açtığım konuyu tekrar nasıl ilk sıralara koyarım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Arjinn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Arjinn

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
660
bir konu açıyorum ve kimse bakmıyor ilk sıralardan gidince kimse göremiyor yardıma ihtiyacım olduğu için tekrar konu açmak zorunda kalıyorum o zamanda uyarı alabiliyorum açtığım konun tekrar görünmesini sağlayabilirim bu arada açtığım konu bu kimse bakmayınca gidiyor çözümü ne acaba

Bir Beyefendi

Doçent
Reaksiyon puanı
939
bir konu açıyorum ve kimse bakmıyor ilk sıralardan gidince kimse göremiyor yardıma ihtiyacım olduğu için tekrar konu açmak zorunda kalıyorum o zamanda uyarı alabiliyorum açtığım konun tekrar görünmesini sağlayabilirim bu arada açtığım konu bu kimse bakmayınca gidiyor çözümü ne acaba
UP yazıp üst sıralara gelmesini sağlayabilirsin.UP yerine başka şeylerde yazabilirsin. :)

Laufeyson

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,064
En son sen mesaj attıysan birine söylersin cevap yazar veya sen cevap yazarsın hoop en yukarıda.
Komik emojisi görünce dalga geçiyorlar sandım ama o her şeye komik atan kişi buradaymış.

ghost_of_sparta

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
2,809
Uplamak birşey ifade etmiyor. Başkası mesaj yazdıktan sonra uplarsan etki eder.

Yahya Furkan

contravolta
Süper Moderatör
İçerik Ekibi
Reaksiyon puanı
4,659
Konunu söyle biz mesaj yazarız yukarı çıkar zaten ?

serj

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,966
Sizin hiç kimse yanıt vermemişken ''Up'' yazmanız bir şeyi değiştirmeyecektir, mesajlar birleşir. Bunun için forumda ''İyilik Melekleri'' varmış, ölmüş konulara kalp masajı yapıp ''Up'' yazarlarmış. İki elinizi açıp dua edin, melekler sizi de bulacaktır.

Arjinn

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
660
Sizin hiç kimse yanıt vermemişken ''Up'' yazmanız bir şeyi değiştirmeyecektir, mesajlar birleşir. Bunun için forumda ''İyilik Melekleri'' varmış, ölmüş konulara kalp masajı yapıp ''Up'' yazarlarmış. İki elinizi açıp dua edin, melekler sizi de bulacaktır.
çok iyiymiş umarım o melekler gelir