A70 Stres Testi Sonuçlar Normal mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Froseth
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Froseth

Profesör
Reaksiyon puanı
836
Sonuçlar normal mi? Bu telefon PUBG'yi HD ayarlarda ve COD'yi en düşük ayarlarda oynatabilmesi gerekmiyor mu? Ayrıca iki oyununda kare hızı seçeği yüksekte.
Screenshot_20200125-014947_AnTuTu Benchmark.jpg
Screenshot_20200125-014956_AnTuTu Benchmark.jpg

Son düzenleme:

Froseth

Profesör
Reaksiyon puanı
836
Kasma sorunu falan mı var?
Fazlasıyla var. PUBG de en düşük ayarlara getirmeden oynanılmıyor, COD zaten en düşük ayarlar ve en yüksek kare hızını seçmeme rağmen 20 fps falan oynatıyor. Kamera zaten ayrı konu örnek fotoğrafı bırakacağım HDR açık olmasına rağmen, hiç bir sorun yokken çok kötü çekiyor.
WhatsApp Image 2020-01-22 at 17.46.52.jpeg

TheTruthHurts

Profesör
Reaksiyon puanı
3,139
Fazlasıyla var. PUBG de en düşük ayarlara getirmeden oynanılmıyor, COD zaten en düşük ayarlar ve en yüksek kare hızını seçmeme rağmen 20 fps falan oynatıyor. Kamera zaten ayrı konu örnek fotoğrafı bırakacağım HDR açık olmasına rağmen, hiç bir sorun yokken çok kötü çekiyor.
Ekli dosyayı görüntüle 86242
İki sorum olacak:

1) Oyuna başladığın an mı çok kasıyor yoksa 10dk sonra falan mı?

2) Cod’de normal mod mu oynuyorsun yoksa battle royale modu mu?

Pubgde en yüksekte bazen kasma olabilir ama o kadar da fazla değil. Yine de hissedilir bir şekilde....30fps yerine 27fps küsür gibi düşün

Kasma sorunları ve o kamera sorunu da sanki sana sorunlu cihaz verilmiş hissi veriyor. (yada onun çakmasını aldığını ama cevabın bu seçenek olduğunu sanmıyorum)

Smoke On the Water

Profesör
Reaksiyon puanı
3,909
Cihaz sorunlu değil aynı telefon babamda da var, GFX Tool ile oyuna girdiğiniz zaman grafik ayarı ne olursa olsun kasma geçiyor, Call of Duty Mobile'ye çözüm bende üretemedim.

yusufozkan58

Profesör
Reaksiyon puanı
1,393
Bende a50 var 2sini de ultrada açar . Pubg ultra denedim de codu denemedim .

IDAHO

Doçent
Reaksiyon puanı
192
Servise verin benzer sorunlu S10 modelleri olmuştu.

Froseth

Profesör
Reaksiyon puanı
836
İki sorum olacak:

1) Oyuna başladığın an mı çok kasıyor yoksa 10dk sonra falan mı?

2) Cod’de normal mod mu oynuyorsun yoksa battle royale modu mu?

Pubgde en yüksekte bazen kasma olabilir ama o kadar da fazla değil. Yine de hissedilir bir şekilde....30fps yerine 27fps küsür gibi düşün

Kasma sorunları ve o kamera sorunu da sanki sana sorunlu cihaz verilmiş hissi veriyor. (yada onun çakmasını aldığını ama cevabın bu seçenek olduğunu sanmıyorum)
Oyunların menüsü bile akıcı değil. Oyun normal mod. Çakma olacağını sanmıyorum o kadar yazılım güncellemelerini vs yaptım ve aldığım yer tanıdık bir yer olduğu için çakma cihaz vereceğini hiç düşünmem.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Cihaz sorunlu değil aynı telefon babamda da var, GFX Tool ile oyuna girdiğiniz zaman grafik ayarı ne olursa olsun kasma geçiyor, Call of Duty Mobile'ye çözüm bende üretemedim.
Cihaz A30'dan, A50'den iyi değil mi? İki telefonun yapabildiğini benim cihazım yapamıyor. Performans testlerine bakıyorum yine çok farklı, kamera zaten ayrı konu onuda yukardan görebilirsin.

Son düzenleme:

TheTruthHurts

Profesör
Reaksiyon puanı
3,139
Oyunların menüsü bile akıcı değil. Oyun normal mod. Çakma olacağını sanmıyorum o kadar yazılım güncellemelerini vs yaptım ve aldığım yer tanıdık bir yer olduğu için çakma cihaz vereceğini hiç düşünmem.

Menüsü bile akıcı değilse durum vahim. Bazı söylentilere göre a70’in gpusu a50’den biraz daha zayıf ama yinede böyle sonuçlar vermemesi lazım. Hem kamerası da sorunluymuş. Ya telefonda sorun var,ya da yazılımda...

Ben olsam telefonu garantiye falan götürürdüm

Smoke On the Water

Profesör
Reaksiyon puanı
3,909
Cihaz A30'dan, A50'den iyi değil mi? İki telefonun yapabildiğini benim cihazım yapamıyor. Performans testlerine bakıyorum yine çok farklı, kamera zaten ayrı konu onuda yukardan görebilirsin
A30 ve A50 tanıdığım cihazlar değiller, kagit üzerinde A70’in 6s’i tokatlamasi gerekli ama öyle olmuyor nedense, Samsung’un orta segmentine çöp diyenleri hiç sevmesem de haklılık payları çok yüksek, o fiyatlarda imkanınız varsa cinli üreticilere veya eski amiral gemisi cihazlara (galaxy s8, iPhone 7, Mate 10 Pro gibi) yönelin derim.

Froseth

Profesör
Reaksiyon puanı
836
A30 ve A50 tanıdığım cihazlar değiller, kagit üzerinde A70’in 6s’i tokatlamasi gerekli ama öyle olmuyor nedense, Samsung’un orta segmentine çöp diyenleri hiç sevmesem de haklılık payları çok yüksek, o fiyatlarda imkanınız varsa cinli üreticilere veya eski amiral gemisi cihazlara (galaxy s8, iPhone 7, Mate 10 Pro gibi) yönelin derim.
Pişman oldum zaten XR alacaktım dedimki şimdi orta segment cihaz alıp ileride çıkacak Apple cihazların üst modelini alayım dedim.

Smoke On the Water

Profesör
Reaksiyon puanı
3,909
Pişman oldum zaten XR alacaktım dedimki şimdi orta segment cihaz alıp ileride çıkacak Apple cihazların üst modelini alayım dedim.
Çok güncel bir tablet olan (!) Galaxy Tab S2 ile çektiğim için kalite çöp ama PUBG açılışları ve parmak izi okuyucuları arasındaki farkı göstermeye çalıştım, bir bakın isterseniz.

Froseth

Profesör
Reaksiyon puanı
836
Çok güncel bir tablet olan (!) Galaxy Tab S2 ile çektiğim için kalite çöp ama PUBG açılışları ve parmak izi okuyucuları arasındaki farkı göstermeye çalıştım, bir bakın isterseniz.
Çöp dediğiniz tablet A70'den iyi çekmiş :D Parmak izimi tanıması için zaten 3 tane parmak tanıtma seçeneğinede kendi parmağımı tanıttım yine okumuyor. Tek iyi yönü ekran boyutu dizi, film izlemek için ekranı çok iyi ama bir ekran için telefona 2700₺ verilmezki :)

Smoke On the Water

Profesör
Reaksiyon puanı
3,909
Çöp dediğiniz tablet A70'den iyi çekmiş :D Parmak izimi tanıması için zaten 3 tane parmak tanıtma seçeneğinede kendi parmağımı tanıttım yine okumuyor. Tek iyi yönü ekran boyutu dizi, film izlemek için ekranı çok iyi ama bir ekran için telefona 2700₺ verilmezki :)
Kamerası güzel bence, ekranı da güzel ama tek eli geçtim iki elle bile zor kullanılıyor, mazlemesi her an elimde kalacak gibi hissettiriyor, bataryası iyi bir cihaz ama performansı saçma sapan yerlerde tökezliyor, alınmasını önermem kullanışlı değil.

Froseth

Profesör
Reaksiyon puanı
836
Kamerası güzel bence, ekranı da güzel ama tek eli geçtim iki elle bile zor kullanılıyor, mazlemesi her an elimde kalacak gibi hissettiriyor, bataryası iyi bir cihaz ama performansı saçma sapan yerlerde tökezliyor, alınmasını önermem kullanışlı değil.
Benim telefon sorunlu olabilir diye düşünüyorum. Yukarıdaki attığım fotoğraf normal mi?

Smoke On the Water

Profesör
Reaksiyon puanı
3,909
Benim telefon sorunlu olabilir diye düşünüyorum. Yukarıdaki attığım fotoğraf normal mi?
Bana normal gibi geliyor ama telefon elimdeyken yapayım, hangi uygulama ile yaptınız testi ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

antutu gibi geldi ama emin olamadım