Açıklanamamış Gizemli Olaylar

Lєσηidαs

Öğrenci
Katılım
30 Temmuz 2014
Mesajlar
21
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
http://www.sabah.com.tr/fotohaber/dunya/bilimin_aciklayamadigi_gizemli_olaylar?tc=37&page=3



Norveç'te görülen bu gizemli resim, çevrede oturanları iyice şaşırtmıştı. Bazı insanlar bu olayın; bir füze denemesi olduğunu ön görmüştü, bazıları ise bir UFO olduğuna inanmıştı. Bu olay gizemini hâlâ koruyor.





İngiltere'nin Cumbria bölgesinde turuncu renkli uçan cisimler görülmüştü.





15 Yaşındaki bu çocuk gerçek anlamda kan ağlıyor. ABD'nin Tennessee eyaletinde yaşayan çocuk günde 3 sefer kontrolü dışında kan ağlıyor. Doktorlar hâlâ sebebini bulamadılar.




Mayıs 2009'da İngiltere'nin Liverpool kentinde turuncu renkli yuvarlak nesnelerin UFO olduğu iddia edilmişti. Bu benzeri olay, İngiltere'nin Cumbria bölgesinde tekrar daha sonra yaşanmıştı.



"PENİTENTES"

Bâzı dağ tepelerinde görülebiliyor.Güneş ışınlarının buzullara yansıması sonucunda oluştukları belirtiliyor. Beyaz sivri başlıklar takmış, kortej halinde yürüyen rahibelerin uzaktan görüntüsünü andırdığından “penitenes” adı verilen bu garip doğal oluşumun neden sadece bazı yerlerde meydana geldiği bilinmiyor.



Bir başka turuncu ışık vakası daha. İngiltere'nin Cambridgeshire bölgesinde bu turuncu ışıkları gören birçok kişi UFO olduğunu savunmuştu, fakat bu olay'da diğer 2 turuncu ışık olayı gibi gizemini koruyor.
 

Lєσηidαs

Öğrenci
Katılım
30 Temmuz 2014
Mesajlar
21
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
İnşallah cevaplarını çok merak ediyorum. :D
 

Deutsch

Asistan
Katılım
28 Temmuz 2014
Mesajlar
290
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
Vayy başlamışsın umarım devamı gelir o_O
 
Üst