ABD'li avukatlar dava için Isparta'da

Bu konuyu okuyanlar

*SiRiNe*

Müdavim
Katılım
22 Kasım 2007
Mesajlar
5,336
Reaksiyon puanı
2
Puanları
0

ABD'li bir hukuk bürosunun avukatları, Isparta'nın Keçiborlu ilçesi yakınlarında geçtiğimiz ay düşen Atlasjet uçağında hayatını kaybeden 57 kişinin yakınlarından vekalet alarak, McDonell Douglas ve Boeing şirketi aleyhine tazminat davası açmak için Isparta'ya geldi.

Dünyadaki uçak kazalarını yargıya taşıyarak kazandıkları davalarla ünlü olan Ribbeck Low Hukuk Bürosu, Isparta'da düşen Atlasjet uçağında hayatlarını kaybedenlerin yakınları adına McDonell Douglas ile Boeing firmaları aleyhine tazminat davası açabilmek amacıyla Isparta'ya bir heyet gönderdi.

Hukuk bürosunun avukatlarından Monica Kelly, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yardımcısı Claude Jobin ile uçak kazasında hayatını kaybedenlerin yakınlarıyla görüşeceklerini dile getiren Kelly, tazminat davası açabilmek için vekalet almayı amaçladıklarını dile getirdi.

Kelly, ''Tüm bu işlemlerden sonra iki hafta içinde McDonell Douglas ve Boeing şirketi başta olmak üzere, ilgili kişi ve kuruluşlara Chicago'da tazminat davası açacağız'' dedi.

Kelly, ABD'den gelecek bir uzmanın, enkazda teknik inceleme yapacağını sözlerine ekledi.


http://haber.mynet.com/detail_news/?type=Actuel&id=N116199&date=10Aralik2007
 
Üst