Acaba aynı key olurmu _?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cloud27
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cloud27

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar benim trend micro titanium 2012 keyim var kullanıyorum ve memmunum ama maximum securityi istiyorum daha çok güvenli diye acaba internet security keyimle maximum securityi kullanabilirmiyim ?

cloud27

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ya geçen bu forumda okudun adamın birisi kaspersky internet security kullanıyormus . bi ara güvenliği daha iyi diye pure kurmuş ve internet security lisanslıymışta acaba bendede olurmu diye sordum ve inşallah olur sizede teşekkür ederim @deatmania

--- Mesaj Güncellendi ---

teşekkürler shadowknight

Pupilla

Dekan
Reaksiyon puanı
139
ya geçen bu forumda okudun adamın birisi kaspersky internet security kullanıyormus . bi ara güvenliği daha iyi diye pure kurmuş ve internet security lisanslıymışta acaba bendede olurmu diye sordum ve inşallah olur sizede teşekkür ederim @deatmania

--- Mesaj Güncellendi ---

teşekkürler shadowknight

muhtemelen kasper kullanan adamın lisansı pure lisansıdır. ama int. security kullanıyordur. yoksa firmalar her ürüne niye farklı fiyat koysun ki :)

herkes alt sürüm lisansları alır üst sürümlerde kullanır :) üst sürüm programların lisansları genellikle alt sürümlerde çalışır:)

cloud27

Asistan
Reaksiyon puanı
0
shadowknight teşekkürlerde benim tahminim şöyle mesela 365 günlük lisans aldık ve 65 gün kullandıktan sonra memnu kalmadık ve üst sürümünü kullanıcağız ve keyi girdik 300 gün olan alt sürümdeki lisans üst sürüme geçince işte 60-70- gün azalıp 230-240 gün olabilirmi diye öyle kullanabilirmiyiz diye düşündüydüm ???

Pupilla

Dekan
Reaksiyon puanı
139
shadowknight teşekkürlerde benim tahminim şöyle mesela 365 günlük lisans aldık ve 65 gün kullandıktan sonra memnu kalmadık ve üst sürümünü kullanıcağız ve keyi girdik 300 gün olan alt sürümdeki lisans üst sürüme geçince işte 60-70- gün azalıp 230-240 gün olabilirmi diye öyle kullanabilirmiyiz diye düşündüydüm ???

sanmıyorum :)