Şu zamana kadar hiç laptop kullanmadım, hep masaüstü idi ve kendim toplardım. Lakin artık yaş ilerledi ve sürekli seyahat etmek zorundayım. Müzikle ilgileniyorum, bu yüzden işlemci beni yormamalı, ara ara çok ağır olmayan video ve renk düzenlemeleri yapıyorum. Haftada 1 2 seferde pubgye giriyorum. Oyunlarda fan açılıyor fakat mümkün olabildiğince sessiz olursa benim için daha iyi olur. Yaklaşık 3 ay önce monster huma alacaktım fakat bir de baktım ki 8 küsür olan bilgisayar şuanda 11bin olmuş. Benim bulabildiğim modeller.
Asusun ekranı 60Hzmiş çok çok üzüldüm.
İnce ve kibar olan bilgisayarlarda olabilir. Önerileri bekliyorum. Hocam bin lira fazla ver bunu alda olabilir o kadar para vermeyin şu model de var çokta bir farkı yokta olabilir.
Monster Notebook | Performans Tutkunlarına Özel Notebook'lar
Notebook modellerine en yeni nesil işlemci ve ekran kartlarını kullanan Monster'ın, adını Türk mitolojisinden alan dizüstü bilgisayar serilerini inceleyin!
www.monsternotebook.com.tr
Asus FA506II-BQ150 AMD Ryzen 7 4800H 8GB 512GB SSD GTX1650Ti Fiyatı
Asus FA506II-BQ150 AMD Ryzen 7 4800H 8GB 512GB SSD GTX1650Ti en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
www.hepsiburada.com
Asusun ekranı 60Hzmiş çok çok üzüldüm.
İnce ve kibar olan bilgisayarlarda olabilir. Önerileri bekliyorum. Hocam bin lira fazla ver bunu alda olabilir o kadar para vermeyin şu model de var çokta bir farkı yokta olabilir.