CS GO Topluluk pazarında skin alma.

Mehdi Ocl

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Arkadaşlar yepyeni ellenilmemiş bir steam hesabı açtım steame ilk kez para atacağım,topluluk pazarından nasıl csgo skini alabilirim?

MrtAltg

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,109
Yalnız böyle büyük harf başlıklarla yazarsan konun silinir yine bulamıyorum diye dört dönersin hemde acil yazmışsın olmaz böyle sorunun neyse onu düzgün bir şekilde yazman gerekli konu başlığına

Mfci

Asistan
Reaksiyon puanı
130
Arkadaşlar yepyeni ellenilmemiş bir steam hesabı açtım steame ilk kez para atacağım,topluluk pazarından nasıl csgo skini alabilirim?
İlk öncelikle steam'de paranız gözüküyorsa steam>topluluk pazarına girin oradan filtreleme yöntemi ile sadece CSGO diyin.Daha sonra istediğiniz silahı yazın ve oradan silahın skinlerine bakın.Eğer paranız da yetiyorsa satın al diyebilirsiniz.Orada çıkan yeni ekranda steam kesintilerini kabul ediyorum diyin ve onu satın alın.Satın aldığınızda ayrıca mailinize teşekkür yazısı gelicektir.Artık o silahı oyunda kuşanın ve keyfine bakın.
İyi oyunlar.

İyi Forumlar..

AlperShal

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,553
Yukarıda denildiği gibi böyle konu açarak cevap alamazsınız fakat saygıdan cevap verelim. İsterseniz para yükleyip isterseniz para yüklemeden topluluk mağazasından istediğiniz ürünü bulun. Ürünün sayfasına girdikten sonra altta aynı ürünün bir sürü ilanını göreceksiniz. En ucuzunu bulup "Satın Al"a tıklayın. Daha sonra açılan pencereden ödeme yöntemini seçin ve satın alın.

Mehdi Ocl

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Çok özür dilerim dün ikici konumu açtım yani daha dün ilk kez kaydoldum kusura bakmayın
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yukarıda denildiği gibi böyle konu açarak cevap alamazsınız fakat saygıdan cevap verelim. İsterseniz para yükleyip isterseniz para yüklemeden topluluk mağazasından istediğiniz ürünü bulun. Ürünün sayfasına girdikten sonra altta aynı ürünün bir sürü ilanını göreceksiniz. En ucuzunu bulup "Satın Al"a tıklayın. Daha sonra açılan pencereden ödeme yöntemini seçin ve satın alın.
Yani hesaba para attığım gibi alabilirim

Mehdi Ocl

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8

Ekli dosyalar

• Ekran Görüntüsü (2).png
    Ekran Görüntüsü (2).png
    173.5 KB · Görüntüleme: 175

Custode

Asistan
Reaksiyon puanı
100
Rahatladım valla eyw

ya ben şöyle bi yazı çıktığı için endişelendim parayı verip direk alamam diye
hesabınız kısıtlıdır yaklaşık 35tl değerinde bir yükleme yaparsanız hesabınızın kısıtlaması kalkacaktır

Mehdi Ocl

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
hesabınız kısıtlıdır yaklaşık 35tl değerinde bir yükleme yaparsanız hesabınızın kısıtlaması kalkacaktır
en az 35 tl yatırırsam mı olçak bu işin içinden çıkamadım bi türlü başka bir çözüm var mı

Custode

Asistan
Reaksiyon puanı
100

Mehdi Ocl

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
hayır SADECE YATIRMAN GEREKMEKTE

35tl yatırdınmı alabilirsin eşya
2 mesaj atmışsın ikiside farklı anlamadım tam bişi söyle ona göre hareket edicem

Batuhan Sertol

Asistan
Reaksiyon puanı
489
Selamlar Mehdi Ocl,

Öncelikle sıfır bir Steam hesabı oluşturmuş iseniz hesabınızda olan kısıtlamayı kaldırmalısınız. Bu kısıtlamanın nasıl kalkacağına dair rehbere buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Ayrıca bu kısıtlama kalktıktan sonra bu hesabında Steam Guard'ı aktifleştirmiş olmalısınız ve aktifleştirdikten sonra üzerinden 7 gün geçmesi gerekiyor. Yani yeni bir hesap açtıysan parayı yatırıp alamazsın. Minimum 7 gün Steam Guard adına beklemelisiniz. Topluluk Pazarında herhangi bir öge satın almak veya satmak için bu koşulları uygulamış olmanız lazım maalesef.

Hesabınıza herhangi bir anlaşmalı kart üzerinden veya hediye kodu sayesinde 35 Türk Lirası yüklediğinizde kısıtlama otomatik olarak kalkacaktır.

Aşağıdaki maddede yer alan satın alımları gerçekleştirdiğiniz takdirde kısıtlama kalkmayacaktır;

• Steam'de bir perakende oyun etkinleştirmek.
  • Ücretsiz beta oynamak.
  • Steam dışı bir oyunu kısayol olarak eklemek.
  • Pazar'da sattığınız ögelerden gelen bakiyeyi harcamak.
  • Ücretsiz Hafta Sonu gibi promosyon deneme süresine sahip ürünleri eklemek/oynamak.
  • Oynaması ücretsiz oyunlar (örn: Alien Swarm, Portal ve Team Fortress 2'nin ücretsiz versiyonları)
  • Donanım veya ekran kartı üreticilerinden gelen promosyon CD anahtarlarını etkinleştirmek.
Teşekkürler, İyi Forumlar