Acer F5 573G 52B7 alınırmı (2200 Laptop önerisi)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Uğur B
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Uğur B

Doçent
Reaksiyon puanı
192
win 10 baya uğraştırdı

Uğur B

Doçent
Reaksiyon puanı
192
gta 5 i denemek istiyorum bi yerde bulsam

Uğur B

Doçent
Reaksiyon puanı
192
left4 dead 2 i steam de 6 tl ye aldım zaten bilgisayar ı zorlayacak bi oyun deil zaten full ayarlarda oynadım gta 5 de napacak merak ediyorum

tuncaymz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
16
Biraz zor bulursn 60-70 gb. :D indirmen lazm bn evdeki bilgisyra indirmistm aksam baslttim indrmeyi sabaha indirmisti

tuncaymz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
16
Bu bilgisayrı zorlayacak bi oyun yok . cok iyi oyunlari medium da oynarsın en kötü ihtimal

Uğur B

Doçent
Reaksiyon puanı
192
64 gb lik bi flash a rahat sığar

Uğur B

Doçent
Reaksiyon puanı
192
kablosuz mause ve çanta alacam bide

Uğur B

Doçent
Reaksiyon puanı
192
oyun oynarken fan çalışıyo normalde çalışmıyo gibi geldi bana

kaleargon

Asistan
Reaksiyon puanı
12
SSD takmak istersek kasayı açmadan takabiliyor muyuz? Yani altta HDD için küçük kapak var mı?

Uğur B

Doçent
Reaksiyon puanı
192
yok galiba ama 8gb ssd si var ve 12 sn yede falan açılıyor

Uğur B

Doçent
Reaksiyon puanı
192
hiçbiyerde kasma yapmadı daha

Tolga6198

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Selamun aleyküm aynı laptopu dün aldım fakat daha oyun yüklemedim yükleyeceğim oyunlar Euro Truck Simulator 2 nfs 2016 kaldırıp kaldırmama durumu nedir? Can you run it te fifa 17 yi ets 2 yi bile kaldrmıyor diye gösteriyor baya bi kafamı meşgul etti oyun konusunda deneyen varsa yazsın.. bu sistemde bi pc kaldırmalı bu tip oyunarı gta 5 i falan denerseniz yada denediğiniz oyunları yazarsanız sevinirim burdan pc hakkında birbirimizi bilgilendirelim beyler..

Uğur B

Doçent
Reaksiyon puanı
192
Selamun aleyküm aynı laptopu dün aldım fakat daha oyun yüklemedim yükleyeceğim oyunlar Euro Truck Simulator 2 nfs 2016 kaldırıp kaldırmama durumu nedir? Can you run it te fifa 17 yi ets 2 yi bile kaldrmıyor diye gösteriyor baya bi kafamı meşgul etti oyun konusunda deneyen varsa yazsın.. bu sistemde bi pc kaldırmalı bu tip oyunarı gta 5 i falan denerseniz yada denediğiniz oyunları yazarsanız sevinirim burdan pc hakkında birbirimizi bilgilendirelim beyler..
Ben euro truck sim 2 ve left 4 Dead 2 yi oynadım zaten bu oyun lar bu laptop için çerez gta 5 yada fifa 17 yi rahat kaldırır bence oynarsam yazarım

Uğur B

Doçent
Reaksiyon puanı
192
Şunu söyleyeyim gta 5 i de fifa 17 yi de full ayarlarda oynatır normal kullanım da zaten buz oyunlardada fan kısmında doğal olarak ısınma var yani oyun kısmında sıkıntı yok laptop larda oyun şarja takılı oynanmazsa kasar ama bu laptop da öyle bi durum da yok kaliteli bi laptop

Tolga6198

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Eyvallah Uğur kardeş bilgilendirme için deneyimlerini aktarman dileğiyle bekliyoruz.

Uğur B

Doçent
Reaksiyon puanı
192
Eyvallah Uğur kardeş bilgilendirme için deneyimlerini aktarman dileğiyle bekliyoruz.
Ne demek kardeşim merak ettiğin bişey varsa sorabilirsin zaten önceki sayfalarda bu laptop u kullanan diğer arkadaşında benim de genel yorumum var

Tolga6198

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Usta valla dediğim gibi oyunlar hakkında sorularım vardı onun içinde seni bekliyoruz tecrübelerini :) Ets 2 ,lk deneyimim olucak orjinal alıcam steamden sonra sana göre yardırıcam :D

Uğur B

Doçent
Reaksiyon puanı
192
Usta valla dediğim gibi oyunlar hakkında sorularım vardı onun içinde seni bekliyoruz tecrübelerini :) Ets 2 ,lk deneyimim olucak orjinal alıcam steamden sonra sana göre yardırıcam :D
Yok kardeşim bi sıkıntı çıkacağını sanmıyorum

Mevlana Taşçı

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Selamun Aleyküm beyler.
Bende aynı laptop u kullanıyorum. açıkcası ben performasından memnunum. fakat ekran kalitesi iyi değil. ekran kartının 4gb oldugu sizi kandırmasın 64bit hızı. ama oyunlardaki performansı tatmin edici. şuan far cry 4, farming simulator 17, crysis 3 ve nfs rivals oyunlarını oynuyorum hala bi sıkıntı yaşamadım. far cry 4 ü high ta oynuyorum kasılma ve takılma yok. zaten oyun bilgisayarı olmadıgı için pek de üst düzey performans beklemek doğru değil. güncel olan bütün oyunları oynayabilirsiniz rahatlıkla oynatır takılmaz. ses kalitesi de güzel acer TrueHarmony ile başarılı sonuçlar elde ediyorsunuz. Isınma konusuna gelirsek, pc yi koyun bi kenarı müzik çalsın veya film izleyin buz gibi. oyunlarda ısınıyor ama nvdia devreye girince fanın çalıştıgını anlyorsunuz hemen sogutuyor zaten. ben bu bilgisayarı alacak arkadaşlara kesinlikle öneririm. eğer oyunlardan çok yüksek bir fps istemiyorsanız, kasmadan oynatsın ısınmasın derseniz aradığınız alet. fiyat-performans açısından alınacak tek ürün.

Ekran Alıntısı.JPG
Ekran Alıntısı111.JPG

Black15

Asistan
Reaksiyon puanı
151
ETS 2 öyle çok ağır bir oyun değil. GTX 920m bile rahat oynatabilir.

Uğur B

Doçent
Reaksiyon puanı
192
Selamun Aleyküm beyler.
Bende aynı laptop u kullanıyorum. açıkcası ben performasından memnunum. fakat ekran kalitesi iyi değil. ekran kartının 4gb oldugu sizi kandırmasın 64bit hızı. ama oyunlardaki performansı tatmin edici. şuan far cry 4, farming simulator 17, crysis 3 ve nfs rivals oyunlarını oynuyorum hala bi sıkıntı yaşamadım. far cry 4 ü high ta oynuyorum kasılma ve takılma yok. zaten oyun bilgisayarı olmadıgı için pek de üst düzey performans beklemek doğru değil. güncel olan bütün oyunları oynayabilirsiniz rahatlıkla oynatır takılmaz. ses kalitesi de güzel acer TrueHarmony ile başarılı sonuçlar elde ediyorsunuz. Isınma konusuna gelirsek, pc yi koyun bi kenarı müzik çalsın veya film izleyin buz gibi. oyunlarda ısınıyor ama nvdia devreye girince fanın çalıştıgını anlyorsunuz hemen sogutuyor zaten. ben bu bilgisayarı alacak arkadaşlara kesinlikle öneririm. eğer oyunlardan çok yüksek bir fps istemiyorsanız, kasmadan oynatsın ısınmasın derseniz aradığınız alet. fiyat-performans açısından alınacak tek ürün.

Ekli dosyayı görüntüle 13072Ekli dosyayı görüntüle 13073
Aynen benimde düşüncelerim aynı yönde

Tolga6198

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Bugün ilk kez oyun performansına baktım oda ETS 2 ilk 1 saat fena ısındı yanacak sandım sonra hava çıkma yeri soğukken mousepad ve klavye sıcak kaldı yaklaşık 3 4 saat oynadım.. Fan alınabilir altına duruma göre diğer oyunları henüz denemedim güncel oyunlardan en çok merak ettiğim performans fifa 17 piksel piksel olmadan düşük seviyede oynatması beni okeyletir Autocad Solid gibi uygulamaları yüklemek üzereyim çizim programlarındaki performansına da bakmış olunur yavaş yavaş pc hakkında net şeyler söylemeye başladık hayırlısı.

Uğur B

Doçent
Reaksiyon puanı
192
Bugün ilk kez oyun performansına baktım oda ETS 2 ilk 1 saat fena ısındı yanacak sandım sonra hava çıkma yeri soğukken mousepad ve klavye sıcak kaldı yaklaşık 3 4 saat oynadım.. Fan alınabilir altına duruma göre diğer oyunları henüz denemedim güncel oyunlardan en çok merak ettiğim performans fifa 17 piksel piksel olmadan düşük seviyede oynatması beni okeyletir Autocad Solid gibi uygulamaları yüklemek üzereyim çizim programlarındaki performansına da bakmış olunur yavaş yavaş pc hakkında net şeyler söylemeye başladık hayırlısı.
Bende ets 2 oynadım ama ısı sadece fan civarında dı ve çok yüksek bi ısı değildi.yani ısınması normal değerlerde fifa 17 yide rahat oynatır hemde full grafikte zaten nvidia ayı güncelle ordan bakarsın hangi oyunları kaldırabildiğine gta 5 fifa 17 bunları kaldırıyo zaten

Uğur B

Doçent
Reaksiyon puanı
192

Mevlana Taşçı

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Bana bunun Acer dan daha iyi olan özelliklerini söylesene
Acer ın artıları
7.nesil i5 7200u Asus 6200u
Acer Ekran Kartı 4gb nvidia 940 mx gddr5 Asus un ki 2gb nvidia 940mx ddr3
Wifi si
8gb SSD si var
Ses sistemi
Işıklı klavye Acer daha iyi 100 tl daha koy win 10 yüklü Acer F5 573G 52b7 al

haklısın sadece artısı 8gb ram oda 1600 mhz ve ddr3. acer da olan ram 8gb ve ddr4

tuncaymz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
16
Bu bilgisiyar oyun bilgisayari digil.oyun bilgisayari istiyosaniz gidin monster alin.
Ama piyasadaki her oyunu mediumda rahatlikla oynanir. La hep ekran kartina bakiyonz islemciye hic bakmiyonuz :D islemci U serisi. U serisi oyun icin diil. Ama genede cok iyi performansi var.oyun icin HQ serisi olmasi lazim.ve bu fiyata bubun kadar iyi bi laptop yok!