Acer F5 573G 52B7 alınırmı (2200 Laptop önerisi)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Uğur B
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Uğur B

Doçent
Reaksiyon puanı
192
Bu bilgisiyar oyun bilgisayari digil.oyun bilgisayari istiyosaniz gidin monster alin.
Ama piyasadaki her oyunu mediumda rahatlikla oynanir. La hep ekran kartina bakiyonz islemciye hic bakmiyonuz :D islemci U serisi. U serisi oyun icin diil. Ama genede cok iyi performansi var.oyun icin HQ serisi olmasi lazim.ve bu fiyata bubun kadar iyi bi laptop yok!
orası öyle zaten genel kullanım amaçlı ama oyun performansı da önemli bu fiyatlara da hq serisi yok yada 950 m ve yukarısı ekran kartları yok bu fiyatlara en iyi bu var o nedenle 2300 bandında favori notebook um

BYZADE

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Hacılar bende laptop alacamda dediniz acer piyasadan kalktımı nedir hiç bir yerde bulamıyorum bildiğiniz sağlam satıcı varsa yazbilirmisiniz ?

Uğur B

Doçent
Reaksiyon puanı
192
Hacılar bende laptop alacamda dediniz acer piyasadan kalktımı nedir hiç bir yerde bulamıyorum bildiğiniz sağlam satıcı varsa yazbilirmisiniz ?
biz mediamarkt dan aldık ama stoklar online alışveriş için bitti sen media markt ın mağazasına git bak stokta varsa alırsın

Uğur B

Doçent
Reaksiyon puanı
192
bilgisayar yeni çıktığı için heryerde yok bi süre sonra farklı mağazalarada gelir

BYZADE

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Iyi guzel ben 2.500 ustu bekliyodum neyse bi ara bakiyim varmi diye aaolasin haci

idrkn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Uğur B merhaba,
Acer bu modelini bende almayı düşünüyorum, forumda gezinirken senin bu laptop ile ilgili olumlu eleştirilerini okudum. Sanırım bir aydır kullanıyorsun bu laptopu, rica etsem kullanıcı deneyimlerinden biraz bahseder misin?
ASUS K555UQ CORE İ5 7200U 2.5GHZ-12GB RAM-1TB HDD-2GB-15.6"W10 NOTEBOOK
Bu cihazla Acer arasında kaldım işin doğrusu.
Acer mağazalarda olmadığı için inceleme fırsatım olmadığı bu yüzden senin düşüncelerin referans olabilir benim için.
Vakit ayırıp cevap yazarsan sevinirim.

Uğur B

Doçent
Reaksiyon puanı
192
Uğur B merhaba,
Acer bu modelini bende almayı düşünüyorum, forumda gezinirken senin bu laptop ile ilgili olumlu eleştirilerini okudum. Sanırım bir aydır kullanıyorsun bu laptopu, rica etsem kullanıcı deneyimlerinden biraz bahseder misin?
ASUS K555UQ CORE İ5 7200U 2.5GHZ-12GB RAM-1TB HDD-2GB-15.6"W10 NOTEBOOK
Bu cihazla Acer arasında kaldım işin doğrusu.
Acer mağazalarda olmadığı için inceleme fırsatım olmadığı bu yüzden senin düşüncelerin referans olabilir benim için.
Vakit ayırıp cevap yazarsan sevinirim.
öncelikle laptop 2 gün evvel mediamark stoklarına 2399 tl den geldi
yaklaşık 1 aydır kullanıyorum almak isteyenlerede kesinlikle tavsiye ederim fiyat aralığının çok üstünde bi kalitesi var kasa kalitesi güzel metal kasa ışıklı klavye falan da var ses kalitesi süperr en can alıcı noktaya yani performansa gelirsek performansı iyi zaten i5 7200u nvidia 940 mx gddr5 4gb 8gb ddr4 ram 1tb hdd 8gb ssd ısınmaya gelirsek normal kullanımda buzz çalıştığını anlamazsın oyun oynarken de fan sistemi çok iyi çalışıyor ısınma problemi yok onun dışında merak ettiğin ayrıca bi soru varsa sorabilirsin

Uğur B

Doçent
Reaksiyon puanı
192
asus 555uq ya gelirsek hemen hemen aynılar bildiğim kadarıyla onda kullanılan ekran kartı nvidia 940mx ddr3 2gb acer daki nvidia 940 mx gddr5 4 gb
bide bunun wifi sinde ac desteği var ışıklı klavye var ses sistemi daha iyi 8gb ssd var asus un artısıda ram in 12 olması ama acer a 20 gb ta kadar ram yükseltilebiliyor ayrıca hdd yi acer servisinde montaj ücreti olmadan ssd ye çevirebilirsin diye okumuştum

Mevlana Taşçı

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
arkadaşlar öncelikle yeni çıkan oyunlarda full performans bekliyorsanız bu bilgisayara bakmayın bile. 4GB ekran kartı sizi yanıltmasın 64bit hızı var yani 2GB 128bit ekran kartıyla aynı özelliklerde. sadece 940mx oluşu oyunlarda normal 940 lara göre biraz daha hızlı. eğer fiyat aralığınız 2000 ila 2500 lira ise ve rahat rahat oyun oynuyayım öyle full ayar olmasın, idare etsin beni, ısınmasın ve özellikleri iyi olsun diyorsanız bu bilgisayar tam size göre ben yaklaşık bir buçuk aydır kullanıyorum çok memnunum. Bu güne kadar oynadığım oyunlarda kasma gibi bi durumla karşılaşmadım(orta ayarlarda).

LENOVO İdeapad 510 Intel® Core™ i5-7200U 2.5 GHz 8 GB 1 TB GeForce 940MX 2 GB Notebook

aynı özelliklerde lenovo bilgisayarı var siz daha tanınmış olsun derseniz bu ürüne bakın. ama şunu söylemek gerekirse acer; hp den sonra en köklü bilgisayar üreticisidir. asus olsun diyen arkadaşlar da zaten bu bilgisayara bakmasın asus bu fiyata bu özellikte bilgisayar vermez. sonuç olarak fiyat-performans olarak tek geçerim bu bilgisayarı...

Mevlana Taşçı

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
asus 555uq ya gelirsek hemen hemen aynılar bildiğim kadarıyla onda kullanılan ekran kartı nvidia 940mx ddr3 2gb acer daki nvidia 940 mx gddr5 4 gb
bide bunun wifi sinde ac desteği var ışıklı klavye var ses sistemi daha iyi 8gb ssd var asus un artısıda ram in 12 olması ama acer a 20 gb ta kadar ram yükseltilebiliyor ayrıca hdd yi acer servisinde montaj ücreti olmadan ssd ye çevirebilirsin diye okumuştum

Uğur bey hemşeriymişiz bu arada yeni fark ettim :)

idrkn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
öncelikle laptop 2 gün evvel mediamark stoklarına 2399 tl den geldi
yaklaşık 1 aydır kullanıyorum almak isteyenlerede kesinlikle tavsiye ederim fiyat aralığının çok üstünde bi kalitesi var kasa kalitesi güzel metal kasa ışıklı klavye falan da var ses kalitesi süperr en can alıcı noktaya yani performansa gelirsek performansı iyi zaten i5 7200u nvidia 940 mx gddr5 4gb 8gb ddr4 ram 1tb hdd 8gb ssd ısınmaya gelirsek normal kullanımda buzz çalıştığını anlamazsın oyun oynarken de fan sistemi çok iyi çalışıyor ısınma problemi yok onun dışında merak ettiğin ayrıca bi soru varsa sorabilirsin
Vakit ayırıp ilgilendiğin için teşekkür ederim.Verdiğin bilgiler benim için yeterli, sağlıcakla kal,saygılar.

Uğur B

Doçent
Reaksiyon puanı
192
arkadaşlar öncelikle yeni çıkan oyunlarda full performans bekliyorsanız bu bilgisayara bakmayın bile. 4GB ekran kartı sizi yanıltmasın 64bit hızı var yani 2GB 128bit ekran kartıyla aynı özelliklerde. sadece 940mx oluşu oyunlarda normal 940 lara göre biraz daha hızlı. eğer fiyat aralığınız 2000 ila 2500 lira ise ve rahat rahat oyun oynuyayım öyle full ayar olmasın, idare etsin beni, ısınmasın ve özellikleri iyi olsun diyorsanız bu bilgisayar tam size göre ben yaklaşık bir buçuk aydır kullanıyorum çok memnunum. Bu güne kadar oynadığım oyunlarda kasma gibi bi durumla karşılaşmadım(orta ayarlarda).

LENOVO İdeapad 510 Intel® Core™ i5-7200U 2.5 GHz 8 GB 1 TB GeForce 940MX 2 GB Notebook

aynı özelliklerde lenovo bilgisayarı var siz daha tanınmış olsun derseniz bu ürüne bakın. ama şunu söylemek gerekirse acer; hp den sonra en köklü bilgisayar üreticisidir. asus olsun diyen arkadaşlar da zaten bu bilgisayara bakmasın asus bu fiyata bu özellikte bilgisayar vermez. sonuç olarak fiyat-performans olarak tek geçerim bu bilgisayarı...
fiyatıda 2800 acer ı 2300 e aldım bence 2800 e çok daha iyileri alınır

Uğur B

Doçent
Reaksiyon puanı
192
Selamun Aleyküm beyler.
Bende aynı laptop u kullanıyorum. açıkcası ben performasından memnunum. fakat ekran kalitesi iyi değil. ekran kartının 4gb oldugu sizi kandırmasın 64bit hızı. ama oyunlardaki performansı tatmin edici. şuan far cry 4, farming simulator 17, crysis 3 ve nfs rivals oyunlarını oynuyorum hala bi sıkıntı yaşamadım. far cry 4 ü high ta oynuyorum kasılma ve takılma yok. zaten oyun bilgisayarı olmadıgı için pek de üst düzey performans beklemek doğru değil. güncel olan bütün oyunları oynayabilirsiniz rahatlıkla oynatır takılmaz. ses kalitesi de güzel acer TrueHarmony ile başarılı sonuçlar elde ediyorsunuz. Isınma konusuna gelirsek, pc yi koyun bi kenarı müzik çalsın veya film izleyin buz gibi. oyunlarda ısınıyor ama nvdia devreye girince fanın çalıştıgını anlyorsunuz hemen sogutuyor zaten. ben bu bilgisayarı alacak arkadaşlara kesinlikle öneririm. eğer oyunlardan çok yüksek bir fps istemiyorsanız, kasmadan oynatsın ısınmasın derseniz aradığınız alet. fiyat-performans açısından alınacak tek ürün.

Ekli dosyayı görüntüle 13072Ekli dosyayı görüntüle 13073
Ben steam den ets 2 nin demosunu indirip oynadım kasma yoktu ama sahte ets2 yi kurdum ve oyunda ufak ufak kasmalar var ve fs17 de sahte ve nvidia experience oyunu görmüyor oyunu setup ı yoktu cd yi taktım kopyaladım direk açtım oyun acayip kasıyor

Uğur B

Doçent
Reaksiyon puanı
192
Bunun bilgisayar la alakası yok da tüm sahte oyunlar sıkıntı çıkarırmı çünki gta 5 i yüklemeyi düşünüyorum

Reaksiyon puanı
227
MSI ve Asus tavsiyem. Soğutma farkı var.

Gta oynarken mesela buna değer dersin.
Sahte oyunda fark etmez önemli olan soğutma ve kalite.

Mevlana Taşçı

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Ben steam den ets 2 nin demosunu indirip oynadım kasma yoktu ama sahte ets2 yi kurdum ve oyunda ufak ufak kasmalar var ve fs17 de sahte ve nvidia experience oyunu görmüyor oyunu setup ı yoktu cd yi taktım kopyaladım direk açtım oyun acayip kasıyor

şuan ets2 oynuyorum kasılma ve takılma gibi sorunla karşılaşmadım. hatta pek fazlada ısınmadı. bu arada oyun sahte 1.25 sürümü..

Mevlana Taşçı

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Bunun bilgisayar la alakası yok da tüm sahte oyunlar sıkıntı çıkarırmı çünki gta 5 i yüklemeyi düşünüyorum

daha gta 5 i oynayamadım. ama arkadaşım mafia 3 ü getirecek . oynadığım zaman bilgi veririm. ama sanmıyorum takılacağını. gta 5 i orta ayarda oynatır gibi geliyor bana.