Açtığım konuya cevap yazılmıyor

Martin Archi

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
4,843
Açtığım konuya cevap yazılmadığında konu bildiğin anasayfadan yok oluyor. Tekrara anasayfaya nasıl çıkarabilirim?

Martin Archi

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
4,843
Tekrara yazarak derken aynı konuyu tekrar açmak mı yoksa konuya yorum yazmak mı? Eğer tekrar konuya yazı yazmak diyorsan mesajım birleşiyor ve bir şey değişmiyor. Aynı konudan tekrar açmak ise yasak.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Biri cevap yazarsa ana sayfaya düşer. Konunun linkini attar mısınız?

Ebussuud Efendi

Asistan
Reaksiyon puanı
130
Tekrara yazarak derken aynı konuyu tekrar açmak mı yoksa konuya yorum yazmak mı? Eğer tekrar konuya yazı yazmak diyorsan mesajım birleşiyor ve bir şey değişmiyor. Aynı konudan tekrar açmak ise yasak.
Onu bilmiyordum işte olmazsa yazdığınız yoruma bir daha yorum yazın ki başlarda gözüksün

Reaksiyon puanı
6,371
Ana sayfaya düşmesi için cevap yazılması lazım. Veya düzenleye basıp 1-2 cümle daha ekleyin. Konunun linkini atar mısınız?

Martin Archi

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
4,843
Ana sayfaya düşmesi için cevap yazılması lazım. Veya düzenleye basıp 1-2 cümle daha ekleyin. Konunun linkini atar mısınız?
Konunun linki bu.

Ebussuud Efendi

Asistan
Reaksiyon puanı
130
Konunun linki bu.
Bu konularda çok bilgim yok bilgisi olan olacaktır muhakak

Reaksiyon puanı
6,371
Konunun linki bu.
Yardımcı olabilirim belki diyecektim ama bu konularda hiç bilgim yok. Bekleyin büyük ihtimalle birileri çıkacaktır.

Hakantoris

Profesör
Reaksiyon puanı
1,242
Hocam büyük ihtimal görenlerin bu konu hakkında bilgisi yok. Ben sizin konunuzu görmüştüm. Çözümün ne olacağını bilmediğim için yorum yapmak istemedim. Kamera ve tripotlar hakkında pek bilgim yok :(

Martin Archi

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
4,843
Yardımcı olabilirim belki diyecektim ama bu konularda hiç bilgim yok. Bekleyin büyük ihtimalle birileri çıkacaktır.
Ana sayfaya düşmesi için bilmiyorum vs. Bişeyler yazar mısınız ben bir şey yazınca anasayfaya düşmüyor

Dora

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,807
Cevap gelmediği için tekrar bir konu açarsanız uyarı puanı alırsınız. Pasif kalan konunuza bir yorum yaparak güncelliğini sağlayabilirsiniz.