ADSL'de ŞOK FİYAT: 13 Mayıs'ta...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan byuCk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bambam61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
desenize 2 3 sene 10kb ile indirececeğiz yurtdişindan :) telekomun yurtdısı cıkısları belli 100 kb yi geçmiyor isterse 100mbit olsun ama yeter artık ben o kadar bekleyemem ben 3g gelsin inş uygun olur da geçeriz :) telekom dan uygun olacagı kesin de hemde heryerde internetin olacak dağda bile :) kim takar bu saatden sonra telekomu :) isterse 1gbitnet yapsın yurtdısı cıkısları berbat ölü hatta

bambam61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bu arada benim net 4mbit 85 ytl veriyorum bana ne verecekler 30mbit mi bu hatlamı verecekler haha gülerim ben ben hız ıstıyorum hızzz ayrıca bizim burada 8mbit hat yok en fazla 5 5.5 oluyor 4mbit secicen mecbur :( bu telekom heryerden sıkıntı hadi 3g birtek sen bitirirsin bunu

K4D!R

Asistan
Reaksiyon puanı
0
1 Megabit fiyatına 8 Megabit internet...ee ozaman da sınırsızların işine gelcek 4 gb limitliler sınırsız tarifeye gecer ve ttnet sövüşlüyecek yer işte

Elbruz46

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
Yaw bu iş nasıl olacak 8 megabit ile internete bağlanırsak 2 günde kotayı aşarız...
Kotayı da arttıracaklar mı aynı oranda?

laztopak

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Tarife diye bunu yedirecekler millete :censored:
BTdünyası
Zaten kotasız alıyoruz 15Gb yi geçtikten sonra neden hız düşümü yaparlarki!

MeLankoLia

Profesör
Reaksiyon puanı
1
kıyamet alameti bu :D
ayrıca sınırsız 1 mgbit kullanıyorum benim bi işime yaramayacak :(

eyylemfeda

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Aynı film, aynı son. Biz kullanıcılar figüran. Bu telekom kendini ne zannediyor acaba? Bir de utanmadan bunu tarife diye önümüze koyuyorlar. Resmen dalga geçiyorlar. Biz de neler bekliyoruz, indirim, telefon hatsız internet falan. Yuh sana telekom...

ikizbeyin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Telekomun hayırlı bir iş yaptığı nerede görülmüşki?

şappara

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bu nası kampanya arkadaş. yap sade bi kampanya. koy tek bi fiyat. uğraştırma milleti.