurken ölürüm bre...![]()
Hic zannetmiyom sövüşlüyecek bir yer bulur