Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
desenize 2 3 sene 10kb ile indirececeğiz yurtdişindan telekomun yurtdısı cıkısları belli 100 kb yi geçmiyor isterse 100mbit olsun ama yeter artık ben o kadar bekleyemem ben 3g gelsin inş uygun olur da geçeriz telekom dan uygun olacagı kesin de hemde heryerde internetin olacak dağda bile kim takar bu saatden sonra telekomu isterse 1gbitnet yapsın yurtdısı cıkısları berbat ölü hatta
bu arada benim net 4mbit 85 ytl veriyorum bana ne verecekler 30mbit mi bu hatlamı verecekler haha gülerim ben ben hız ıstıyorum hızzz ayrıca bizim burada 8mbit hat yok en fazla 5 5.5 oluyor 4mbit secicen mecbur bu telekom heryerden sıkıntı hadi 3g birtek sen bitirirsin bunu
Aynı film, aynı son. Biz kullanıcılar figüran. Bu telekom kendini ne zannediyor acaba? Bir de utanmadan bunu tarife diye önümüze koyuyorlar. Resmen dalga geçiyorlar. Biz de neler bekliyoruz, indirim, telefon hatsız internet falan. Yuh sana telekom...