- Reaksiyon puanı
- 4,843
Açtığım konuya cevap yazılmadığında konu bildiğin anasayfadan yok oluyor. Tekrara anasayfaya nasıl çıkarabilirim?
Biri cevap yazarsa ana sayfaya düşer. Konunun linkini attar mısınız?
forum.shiftdelete.net
Onu bilmiyordum işte olmazsa yazdığınız yoruma bir daha yorum yazın ki başlarda gözüksünTekrara yazarak derken aynı konuyu tekrar açmak mı yoksa konuya yorum yazmak mı? Eğer tekrar konuya yazı yazmak diyorsan mesajım birleşiyor ve bir şey değişmiyor. Aynı konudan tekrar açmak ise yasak.
Hocam aynı konuyu tekrar açmak yasakBüyük ihtimalle tekrar yazarak..
Yeni katıldık efendim cahilizHocam aynı konuyu tekrar açmak yasak![]()
Ana sayfaya düşmesi için cevap yazılması lazım. Veya düzenleye basıp 1-2 cümle daha ekleyin. Konunun linkini atar mısınız?Tekrara yazarak derken aynı konuyu tekrar açmak mı yoksa konuya yorum yazmak mı? Eğer tekrar konuya yazı yazmak diyorsan mesajım birleşiyor ve bir şey değişmiyor. Aynı konudan tekrar açmak ise yasak.
Konunun linki bu.Ana sayfaya düşmesi için cevap yazılması lazım. Veya düzenleye basıp 1-2 cümle daha ekleyin. Konunun linkini atar mısınız?
forum.shiftdelete.net
Bu konularda çok bilgim yok bilgisi olan olacaktır muhakakKonunun linki bu.
![]()
Mouse kamerası yapmak istiyorum
ben oyun oynarken ekran kaydı alan bir insanım frag movie vs. Yapmak için. Bende mouse kamerası yapmak için 85 TL ye telefona uygun bir 2m lik metal tripod aldım. Fakat tripodun ucunun aşağıya doğru dönmediğini farkettim. Ben bunu nasıl tepe kamerası olabilecek hale getirebilirim? (bazıları...forum.shiftdelete.net
Yardımcı olabilirim belki diyecektim ama bu konularda hiç bilgim yok. Bekleyin büyük ihtimalle birileri çıkacaktır.Konunun linki bu.
![]()
Mouse kamerası yapmak istiyorum
ben oyun oynarken ekran kaydı alan bir insanım frag movie vs. Yapmak için. Bende mouse kamerası yapmak için 85 TL ye telefona uygun bir 2m lik metal tripod aldım. Fakat tripodun ucunun aşağıya doğru dönmediğini farkettim. Ben bunu nasıl tepe kamerası olabilecek hale getirebilirim? (bazıları...forum.shiftdelete.net
İnşallahYardımcı olabilirim belki diyecektim ama bu konularda hiç bilgim yok. Bekleyin büyük ihtimalle birileri çıkacaktır.
Ana sayfaya düşmesi için bilmiyorum vs. Bişeyler yazar mısınız ben bir şey yazınca anasayfaya düşmüyorYardımcı olabilirim belki diyecektim ama bu konularda hiç bilgim yok. Bekleyin büyük ihtimalle birileri çıkacaktır.
Konunun linkini at belki bildiğim bir konudur.Katılıyorum, benim de bir tane cevabı olmayan bir konum var. Haftalardır cevap yok, 1.5 ayı da geçecek bugün.