Acer Laptop Isınıp Kapanma Sorunu

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Bende de Acer var (keşke olmasaydı) berbat bir şey açıkça söylüyorum (Yalansız) kesinlikle bu bilgisayarlarda oyun oynanmaz .Bilgisayar kendiliğinde hatalar veriyor şu an bozuk yanımda oto tamir başlattım . Size ben iki marka tavsiye ederim onlarda LG (Life's Good) ve Toshiba bende 4 biligisayar var ve bu konuda profesyonelim bu markaları alın oyun istiyorsanız .

Profesyonel olduğunu söylemişsin ama senin bu yazdıklarını hiçbir profesyonel desteklemez. Acer kötü bir marka olmamakla beraber anakart işlemci ram ve ekran kartı üreticisi değildir. Oyun bilgisayarı alınacaksa MXM ekran kartı olmalı ve bütçe biraz yüksek tutulmalı.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar 5739g oyun kaldırmıyo ama acer bilgisayar kötü değil bizim rahmetli bilgisayar acerdi her oyunu kaldırırdı tam bi oyuncu bilgisayarıydı yani okadar kötü değil kısaca 5739g aspıre nin sorunu nedir?

C

Canerrr23423

SDN Okuru
Markaların kötülenmesi bence yanlış birşey çünkü her notebook bir süre sonra cpu fanları tozlanıyor ve macunlar kuruyor termal pedler yıpranıyor. bunların bir teknik servis eşliğinde yaptırılması gerekiyor. casper hp acer asus tüm markalarda ısınma bir süre sonra olur. tavsiyem şudur ki vereceğiniz maksimum ücret 50 tl dir ve garantili bir şekilde işiniz hal olacaktır. 3 ay ile 6 ay arasında bu bakımlar yapılması gerekiyor. ve sistem kurulumundan sonraki driver lar her markanın kendi sitesinden indirilip kurulması gerekiyor chipset ve ekran kartı driverları bu konuda çok önemli arkadaşlar.
Saygılar...