7100 türkçe patch hakkında?

bekmezz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kendi sitesinde bugun verilen linklerde türkçe sürüm yok nette dolaşan türkçe patch birisi tarafından mı hazırlandın bunu meral ediyorum yani nete bu patch nerden düştü? yada türkçe rc bi çıkacak mı herhangi bir bilgisi olan var mı? bi başka soru da bu patchi kullanan arkadaşlar herhangi bir sorunla karşılaştılar mı?

croft

Doçent
Reaksiyon puanı
0
türkçe rc çıkaarmı çıkmazmı bilmiyorum ama ben bu paketi kullandım 7100 sürümü var bende ultimate süper çalışıyo sorun yok ama bişy varki pc meraklıslı yayınlamış birde kerimcem diye biri yayınlamış kerim cemin verdiğinde sorun olmadan yükledim ama pc meraklısın verdiğinde hata vardi ikiside 7100 sürümü olduğu halde

bekmezz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bu arkadaşlar bu patchi kendileri mi hazırlamış onu merak ediyorum

Emniyet

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben yükledim ve sorunsuz çalışıyor (7100 sürümü ile). Başka bir sitede bu paketin MS tarafından hazırlandığı iddia ediliyordu. Ne kadar doğrudur bilinmez, ama gördüğüm kadarı ile orijinal olma ihtimali yüksek...

Kyle

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşalr zaten çok önceden microsoft türkiye bunun hazırlıklarını yaptığını açıklayıp, ekran görüntülerini paylaşmıştı. Onların türkçeleştirmesinin birçok sebebi olabilir,

ama şu bir gerçek ki, verilen türkçe dil dosyası orjinal.

her yerden sızdırılmış olabilir, birine gönderilmiştir veya microosft türkiye ofisindek bir stajyer öğrenci bile sızdırmış olabilir.