nevuser
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 2
Cık hatırlayamadım ama smit benzeri oyun anlattığına göreEski herşey güzeldi
![]()
Evet hocam sizin oralardan buraya gelince değişiyor demkki sözler

Cık hatırlayamadım ama smit benzeri oyun anlattığına göreEski herşey güzeldi
![]()
siiiiiiiiiiiiimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiittttttttttttttt pat kütttt![]()
beni kaç kere dövdülersimit diyordum elime bi sopa gelinde dövün l*n diodm
yeter la 1 dayak yedik 2 yedik
3 te artık yeter
her yerimi morartıyorlardı vlla
![]()
hele o mahalle maçları. taşlardan hemen kale direklerini yapardık başlardık maça akşam ezanı okununcaya kadar
Haklısınız.Ben şunu bilir şunu söylerim Çocuk hangi dönemin çocuğu olursa olsun çocukluğunun bir bölümü köyde geçmeli. En azından her yaz her çocuk 2-3 aylık tatilini köylerde doğanın içinde geçirmeli... Yapay oyuncaklardan uzak. Şehrin tehlikelerinden, pisliklerinden uzak, toza toprağa ağaca çayıra çimene hayvanlara karışarak geçirmeli...
Köyde yetişen çocuk doğal organik oluyor...
Şehir çocukları yapay fabrikasyon oluyor...
Tek kale maçlar + yer sıkıntısı.
Haylazlık sakatlanıp malulen emekli oluncaya kadardı3 korner bir penaltı![]()
Penaltı da kaleci değişirse ceza olarak 2 penaltı çekerdik![]()
![]()
--- Mesaj Güncellendi ---
![]()
Bilyeli arabam vardı. Mübarek formula arabası gibiydi. Köyde yarış yapardık. Özene bezene tasarardım onu tek başımadingilini, ayaklığını, frenliğini... özledim be
![]()
Komşular sinir olurdu"tayırr tayır ses yapman l*n" derlerdi hiç unutmam
![]()
Bir kere gece vakti arkadaş barut yürüttü... Yere serdik üzerinden de bilyeli arabayla bir geçerdik offf ne ateş çıkardı... Mükemmel olurdu![]()
Haylazlık parayla mı ?![]()
Haylazlık sakatlanıp malulen emekli oluncaya kadardı
Gerçi iyileştiğimiz gün kendimizi yine sokakta buluyorduk
Bilyeliler içinde düzgün bir yokuş şarttı yoksa nerede süreceksin
Bu arada biz hiç nitro kullanmamıştık üzüldüm bak![]()
Çocukluğun vermiş olduğu aptal cesareti ve enerjisiyle hangimize bir şey oldu kiBilyeler küçük olduğun da jet gibi gidiyorduyokuştan inmesi zevkli oluyordu ama onu bir daha çıkartmak ölüm gibiydi
Bir keresinde bilyeli arabayı köpeğe monte etmiştim. Köpek kaçtıkça ses yapıyordu köpek daha fazla kaçıyordu. Kıh kıh gülüyorduk. Çocuk işte![]()
Annem derdi" oğlum hayvanlara dokunma bak başına bir şey gelir"
Dediği hep doğru çıkıyordu. Mutlaka bir yerden düşüyordum he ryerimi yaralıyordum.Ama akıllanmıyordum. Bir kere kedinin peşinden koşarken sırt üstü taşa düştüm hiçbir şey olmadı
ahaha
Dün gbi aklımda hepsi![]()
Siz mahallede kovalamaca oynarken biz mevye koparmaya giderdik erik, mandalin, kayısı.![]()
Bir kere gece vakti arkadaş barut yürüttü... Yere serdik üzerinden de bilyeli arabayla bir geçerdik offf ne ateş çıkardı... Mükemmel olurdu![]()
hermakanın ayrı puanı olurdu diyordun.. bizde puanlama nekadar ender yani piyasada az olursa okdar degerli olurudu![]()
Gazoz, bira vs kapaklarında her markanın ayrı ayrı puanı olurdu.
Bunları ezer ezer, düz bir zeminde yan yana dizer baştakini taşla vurmaya çalışırdık. Hey gidi günler...![]()
Hocam süper birşeymiş söyledğinn bizim aklımıza neden gelmedi acaba ?![]()