Mehdi Ocl
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 8
Arkadaşlar yepyeni ellenilmemiş bir steam hesabı açtım steame ilk kez para atacağım,topluluk pazarından nasıl csgo skini alabilirim?
İlk öncelikle steam'de paranız gözüküyorsa steam>topluluk pazarına girin oradan filtreleme yöntemi ile sadece CSGO diyin.Daha sonra istediğiniz silahı yazın ve oradan silahın skinlerine bakın.Eğer paranız da yetiyorsa satın al diyebilirsiniz.Orada çıkan yeni ekranda steam kesintilerini kabul ediyorum diyin ve onu satın alın.Satın aldığınızda ayrıca mailinize teşekkür yazısı gelicektir.Artık o silahı oyunda kuşanın ve keyfine bakın.Arkadaşlar yepyeni ellenilmemiş bir steam hesabı açtım steame ilk kez para atacağım,topluluk pazarından nasıl csgo skini alabilirim?
Yukarıda denildiği gibi böyle konu açarak cevap alamazsınız fakat saygıdan cevap verelim. İsterseniz para yükleyip isterseniz para yüklemeden topluluk mağazasından istediğiniz ürünü bulun. Ürünün sayfasına girdikten sonra altta aynı ürünün bir sürü ilanını göreceksiniz. En ucuzunu bulup "Satın Al"a tıklayın. Daha sonra açılan pencereden ödeme yöntemini seçin ve satın alın.Arkadaşlar yepyeni ellenilmemiş bir steam hesabı açtım steame ilk kez para atacağım,topluluk pazarından nasıl csgo skini alabilirim?
Yani hesaba para attığım gibi alabilirimYukarıda denildiği gibi böyle konu açarak cevap alamazsınız fakat saygıdan cevap verelim. İsterseniz para yükleyip isterseniz para yüklemeden topluluk mağazasından istediğiniz ürünü bulun. Ürünün sayfasına girdikten sonra altta aynı ürünün bir sürü ilanını göreceksiniz. En ucuzunu bulup "Satın Al"a tıklayın. Daha sonra açılan pencereden ödeme yöntemini seçin ve satın alın.
EvetÇok özür dilerim dün ikici konumu açtım yani daha dün ilk kez kaydoldum kusura bakmayın
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yani hesaba para attığım gibi alabilirim
Rahatladım valla eyw
hesabınız kısıtlıdır yaklaşık 35tl değerinde bir yükleme yaparsanız hesabınızın kısıtlaması kalkacaktırRahatladım valla eyw
ya ben şöyle bi yazı çıktığı için endişelendim parayı verip direk alamam diye
en az 35 tl yatırırsam mı olçak bu işin içinden çıkamadım bi türlü başka bir çözüm var mıhesabınız kısıtlıdır yaklaşık 35tl değerinde bir yükleme yaparsanız hesabınızın kısıtlaması kalkacaktır
hayır SADECE YATIRMAN GEREKMEKTEen az 35 tl yatırırsam mı olçak bu işin içinden çıkamadım bi türlü başka bir çözüm var mı
35tl yatırdınmı alabilirsin eşyaen az 35 tl yatırırsam mı olçak bu işin içinden çıkamadım bi türlü başka bir çözüm var mı
2 mesaj atmışsın ikiside farklı anlamadım tam bişi söyle ona göre hareket edicemhayır SADECE YATIRMAN GEREKMEKTE
35tl yatırdınmı alabilirsin eşya