8 gündür sipariş bekliyordum bugün iptal ettiler

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan toxic11
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

toxic11

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
www.cepdukkan.com adlı siteden heyeceanla 27.09.2012 tarihinde bir telefon sipariş verdim. Aynı gün kargo yazıyordu. Hatta staokda 5 tane siyah,2 tane beyaz görünüyordu. Beyaz telefonu yakaladım diye ve ücretsiz kargo olduğundan sipariş verdim. 8 günde 3-4 kez email ile istedim yine 4-5 kez telefon açıp durumunu sordum, ilk 3-4 gün hazırlıyorlardır bekleyin dendi. Son 4 gün ise üretici firmadan bekledik. Ben ısrarla arayıp email yazmaya devam edince bugün artık beni arayıp temin edemeyeceklerini ve parayı iade edeceklerini yazdılar. Aynı süreci başka internet üzerinden satış yapan birkaç sitede daha yaşadım.Sanırım bunu kullanıyorlar.

Bilgi vermek açısından yazıyorum. Lütfen dikkatli olun.

malatya

Profesör
Reaksiyon puanı
6
hangi telefonu almıştınız öyle yaptılar acaba?ben bu siteden alışveriş yapan hiç kimse duymamıştım.keşke önceden bi konu açsaydınız bu site güvenilirmi alışveriş yapılırmı diye.neyse paranızı kurtarırsanız yeter size.

karacaerc

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Parayı yolladıkları için şanslısınız. Hiçbir şekilde cevap alamama gibi bir ihtimal de söz konusu sonuçta. Ayrıca ürün olmadan satılmasını pek çok firma da yapıyor ancak bu tarz pürüzler alıcıyı etkilememeli. Bence bu mesajınızı daha pek çok forumda yazınız

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
bilmiyorum yardımcı olur mu da ben telefonumu sanalreyonumdan aldım
daha önce hepsiburada ve lesconstore dan da sorunsuz alışveriş yaptım. :)