Acil yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

neksushot

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Merhaba arkadaşlar tırnağımın az içide kesik oluşmuştu otobüste filan ayakta durunca olmuş başparmakta bende doktora gittim bişey yok dedi bende zorla merhem istedim ama 1 ay oldu hayla kesik duruor 2 günde kabuklanıyor dışarı gidince kabuk açılmış yara oluo gene doktora gidiyimmi ne yapıyım

honline

Profesör
Reaksiyon puanı
296
Tabiki tekrar git doktora geçmiş olsun.

neksushot

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Ameliyatlık durum varmıdır

@ufukoto9

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hocam en iyisi başka bir doktora daha görünmeni öneririm

neksushot

Asistan
Reaksiyon puanı
1
İlçede oturduğum için başka hastane yok bitek devlet hastanesi var il devlet hastaneside çok abartı söylüor mesala bana kıl dönmesi demişlerdi batık çıktı sonra amcama beyninde tümör oluşumu var dediler istanbula gitti cerrah paşaya orda sorun çıkmadı yokmuş tümör vb yani o hastaneyede gitmek istemem napıyım

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
O ufak deyip önemsemediğiniz şey gün geliyor başınıza bela oluyor siz tedbirini önceden alın

neksushot

Asistan
Reaksiyon puanı
1
3 saatte hemen yara geri kapanmış kabuklanmaya başlamış parmağı sardım çabuk ileşsin die dışarı çıkınca ayak darbelerinden açılıo geri heralde napıyım

Mourn

Profesör
Reaksiyon puanı
67
Tırnakta mantar oluşmuş olabilir sen yine de bizim yazdığımıza bakma sağlam bir doktor bul ona git

neksushot

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Doktora gidince ameliyat derler die korkuorum kesik 2 gün çıkmamıştım dışarı hemen kapanıp kabuklanmıştı bugün çikibca kabuk yolunmuş

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Korkunun ecele faydasi yok.

Git doktora adam akilli tedavini ol, fazla macera arama forumlarda. Onun icin seni ameliyata sokacak halleri yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...