IThelp
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 19
zart diye oturmuş acaba okumuşmutur 

İçeriği yayından kaldırmış
Google'da halen duruyor.
Medya gücü elindeyken, kendi hırsızlığını sümen altı ediyor adam ama bilgisi olmadığı konularda bizi saat çalan adamla aynı kefeye koyuyor.
videoların silinme işlemi bittikten sonra ona güzel bir sürprizimiz olacak forum üzerinden![]()
tv yapımcıları gerçekten çok cahil. acur'u izlediğimde onu fark ettim.
girişimciliğinden dolayı kendisini gerçekten çok seviyordum. iyi niyetli olduğunu düşünüyordum.
ama cehalet, tüm bu duyguları siliyor gidiyor. adama birileri fısıldamış para internette diye. bu da gaza gelip yayın haklarıydı şunlar bunlar dünya kadar para harcamış. bir bakıyor, paralar gidiyor, ama gelen bir şey yok.
beceriksiz avukatların gazıyla bu yolu tercih ediyor.
üyelerin de dediği gibi, videoları host eden site youtube. hiç irtibata geçtin mi youtube ile. tek mesajında bizdeki videolar da dahil olmak üzere tüm sitelerde sana ait olan videolar silinip gidecek.
sonra ne mi olacak?
internette ben neden haber olamıyorum diyeceksin. ben ne yaptım da yasaklandım diye hayıflanacaksın.
her şeyi affedebilir insan da, cehaletinden dolayı gözümden düşen adamları affedemiyorum, bir daha sevemiyorum.
acur da onlardan biri.
videoların silinme işlemi bittikten sonra ona güzel bir sürprizimiz olacak forum üzerinden![]()