Adsl Nakil İşlemi

subversa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
4-5 gün içinde bulunduğum yerden herşeyi toplayıp memlekete gidiyorum.
Burdaki bana ait olan telefon hattını kapatıyorum, Adsl aboneliğini ise AÇMA ücretini tekrar ödememek için memlekete nakletmek istiyorum.
1- Açılış ücreti ödememe konusu doğru mu?
2- Yapmam gereken neler? (Burdan başvuru yada gittiğim yerden...)

7/24

Profesör
Reaksiyon puanı
51
İlk başta bağlı bulunduğun türk telekom müdürlüğüne giderek eski hattını kapattırıyorsunuz, sanırım yeni bir numara alacaksınız, numarınızı aldıktan sonra adsl aboneliğinizi bu hatta nakil ettiriyorsunuz,hattınız yeni santrale aktarılacagından dolayı sadece 29 ytl ücret alıyorlar,bunuda sonraki faturaya aksediyorlar.

Eğerki hattınız aynı santral üzerinden nakil olursa hiçbir ücret ödeme söz konusu olmaz

subversa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
online destek dedi ki:
İlk başta bağlı bulunduğun türk telekom müdürlüğüne giderek eski hattını kapattırıyorsunuz, sanırım yeni bir numara alacaksınız, numarınızı aldıktan sonra adsl aboneliğinizi bu hatta nakil ettiriyorsunuz,hattınız yeni santrale aktarılacagından dolayı sadece 29 ytl ücret alıyorlar,bunuda sonraki faturaya aksediyorlar.

Eğerki hattınız aynı santral üzerinden nakil olursa hiçbir ücret ödeme söz konusu olmaz

Yanlışsam düzeltin ama yeni başvuru yaparsak da bu 29 Ytl bağlantı ücreti ödüyorduk. Bu durumda sadece gittiğimiz yerde evraklarla uğraşmama imkanı veriyor galiba.
Gittiğim yerde telefon hattı var o yüzden sadece Adsl nakli yaptırmak için başvuracağım sanırım. Teşekür ederim.

7/24

Profesör
Reaksiyon puanı
51
Evet zaten adsl basvurusunda ilk ödenen 29 ytl santral ücretidir.
Ama siz egerki 24 ay süreli sözleşme yaptıysanız vede bunu 24 ay dolmadan fesh ederseniz hem modem ücretini hemide ilk aylarda ücretsiz sunulan internet ücretini tahsil etmiş olurlar.
Kısa lafın özü yeni nakil durumunda(santral değişiyorsa) yeniden 29 ytl faturanıza yansıyacaktır.

Kriptograf

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Yani kısacası para vermeden hayrına hizmet yok gardaş :)
Aynı tas aynı hamam,bi kere öz-el

7/24

Profesör
Reaksiyon puanı
51
Maalesef dediğiniz gibi, şöyle toplu halde protesto amaçlı herkez aynı anda adsl hattını kapattırmak istese inanın listenin ilk başında zevkle ben olmak isterdim. Aldıkları paraların birde karşılığını verseler.