whitequest
Asistan
Kolay gelsin herkese, belki bu konu buranın yeri değildir hatta hiç bu sitenin yeri değildir baştan özür dilerim bilgim yok ondan dolayı. Ablam bir kıyafet beğendi acaba bu kıyafetin birebir aynısını nereden bulabilirim ?
nasıl ve nereden ?Bulabileceğini sanmıyorum ama özel yaptırabilirsin galiba
en azından siz nasıl arıyacağınıza dair fikriniz var benim oda yokYaklaşık on dakikadır arıyorum hala bulamadım ya /:
az önce denk geldım baktım ama ya bulamadım yada bu kıyafet yokEkranda diye bi uygulama vardı KanalD'nin onu indirip bakabilirsin.
pardon sorunuzu anlamadımHangi bölümde peki?
aynen bunun leopar desenlisi gibiŞunun biraz farklısı gibi sanki:
![]()
Unique Vintage Emerald Green Delores Swing Dress with Sleeves
Let Delores get domestic with you, darling. A bewitching emerald green swing dress rich in 1950s vintage appeal fresh from Unique Vintage, Delores is unparalleled! Boasting a gathered surplice V-neckline, trim and tailored half sleeves with darling button details and a thick-banded natural...www.unique-vintage.com
Hangi dizi? Hangi bölüm?pardon sorunuzu anlamadım
Elbise diken yerler bilir herhaldenasıl ve nereden ?
Ürün araması olarak işaretle yoksa sonuçlarda dizi çıkarResmi Google lens te arat
Hekimoğlu mu?Hekimoğlu dizisinden bir bölüm
Hekimoğlu dizi 21. Bölüm 53-54.dk Hekimoğlu Son BölümHangi dizi? Hangi bölüm?
EvetHekimoğlu mu?
YazdımHekimoğlu dizisinden bir bölüm görüntüsü. Görüntünün hangi bölüme ait olduğunu söylerseniz yardım etmek kolay olacaktır.
İlginiz için çok teşekkür ederim keşke yeşil rengi olsa direkt alırdım cidden çok benziyorTam Aynısını Bulamasamda Bir Kaç Tane Çok Benzerini Buldum.!
![]()
59,95 TL Eteği Katlı Desenli Şifon Elbise 28288B | Modamızbir | Modamizbir.Com
2021 yeni sezon siyah pamuk elbise sadece 59,95 TL. Bu kaliteli üstelik hesaplı desenli elbise modelini incelemek için sitemizi ziyaret edebilirsiniz.Bu yeni sezon kaliteli elbise modelini satın alan müşterilerimize şimdiden hayırlı olsun diyor keyifli alışverişler diliyoruz.www.modamizbir.com
![]()
Denedim olmadı maalesefResmi Google lens te arat
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ürün araması olarak işaretle yoksa sonuçlarda dizi çıkar
Tamam teşekkür ederim o karekterin adını yazın giydiği elbise yazın illa çıkar herhalde
Onuda denedim ? hatta direkt oyuncuya bile mesaj yazdım her ne kadar dönemeceğini bilsemde.Tamam teşekkür ederim o karekterin adını yazın giydiği elbise yazın illa çıkar herhalde
Valla sen bu azimle o elbiseyi kendin dikersin ?Onuda denedim ? hatta direkt oyuncuya bile mesaj yazdım her ne kadar dönemeceğini bilsemde.
Ablama değer veriyorum , çok beğendiği için bulma niyetindeyim süpriz yapacağım.Valla sen bu azimle o elbiseyi kendin dikersin ?
Vallahi ablanız çok şanslı elbise konusunda değil belki ama senin gibi bir kardeşi olduğu için. .Ablama değer veriyorum , çok beğendiği için bulma niyetindeyim süpriz yapacağım.
Bir uygulama var onunla bu resmi çek buluyo.hepsi buradada var bu özellik galibaKolay gelsin herkese, belki bu konu buranın yeri değildir hatta hiç bu sitenin yeri değildir baştan özür dilerim bilgim yok ondan dolayı. Ablam bir kıyafet beğendi acaba bu kıyafetin birebir aynısını nereden bulabilirim ?
Onu denedik ama maalesef yeşil rengini bulamadıkBir uygulama var onunla bu resmi çek buluyo.hepsi buradada var bu özellik galiba