Güzel kardeşim konudan konuya atlıyorsun anlıyorum ki sana ne söylense nafile boşa yazıyoruz burada. Küçücük bir mantık sahibi olsaydın şu pkk sevicilerini el üstünde tutmazdın. Aslında bunun adı başka bir şey ama huzurumuz kaçmasın. Pkk konusunda hükümete laf ediyorsun öylemi? Beğenmediğin hükümet ülkede terörü bitirme eşiğinde. Sınır dışı operasyonlarına başladı dışarıdakileri temizliyor... Sizinkiler ne yapıyor yada ne yaptılar bu güne kadar? İşeyen kadın heykeli, eşek kafalı adam heykeli ??? Nedir bu Allah aşkına
Allah devletime, Cumhurbaşkanıma zeval vermesin hedef 2023 inşallah.. Ondan sonra sizide güttüğünüz davayıda göreceğiz
Ülkenin sağlık bakanı çıkmış açıklama yapıyor, buna inanmayıp tabipler birliği denilen köstebek yuvasına itimat ediyorsunuz her şeyden önce kendi mantığınızı gözden geçireceksiniz. Geçiniz bu allame ayaklarını..
Hala aynı teraneler maske yokmuş ta eski fotoymuş ta.. Orada maskeli fotoda var.. Size ne dedim "Bir gün mesai saatlerindeki seferlerde bulunun da neyin ne olduğunu görün".. Aslında neyin ne olduğunu çook iyi biliyorsun da...
Senin derdin başka..
Tabipler birliği kim? Sana Türkiye Cumhuriyetinin seçtiği sağlık bakanı diyorum hala bana tabipler birliği diyorsun. O savunduğun birlik önce kendi pisliklerini temizlesin.. Onların da kuyruk acıları belli anlayan anlıyor.
Sunduğun madde 1 : O kadar kemiksiz şuursuz bir muhalefet var ki bu ülkede 15 günlük sokağa çıkma yasağı ilan edilsin yine ilk eleştiren bu şuursuz muhalefet olacak. Devlet seni senden çok düşünüp seni eve kapatmak istemiyor, çalışıp evine yine ekmek götür diye debelenip duruyor. Israrla maske maske maske deyip duruyor hala takmayanlara ceza yazmamakta ısrar ediyor. Neden sence? Size yaramıyor işte deveyi diken insanı döven yaranır.
Madde 2 : Uydurmaya çalıştığın kılıf bu.. Kime göre neye göre yalan? Diyorum ki adam belgesi ile nedir ne değildir açıkladı hala tabipler birliği aşağı tabipler birliği yukarı..... Geçiniz bunları...
Madde 3 : Senin ülkenin ekonomisi ile almanyanın ki bir mi ki almanya ile kıyaslıyorsun? Madem kıyaslama yapıyorsun bu ülke, başbakanının clinton ın önünde emeklisine maaş ödeyebilmek için el pençe divan para dilendiği zamanlarıda eleştirsene (bu sadece devede kulak) Şimdi bayramlarda maaş artı prim alıyor emekliler.
Madde 4 : Mitingler, ibadetler, ayasofya mı gözüne battı? Camiler sosyal mesafe kuralına olabildiğince nizamı bir şekilde uyuyor. Buna dilin uzanacağına tatil bölgelerinde hiç bir şeyi umursamayıp iç içe el ele kol kola sarmaş dolaş takılan, gizli gizli eğlenceler, partiler düzenleyenlere de söylesenize? Objektif düşünmeyi becerebilirseniz hatalarını o zaman görebilirsiniz.
Madde 5 : Bu da sizin görüşünüz yorum yok..
Allah hepimizi ıslah etsin, her insanın ıslah olmayı gerektirecek yönleri vardır..