Acer 6935G Cinedash sorunu

ahmeta

Profesör
Reaksiyon puanı
36
3 gün önce notebook'umu açtığımda cinedash bölümünün çalışmadığını gördüm driver ve yazılımları tekrar kaldırıp kurmama rağmen çalışmadı Windows dan kaynaklı olduğunu düşünüp format attım ve Win7 kurdum tabi yine çalışmadı ama Acer'ın Windows 7 için destekli empowerin yazılımları olmadığı için çalışmama sebebini nedeini Windowsdan mı donanımsalmı anlayamadım ve tekrar recovery ile Vista kurdum ve gördüm ki hala çalışmıyor :mad:
Sorunun donanımsal olduğunu düşünüyorum haliyle daha önce böyle bir sorun yaşayan oldumu ne yapmalıyım merak ettim.

9479-img7276s.jpg

mcaner23

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Göründügü üzere donanımsal kaynaklı bir sorun gibi görünüyor cünkü yapılabilecek cogu seyi yapmıssın.ben olsam aldıgım yeri arar ve durumu belirtirdim en kötü ihtimalle ise yakınlarda bulunan bir bilgisayarcıya danısırdım ama aldıgın yeri aramak daha mantıklı gibi geliyor.büyük ihtimalle senden ürünü getirmeni isteyecekler.laptopununda garantisi gecmemiştir inşallah.

The-Ram

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
selamlar,

notebook un garanti sorunu yoktur, daha yeni bir model, sorunu dos modunda atacağınız bir güncelleme dosyasıyla çözebilirsiniz. güncellemeyi acer support dan bulabilir misiniz bilmiyorum ama yapılışı çok kolay. güncelleme yaptıktan sonra en üstteki insana benzer düğmeye basmalı ve cine dash ı uyandırmalısınız.