Admin panelinden cpanele ulaşılır mı?

ersoyorgen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar sitemin cpanel bilgileri bende yok siteyi açan kişiye ulaşamıyorum elimde sadece admin paneli var buradan veya başka bir yolla cpanel bilgilerine ulaşabilir miyim? Hosting firması vermiyor bilgileri malesef.

Emre Gökgedik

Asistan
Reaksiyon puanı
44
cPanel yönetici bilgilerine sahip olmadığınız sürece erişim sağlayamazsınız. Hosting firmasına ait üyeliğinizin kullanıcı bilgilerini biliyorsanız hosting firmasındaki panelinizden cPanel yönetici bilgilerinizi öğrenebilirsiniz. Fakat, hosting firmasının sizin hosting üyelik bilgilerinizi doğrulamadığı sürece bu konu hakkında bilgi vermemesi gayet doğal ve olması gereken bir durumdur.

ersoyorgen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
cPanel yönetici bilgilerine sahip olmadığınız sürece erişim sağlayamazsınız. Hosting firmasına ait üyeliğinizin kullanıcı bilgilerini biliyorsanız hosting firmasındaki panelinizden cPanel yönetici bilgilerinizi öğrenebilirsiniz. Fakat, hosting firmasının sizin hosting üyelik bilgilerinizi doğrulamadığı sürece bu konu hakkında bilgi vermemesi gayet doğal ve olması gereken bir durumdur.
hocam benim adıma açılmadı hesap. açan kişiye ulaşamıyorum upload sınırını yükseltmek için acil lazım oldu. wordpress kullanıyorum. başka bir yol var mı admin panelinden yapılabilen

Emre Gökgedik

Asistan
Reaksiyon puanı
44
hocam benim adıma açılmadı hesap. açan kişiye ulaşamıyorum upload sınırını yükseltmek için acil lazım oldu. wordpress kullanıyorum. başka bir yol var mı admin panelinden yapılabilen
Wordpress panelinden yetkinizin yettiği işlemleri(içerik ekleme, silme, düzenleme, kategori düzenleme vs.) gerçekleştirebilirsiniz.

Fakat Wordpress paneli üzerinden cPanel'e ulaşabilme gibi bir olanak yoktur. Hosting sahibiyle irtibata geçmeye çalışın.