Merhabalar. "Admin" olarak siteye giriş kök klasördeki "index.php" sayfasına "Admin" butonu ekleyemedim. Bende "Admin" olarak giriş yaptığımda beni direk "admin" klasöründeki "admin.php" ye yönlendiriyor. "admin.php" ye de "Anasayfa" butonu koydum ve bağlantısını da kök klasör içindeki "admin-index.php" yönlendirdim. "admin-index.php" nin içine de sol menüye "Admin" butonu koydum. Yani "Admin" olarak giriş yaptığımda önce "admin.php" ye gönderiyor. "admin.php" den "anasayfa.php" butonu ile "admin-index.php" ye gidiyor. Böylece giriş yaptığımda "admin" oturumu içinde sol menü de "Admin" butonu çıkacak. "admin.php" den "admin-index.php" ye göndermek istediğimde kök klasördeki "index.php" ye gidiyor. "admin-index.php" sayfasına gitmiyor.
login.php --> admin/admin.php --> Anasayfa butonuna tıkladım --> kök klasördeki index.php ye gidiyor.
Benim istediğim: login.php --> admin/admin.php --> Anasayfa butonuna tıkladım --> kök klasördeki admin-index.php ye gidecek.
Aslında arkadaşlar benim asıl istediğim: Admin giriş yapınca admin.php ye değil de direk kök klasördeki index.php ye gitse ve "Admin" oturumunda sol menü içinde "Admin" butonunu koyabilsem.
if bloğu içinde: formdan post edilen veri "admin" e eşitse "index.php" sayfası açılsın ve "user" sayfasındaki sol menüye "Admin" butonu eklensin istiyorum.
login.php --> admin/admin.php --> Anasayfa butonuna tıkladım --> kök klasördeki index.php ye gidiyor.
Benim istediğim: login.php --> admin/admin.php --> Anasayfa butonuna tıkladım --> kök klasördeki admin-index.php ye gidecek.
Aslında arkadaşlar benim asıl istediğim: Admin giriş yapınca admin.php ye değil de direk kök klasördeki index.php ye gitse ve "Admin" oturumunda sol menü içinde "Admin" butonunu koyabilsem.
if bloğu içinde: formdan post edilen veri "admin" e eşitse "index.php" sayfası açılsın ve "user" sayfasındaki sol menüye "Admin" butonu eklensin istiyorum.