Herkese merhabalar.
Adım Metin mühendisim.
15 16 bin TL civarlarında;
1-)Kasa yapısı alüminyum ve sağlam
2-)Soğutma sistemi üzmeyecek
3-)Ekran kartı RTX 3060 Max-Performance
4-)16 veya 32 GB Ram
5-)İntel i7 11800H veya AMD ?
6-)17.3 Ekran ve min 144 Hz.
Kullanacağım programlar AutoCad, 3DMax , SketchUP, vb mühendislik ve mimari programlar ile birlikte rahatça render alabileceğim,
Uzun süreli kullanabileceğim hem teknik anlamda hem servis anlamda beni üzmeyecek Max:16000 +-500 TL ye kadar laptop arıyorum.
Oyun anlamında ise güncel oyunları ultra ayarlarda oynatması tercihimdir. Fifa/Pes 21 ve ilerde çıkabilecek 2026 veya 2027 ye kadar oynayabileceğim bir seri arıyorum.
www.monsternotebook.com.tr
Bu seçtiğim 1. Laptop ama tabi Monster hakkında çok kötü yorumlar olduğu için çekimser davranıyorum.
Tulpar T7 V25.1 17,3" Gaming Laptop | Monster Notebook bu da seçtiğim 2. laptop ama yine dediğim gibi Monster yorumları.....
https://www.hepsiburada.com/asus-tu...3-fhd-tasinabilir-bilgisayar-p-HBCV00000C9Z3N
Bu da Asus un Tuf serisinden ama hem fiyatı biraz yüksek hem de internette hiç bir bilgisini bulamadım. Hangi SSD kullanılmış okuma yazma hızları nedir vs vs ?
Adım Metin mühendisim.
15 16 bin TL civarlarında;
1-)Kasa yapısı alüminyum ve sağlam
2-)Soğutma sistemi üzmeyecek
3-)Ekran kartı RTX 3060 Max-Performance
4-)16 veya 32 GB Ram
5-)İntel i7 11800H veya AMD ?
6-)17.3 Ekran ve min 144 Hz.
Kullanacağım programlar AutoCad, 3DMax , SketchUP, vb mühendislik ve mimari programlar ile birlikte rahatça render alabileceğim,
Uzun süreli kullanabileceğim hem teknik anlamda hem servis anlamda beni üzmeyecek Max:16000 +-500 TL ye kadar laptop arıyorum.
Oyun anlamında ise güncel oyunları ultra ayarlarda oynatması tercihimdir. Fifa/Pes 21 ve ilerde çıkabilecek 2026 veya 2027 ye kadar oynayabileceğim bir seri arıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Monster Notebook | Performans Tutkunlarına Özel Notebook'lar
Notebook modellerine en yeni nesil işlemci ve ekran kartlarını kullanan Monster'ın, adını Türk mitolojisinden alan dizüstü bilgisayar serilerini inceleyin!
Tulpar T7 V25.1 17,3" Gaming Laptop | Monster Notebook bu da seçtiğim 2. laptop ama yine dediğim gibi Monster yorumları.....
https://www.hepsiburada.com/asus-tu...3-fhd-tasinabilir-bilgisayar-p-HBCV00000C9Z3N
Bu da Asus un Tuf serisinden ama hem fiyatı biraz yüksek hem de internette hiç bir bilgisini bulamadım. Hangi SSD kullanılmış okuma yazma hızları nedir vs vs ?