• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Adobe Photoshop CS3 Extended Kalkmıyor!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan MSDN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

MSDN

Profesör
adobe ps cs3 extended kalkmıyo program ekle veya kaldırdan kaldırmayı denedim olmadı hiç bişi gelmio, kurulumdan kaldırmayı denedim "Zaten kurulum hala çalışıyor!" diyo sistem geri yüklemede olmadı napıcaz yardım lütfen :(

3. parti bir program kullanabilirsin...
mesela your uninstaller...

makrop!' Alıntı:
olmuo hepsini denedim :(
onları denedim artık veritabanı bozuldu dio :(

Güvenli kipte gir ve kaldırmayı dene, gene olmazsa format c: :D

MSDN' Alıntı:
makrop!' Alıntı:
olmuo hepsini denedim :(
onları denedim artık veritabanı bozuldu dio :(

Ne gerek var, program files klasörüne gir adobe nin içinden ilgili klasörü sil, silinemeyen dosya varsa, arkaplanda çalışan hizmeti vardır demektir.

silinmezse unlocker var kilidi kaldıran önce kilitleri kaldır sonra dene bi

MSDN neden bana gelmedin ahh ahh ^^ internet explorer'i varsayılan tarayıcı yap da silmeye kalk bide ;) (saçma ama gerçek ^^)

NecronomicoN' Alıntı:
MSDN neden bana gelmedin ahh ahh ^^ internet explorer'i varsayılan tarayıcı yap da silmeye kalk bide ;) (saçma ama gerçek ^^)
Bu yöntemin işe yarayıp yaramayacağını merakla bekliyorum o.O

nasıl yani bi explorer varsayılan tarayıcı olunca bitiyomu iş

msdn denesin bi görelim =) bikaç ay önce araştırmıştım yabancı forumlarda hep aynı şey vardı, aslında test etme imkanım olmadı, ama denesin bakalım (hatırladığım kadarıyla MSDN ie'yi silmişti :D )

NecronomicoN' Alıntı:
msdn denesin bi görelim =) bikaç ay önce araştırmıştım yabancı forumlarda hep aynı şey vardı, aslında test etme imkanım olmadı, ama denesin bakalım (hatırladığım kadarıyla MSDN ie'yi silmişti :D )
IE'yi silemez, Xp çöker :S

elektr10' Alıntı:
NecronomicoN' Alıntı:
IE'yi silemez, Xp çöker :S
Yok canım,çökmez.

eğer sonuç vermezse üzerine Adobe Photoshop CS3 Extended yeniden kurmayı deneyin. Kurulum bitince tekrar kaldırabilirsiniz sanırım.

megaman' Alıntı:
eğer sonuç vermezse üzerine Adobe Photoshop CS3 Extended yeniden kurmayı deneyin. Kurulum bitince tekrar kaldırabilirsiniz sanırım.

yeniden kurulumda da bi sorun çıkıyodu sanırım, MSDN konuyu unuttu heralde ^^

YA SEN 30 GÜNLÜK DENEME SÜRÜMÜNÜ YÜKLEMİŞSİN VE 30 GÜNLÜK DENEME SÜRÜMÜ SÜRESİNİ GEÇMİSİNİN ONDAN KALKMYOR TEK SORUN OO BENCE