Fazlasıyla var. PUBG de en düşük ayarlara getirmeden oynanılmıyor, COD zaten en düşük ayarlar ve en yüksek kare hızını seçmeme rağmen 20 fps falan oynatıyor. Kamera zaten ayrı konu örnek fotoğrafı bırakacağım HDR açık olmasına rağmen, hiç bir sorun yokken çok kötü çekiyor.Kasma sorunu falan mı var?
İki sorum olacak:Fazlasıyla var. PUBG de en düşük ayarlara getirmeden oynanılmıyor, COD zaten en düşük ayarlar ve en yüksek kare hızını seçmeme rağmen 20 fps falan oynatıyor. Kamera zaten ayrı konu örnek fotoğrafı bırakacağım HDR açık olmasına rağmen, hiç bir sorun yokken çok kötü çekiyor.
Ekli dosyayı görüntüle 86242
Oyunların menüsü bile akıcı değil. Oyun normal mod. Çakma olacağını sanmıyorum o kadar yazılım güncellemelerini vs yaptım ve aldığım yer tanıdık bir yer olduğu için çakma cihaz vereceğini hiç düşünmem.İki sorum olacak:
1) Oyuna başladığın an mı çok kasıyor yoksa 10dk sonra falan mı?
2) Cod’de normal mod mu oynuyorsun yoksa battle royale modu mu?
Pubgde en yüksekte bazen kasma olabilir ama o kadar da fazla değil. Yine de hissedilir bir şekilde....30fps yerine 27fps küsür gibi düşün
Kasma sorunları ve o kamera sorunu da sanki sana sorunlu cihaz verilmiş hissi veriyor. (yada onun çakmasını aldığını ama cevabın bu seçenek olduğunu sanmıyorum)
Cihaz A30'dan, A50'den iyi değil mi? İki telefonun yapabildiğini benim cihazım yapamıyor. Performans testlerine bakıyorum yine çok farklı, kamera zaten ayrı konu onuda yukardan görebilirsin.Cihaz sorunlu değil aynı telefon babamda da var, GFX Tool ile oyuna girdiğiniz zaman grafik ayarı ne olursa olsun kasma geçiyor, Call of Duty Mobile'ye çözüm bende üretemedim.
Oyunların menüsü bile akıcı değil. Oyun normal mod. Çakma olacağını sanmıyorum o kadar yazılım güncellemelerini vs yaptım ve aldığım yer tanıdık bir yer olduğu için çakma cihaz vereceğini hiç düşünmem.
A30 ve A50 tanıdığım cihazlar değiller, kagit üzerinde A70’in 6s’i tokatlamasi gerekli ama öyle olmuyor nedense, Samsung’un orta segmentine çöp diyenleri hiç sevmesem de haklılık payları çok yüksek, o fiyatlarda imkanınız varsa cinli üreticilere veya eski amiral gemisi cihazlara (galaxy s8, iPhone 7, Mate 10 Pro gibi) yönelin derim.Cihaz A30'dan, A50'den iyi değil mi? İki telefonun yapabildiğini benim cihazım yapamıyor. Performans testlerine bakıyorum yine çok farklı, kamera zaten ayrı konu onuda yukardan görebilirsin
Pişman oldum zaten XR alacaktım dedimki şimdi orta segment cihaz alıp ileride çıkacak Apple cihazların üst modelini alayım dedim.A30 ve A50 tanıdığım cihazlar değiller, kagit üzerinde A70’in 6s’i tokatlamasi gerekli ama öyle olmuyor nedense, Samsung’un orta segmentine çöp diyenleri hiç sevmesem de haklılık payları çok yüksek, o fiyatlarda imkanınız varsa cinli üreticilere veya eski amiral gemisi cihazlara (galaxy s8, iPhone 7, Mate 10 Pro gibi) yönelin derim.
Çok güncel bir tablet olan (!) Galaxy Tab S2 ile çektiğim için kalite çöp ama PUBG açılışları ve parmak izi okuyucuları arasındaki farkı göstermeye çalıştım, bir bakın isterseniz.Pişman oldum zaten XR alacaktım dedimki şimdi orta segment cihaz alıp ileride çıkacak Apple cihazların üst modelini alayım dedim.
Çöp dediğiniz tablet A70'den iyi çekmişÇok güncel bir tablet olan (!) Galaxy Tab S2 ile çektiğim için kalite çöp ama PUBG açılışları ve parmak izi okuyucuları arasındaki farkı göstermeye çalıştım, bir bakın isterseniz.
Kamerası güzel bence, ekranı da güzel ama tek eli geçtim iki elle bile zor kullanılıyor, mazlemesi her an elimde kalacak gibi hissettiriyor, bataryası iyi bir cihaz ama performansı saçma sapan yerlerde tökezliyor, alınmasını önermem kullanışlı değil.Çöp dediğiniz tablet A70'den iyi çekmişParmak izimi tanıması için zaten 3 tane parmak tanıtma seçeneğinede kendi parmağımı tanıttım yine okumuyor. Tek iyi yönü ekran boyutu dizi, film izlemek için ekranı çok iyi ama bir ekran için telefona 2700₺ verilmezki
![]()
Benim telefon sorunlu olabilir diye düşünüyorum. Yukarıdaki attığım fotoğraf normal mi?Kamerası güzel bence, ekranı da güzel ama tek eli geçtim iki elle bile zor kullanılıyor, mazlemesi her an elimde kalacak gibi hissettiriyor, bataryası iyi bir cihaz ama performansı saçma sapan yerlerde tökezliyor, alınmasını önermem kullanışlı değil.
Bana normal gibi geliyor ama telefon elimdeyken yapayım, hangi uygulama ile yaptınız testi ?Benim telefon sorunlu olabilir diye düşünüyorum. Yukarıdaki attığım fotoğraf normal mi?
Normal kamera uygulaması. Stres testinide Antutu'dan yaptım.Bana normal gibi geliyor ama telefon elimdeyken yapayım, hangi uygulama ile yaptınız testi ?
Kamera ile çektiğim fotoğrafları ve Stres testini atarım, son 13 DK diyor.Normal kamera uygulaması. Stres testinide Antutu'dan yaptım.