Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kardeşim benim mobee 7inc tabletim var aynı sorun oluyor recovry hatası veriyor ses açma tuşu ile güç tuşuna bastım reset attı ama menüden atmadım . daha detaylı anlatsan nolur bea
benimde bir kez olmuştu öyle. servise götürdük kendi kendine açılmış alalı daha 1 ay içerisinde birçok tablette oluyormuş bu problem. bugün yine açılmadı ama akşam 3 uygulama yüklemiştim . fazla oyun olduğu için düşünüyorum. beklemenizi olmazsa servise götürmenizi öneririm.:blink::blink::blink:
arkadaşlar tablet var servise gönderecem servis yeri merkez istanbul iyor ama ben ankaradayım kargo falan gönerlirmi servise onlarmı alıyor yoksa mecbur benmi götürmek zorundayım
Sanrım kimsede olmayan bir sornu yaşıyorum yardım edin
EXPER E7HAN EasyPad var kardeşimin ve şifresini unuttu açılırken recovery modda açtım fakat sadece ölü android geldi kapattık açtık yine aynı şey geliyorşimi kapanmıyor reset tuşuna bastığımızda kapanıyor yeniden açınca yine ölü android geliyor lütfen çözümü nedir söyleyin
benim şöyle bir sorunum var. tabletim açılmıyo ve açma kapama dugmesını baslı tutuyorum açılıo ve android diyo android bunu hep yapıo nasıl açabılırım tabletı mı ? marka: polypad model:1010ıps 8gb
benim tabletim köşe çatladı düzelttim ekrana malesef google proces durdu diye yazı çıkıyodu tabletimi sıfırladım ve oynadım şarj aleti kafayi yedi tabletlen oynanadım ve bi gün sonra açılmadı açma düğmesine bastığım halde açılmıyor tabletim xpad x77
:confused1:arkadaşlar bende digitap s1 var şarz aleti kesildiği için için onu başka bir şarza taktım kırmızı yandı dahada açılmadı ne yapmalıyım:confused1:
tabletinin iç ekranı patlamış ya 300 tl yi gözden çıkarıp ekran alacaksın ya eski telefon veya tabletlerden ekran almalısın bunu telefoncular filan yapıyor yada bulursan çin malı yaptıracaksın benimde tabletime aynı şey olmuştu çin malı 30 tl ye yaptırdım.
Kardeş benim tabletim 'Artes D821' benim tabletimle olan sorunum oyundan çıktım internette birkaç siteye girdim sonra şarjı %10 ken kapandı ve bidaha açılmadı lütfen yardım edin!!!!!