Açılmayan Tablet Problemi

S

SDN Okuru

SDN Okuru
benim tablet hometech tab 8 moboganie uygulamasını indirdim moboganie den oyun indiriyorum yükleye basıyorum paketin ayıştmasıyla ilgili bir sorun oluştu diyo lütfen bir çare

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar bende tabletimi uzun zamandan beri kullanmıyorum ve tüm dediginizi yaptım tablet kapkara duruyor nabcam acilacil??

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bi gta san andreas oynadım hicbisey olmadı yardım edin tamire yollıycam 500e aldım tamir 400 euro

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kardeşim sen tabletine virus bulaştırmışın tekrar hard reset at yada attır açılır o bendede olmuştu bir kere ama şimdi duzeldi

S

SDN Okuru

SDN Okuru
SAMSUNG GALAXY TAB3 TABLETİM VAR DENEDİM AÇMADI Açilmiyor:confused1::confused1::confused1:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
tabletim kapandı bıdaha acılıyor ama ekran yok yanı acılma sesı geldı kapatamıyoruz ne yapmamız gereklı bılen varsa yardımcı olabılırmı fazla şarjda durdu bıraz ekran yanmasın dan korkuyorum yardımcı olurmusunuz tesekkurler

S

SDN Okuru

SDN Okuru
tabletim promedia pro s7 tabletim düştü 1 gün sonra kapandı ve şarjdan alıncada süreklı kapandı tabletım şarjda ıken acılıyor yardım onerın lutfenn

S

SDN Okuru

SDN Okuru
yaaaa bana lütfen yardım edin tabletimin açma kapama düğmesi içine kaçtı şimdide nasıl açılacağını bilmediğim için açamıyorum ve şarjı da dolmuyor lütfn bana yardım edin :(:crying:

cukka

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kasayı açarsan garanti dışı kalabilir cihazı aldığın firmayla görüşsen iyi olur

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende bi kawai hawk tablet var ama hep açıyorum açılıyor bi dakka sonra kendi kendine kapanıyor android yazısı çıkıyor hep öle kalıyor

zac3535

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar bende casper cta-e07-14a tablet var casper yazısında takılıyo sonra hiç açılmıyordu servise götürdüm sonra android sistem çökmüş SR6 ANDROİD SİSTEM KURULUMU yaptılar sonra tablet açıldı sonra 4 ay sonra tablet açıkken sarja koyuyodum geceden sabah kalkarken çektim bi baktım kapanmış tablet açma tuşuna basıyorum açılmıyor tekrar sarja taktım açılmadı bilgisayara bağladım bilgisayarda görünmedi recovery menüsüne hiç giremiyom hiç bir türlü açılmıyor tablet sanki dondu ne casper yazısı geliyo ne şarja koyduktan sonra pil simgesi hiçbirşey yok kapalı vaziyette duruyo bunun sorunu nedir bana yardımıcı olurmusunuz?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
benim smartpad duo c-707 7 inc tablet var. power tuşu çalışmadığı için servise gönderdim. gelene kadar 2 ay geçti. neyse geldi. bir hafta sonra aynı sorunu yine yaşıyorum. ne yapcam bir yardımcı olur musunuz. burada yazılan yöntemleri denedim. olmadı

S

SDN Okuru

SDN Okuru
tabletimi acınca kawai yazısı cıkıyor ve acılmıyor napmam gerek ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
tabletimin şarj cihazının ucu yamuldu tabletimin şarjını dolduramıyorum ne yapmalıyım tabletim vestel tab 7 :crying:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kardeşim sorununu hallettin mi hallettiysen nasıl hallettin bi cevap yazarmısın

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende olmuyo syrox marka tablet var androıd yazısında takılıyo bi çözüm bulamadım yardım edin:scared::thumbup1:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar yardım edin diyen arkadaş bendede aynı sorun var hiç bir yöntem işe yaramıyor annam çoooooooooook kızıcak
:crying::cursing::hammer:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar tabletinize format atım komut yok cevabı gelince tekrar format atın açılıyor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
benim tabletim x pro ama hiçbir oyunu açmıyor lütfen birisi yardım etsin

Rylad

Asistan
Reaksiyon puanı
12
fabrika ayarlarına dönerken şarj falan bitti mi

S

SDN Okuru

SDN Okuru
lenovo tabletim dondu ekran açık kaldı nasıl format atabilirim acele cevap lütfennnnnnnnnnnnnnnn...............