Soru Abi bu dünyada cennet bi bana mı var ?

James Howlett

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,722
images.jpeg

Ne maddi özellikle manevi hiçbir şeyi yapamıyorum sahip olamıyorum, başkaları çatır çatır evleniyor çocuk yapıyor araba ev vs herşeye sahip kendi alıyor bide aileden kalma değil.

3 senedir kız arkadaşım var hala yuva kuramadım, benden başka kimsenin imtihana tabi olduğunu düşünmüyorum.

Bir yuva kurmak bu kadar zor olmamalı ?

Son düzenleme:

KamtariR

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,872
o kadar zor değil, doğru kişiyi bulduğunda gerisi geliyor.

ben evlendiğimde hiçbir şeyim yoktu. ailemden kalan da bir şeyim yoktu. işe de yeni girmiştim, bir para birikimim de yoktu. sıfırdan başladım, hem de istanbulda.

ilk evimin kirası maaşımın 1/3 ü idi.

sevdiğim kadın, eşim, benden takı namına hiçbir şey istemedi, sadece bir alyans tak yeter, biz bir arada olalım kafi, dedi. düğün dernek şatafat istemedi, sade bir düğün yaptık. hem de borçla. düğünden sonra takılarımızla borçlarımızı ödedik. sıfıra sıfır girdik kiralık evimize. ne borcumuz var, ne cebimizde paramız :)

evimizde elektrikli süpürge ve televizyonumuz yoktu, süpürgeyi evlendikten 1 yıl sonra aldım, televizyonu çok daha sonra...

aradan 11 sene geçti. şu anda kendi evim var, kendi arabam var, sevdiğim güzel de bir işim var. bunların hepsi çalışarak, sabrederek, dua ederek ve kanaatli olarak elde ettiğim şeyler.

en büyük şansım, eşimdi. doğru kişiyi bulmak çok önemli.

James Howlett

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,722
o kadar zor değil, doğru kişiyi bulduğunda gerisi geliyor.

ben evlendiğimde hiçbir şeyim yoktu. ailemden kalan da bir şeyim yoktu. işe de yeni girmiştim, bir para birikimim de yoktu. sıfırdan başladım, hem de istanbulda.

ilk evimin kirası maaşımın 1/3 ü idi.

sevdiğim kadın, eşim, benden takı namına hiçbir şey istemedi, sadece bir alyans tak yeter, biz bir arada olalım kafi, dedi. düğün dernek şatafat istemedi, sade bir düğün yaptık. hem de borçla. düğünden sonra takılarımızla borçlarımızı ödedik. sıfıra sıfır girdik kiralık evimize. ne borcumuz var, ne cebimizde paramız :)

evimizde elektrikli süpürge ve televizyonumuz yoktu, süpürgeyi evlendikten 1 yıl sonra aldım, televizyonu çok daha sonra...

aradan 11 sene geçti. şu anda kendi evim var, kendi arabam var, sevdiğim güzel de bir işim var. bunların hepsi çalışarak, sabrederek, dua ederek ve kanaatli olarak elde ettiğim şeyler.

en büyük şansım, eşimdi. doğru kişiyi bulmak çok önemli.
Doğru kişi var Rabbime sonsuz şükürler olsun ve çok dua ettim kabul oldu ve sonunda oldu ama şimdide yuva kurması var, her istediğim oluyor çok şükür ama her istediğim şey olana kadar tripten tribe giriyorum zorluk üzüntü çekiyorum, şuan ne olacak bilmiyorum kavuşana kadar herhalde ömrümden ömür gidecek.

Millet neleri istiyor bir dediği iki edilmiyor ama iş bana gelince ömründen ömür gitsin bu kulun ?

Yaş 35 kardeşim benim vaktim yok, Rabbim sanıyorki bu kulumu ben bekletiyorum ama hep 35 yaşında kalacak sanıyor ?

Duamın kabul olması 32 yaşımda oldu düşün kız çıktı, şimdi kavuşması 40 a mı kalır 50 ye mi bilmiyorum, madem öyle kavuşunca 20 yaşıma döneceğimin taahhütünü versin Rabbim bu iş huzur içinde çözülsün ?