- Reaksiyon puanı
- 104
Tenis topu ile şişti pişti oynayan var mı?? manyak ekşin bir oyundu. Çığlık sesleri yankılanıyordu
3 korner bir penaltı
Penaltı da kaleci değişirse ceza olarak 2 penaltı çekerdik
--- Mesaj Güncellendi ---
Bilyeli arabam vardı. Mübarek formula arabası gibiydi. Köyde yarış yapardık. Özene bezene tasarardım onu tek başıma dingilini, ayaklığını, frenliğini... özledim be
Komşular sinir olurdu "tayırr tayır ses yapman l*n" derlerdi hiç unutmam
Bir kere gece vakti arkadaş barut yürüttü... Yere serdik üzerinden de bilyeli arabayla bir geçerdik offf ne ateş çıkardı... Mükemmel olurdu
Haylazlık parayla mı ?
Bilyeli araba nedir ya. onun adı tornet değil miydi
cok güzel anlatmısınız tesekkurler
ozamanlar da google olsaydi super olurdu.
hep su kol saati gibi olan bilgisayim olsun isterdim uzay yolundaki gibi.
sonra vazgecmistim ilk bilgisayarimi alinca . ama simdi artik satiyolar
daha da eskilerde atari alicam diye biriktirirdim ilk ciktigin .
atari 2.000 liraydi ( 2.000 yada oyle bisey) benim harclik haftalik 5 gibi bisey orani kesin ancak lira kisminda hata olabilir tabi ;p
sonuc imkansiz gibi gorunuyodu
400 gunde birikirmis oysa ;P 1.5 yil . ama sonra dayanamayip kindercikoata hamburger filan alip harcardim paralari
aclik iste
1. sınıfa hep okulda hırsız polis oynardık bizim ekip FBI bile yoktu
banane banane bende çocuktum bazı oyuncakları bende hatırlıyorumSen sus bakalım senin yaşın yetmez
Ben şunu bilir şunu söylerim Çocuk hangi dönemin çocuğu olursa olsun çocukluğunun bir bölümü köyde geçmeli. En azından her yaz her çocuk 2-3 aylık tatilini köylerde doğanın içinde geçirmeli... Yapay oyuncaklardan uzak. Şehrin tehlikelerinden, pisliklerinden uzak, toza toprağa ağaca çayıra çimene hayvanlara karışarak geçirmeli...
Köyde yetişen çocuk doğal organik oluyor...
Şehir çocukları yapay fabrikasyon oluyor...
illa ağlatcanız beni