- Konuyu başlatan
Uğur B
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 192
bide sende ses ne kadar geliyo laptop dan
yani ortam sessizken bi ses geliyo normalmiNe kadar geldigini nasil olcuyum![]()
yok yapmadım..bide sen acer ın sitesinde ve nvidia nın sitesinde güncellemeler var onları yaptınmı
bilgisayarın çalışma sesinden bahsediyorum sadece kulağını biraz yaklaştırıp dikkatli dinleyince geliyo normalmi diye soracaktımNasil bi ses
o kadrda olcakyada ortam sessiz olunca
ayneno kadrda olcakgeliyo tabi
aynen hiç ısınma yok buz gibiben bilgisayarı bugün sabah saatlerinde mediamarkt dan aldım kullandım şimdi ilk izlenimlerimi yazmak istedim
daha hiç oyun yükleme fırsatım olmadı ama özelliklerine bakılırsa bu fiyat a bundan daha iyi oyun performansı veren bi laptop bulamazsınız
i5 7.nesil işlemci 7200u 6.nesil i7 6500u dan daha güçlü bi işlemci bunu araştırbilirsiniz
ekran kartı mükemmel 4gb nvidia 940mx gddr5 buda yeni nesil nvidia940mx diğer yani ddr3 lü 940 mx lerden daha iyi performans veriyor
8gb ddr4 ram e sahip ekranı full hd olmamasına rağmen çok iyi bi deneyim yaşatıyor ses kalitesi çok iyi net ve yüksek ses çıkarıyor .
kasası sağlam duruyor boyut olarak 15.6 için ideal boyutlara sahip.kasa kalitesi klavye kısmının olduğu bölüm çok sağlam menteşeleride sağlam kasa metal ışıklı klavye harika. wifi sinde ac desteği var 5ghz bağlantıları destekliyor buda çok iyi. 1 tane hdmı 2 tane usb 3.1 type c ve bitane de 2.0 girişi var
1000gb hybrid hdd ve 8gb ssd var ssd nin olması da güzel
bataryasıda iyi gidiyor
ben genel olarak bilgisayar ı beğendim almak isteyenlere öneririm ısınma yok normal kullanımda buz gibi oyun da test etmedim
ses de gelmiyor sessiz ortamda iseniz yada kulağınızı yaklaştırıp dinlerseniz hafif bi ses geliyor bunun çok normal olduğuu düşünüyorum
2299 tl ye kaçmazz
aynen hiç ısınma yok buz gibiben bilgisayarı bugün sabah saatlerinde mediamarkt dan aldım kullandım şimdi ilk izlenimlerimi yazmak istedim
daha hiç oyun yükleme fırsatım olmadı ama özelliklerine bakılırsa bu fiyat a bundan daha iyi oyun performansı veren bi laptop bulamazsınız
i5 7.nesil işlemci 7200u 6.nesil i7 6500u dan daha güçlü bi işlemci bunu araştırbilirsiniz
ekran kartı mükemmel 4gb nvidia 940mx gddr5 buda yeni nesil nvidia940mx diğer yani ddr3 lü 940 mx lerden daha iyi performans veriyor
8gb ddr4 ram e sahip ekranı full hd olmamasına rağmen çok iyi bi deneyim yaşatıyor ses kalitesi çok iyi net ve yüksek ses çıkarıyor .
kasası sağlam duruyor boyut olarak 15.6 için ideal boyutlara sahip.kasa kalitesi klavye kısmının olduğu bölüm çok sağlam menteşeleride sağlam kasa metal ışıklı klavye harika. wifi sinde ac desteği var 5ghz bağlantıları destekliyor buda çok iyi. 1 tane hdmı 2 tane usb 3.1 type c ve bitane de 2.0 girişi var
1000gb hybrid hdd ve 8gb ssd var ssd nin olması da güzel
bataryasıda iyi gidiyor
ben genel olarak bilgisayar ı beğendim almak isteyenlere öneririm ısınma yok normal kullanımda buz gibi oyun da test etmedim
ses de gelmiyor sessiz ortamda iseniz yada kulağınızı yaklaştırıp dinlerseniz hafif bi ses geliyor bunun çok normal olduğuu düşünüyorum
2299 tl ye kaçmazz
valla bn tam bitrmeden taktm şarjaİlk şarjı nasıl yaptın tam bitireyimmi ve kaç saat kalsın
dkka tutmuyrm ama 2 saatte şarj oluyo galibaPeki şarj deyken uğraştınmı ve kaç saat de şart oldu
Bugün mediamark A laptop u almak için gittiğimde fiyatı 2400 olmuştu oradaki satış müdürüyle konuştum ve normal fiyattan aldım . en çok satılan ürünlerden biri olduğunu söyledi şimdi mediamark A baktım stoklar bitmiş ürün mevcut değil yazıyor
aynn stokta bitmişDemekki ben son ürünlerden birini almışım iyi kurtardık
Bundan sonraki stok hangi fiyattan satışa sunulur artık bence ürünü almak isteyenler medimark mağazalarına gidip bakabilir mağazalarda kalmış olacaktır
ÖyleBende 2200 e vatandan Asus k555uq alacaktım indirim bitti aradan 1 hafta geçti bunu aldım her işte bi hayır var
3-3 bucuk milyar butcem olsaydi asus alirdim... Bn 5 senedr flan asusun masaustu bilgisayrini kullandm... asus acerden kat kat iyi bi marka... Ama bu fiyata gore acer iyi yapmis leptopuBende 2200 e vatandan Asus k555uq alacaktım indirim bitti aradan 1 hafta geçti bunu aldım her işte bi hayır var
Ne indirdiğini buldum Windows 10 sürüm 1607 özellik güncelleştirmesi diye bişey indiriyorBilgisayar ın ne indirdiği görünmüyor ama takır takır indirme yapıyo