7000 TL'ye oyun sistemi önerisi

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47
Youtube da izlediğimiz 720p ile 1080p video arasında nasıl görüntü farkı varsa oyunlarda da öyle fark var.

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Teşekkürler :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

4K monitörden vazgeçtim, Hz'si az ve bayağı FPS düşürüyor. Yardımların için çok teşekkürler.

Monitörün Hz'sine o kadarda takılmayın. vyncs gibi bir seçenek var onu açtığınız zaman artık monitörünüz kaçı destekliyorsa ona sabitlenir. [MENTION=84487]basbeLası[/MENTION] kadar bilgim yok fakat League of Legends oynarken 60 fpsnin altına düşerse görüntü bozuluyor. [MENTION=84487]basbeLası[/MENTION] demişki 30FPS yeterli o zaman 30 fps league of legends'da işkence olur :D FPS oyunlarındamı 30fps yeterli oluyor anlamadım gitti :)

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Bu arada ben bir bilgisayar için 7000TL verilmesine karşıyım. Sonuçta para sizin istediğinizi yapabilirsiniz ama daha az bir para vererek yine her oyunu ultrada oynatacak bilgisayar toplayabilirsiniz. Kalan parayı kendiniz için veya fakir insanlara yardım için kullanabilirsiniz. 3 4 bin TL lik bilgisayarda her oyunu ultrada şakır şakır oynatıcak 7 bin tllik bilgisayarda...

valeyardoctor

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
:) Oyun içerisinde ki grafiklerlerden yine çözünürlüğü istediğimiz gibi ayarlayabiliyoruz. Battlefield 4 de 4K çözünürlük de 45 FPS alırsınız, 2K çözünürğe getirdiğiniz de 70 FPS alırsınız, 1080p getirdiğinizde çok daha fazlasını, Akıcı oynayabilmek için sabit 30 FPS yeterlidir. Hz sadece sadece oyunda vysnc açıkken işe yarar. Daha fazla HZ istiyorsanız TV alın. 2K ve 4K oyun deneyimi ise bambaşka, O görüntünün verdiği keskinlik kalite mükemmel.

Bilgisayarınız da battlefield 4, Crysis 3, varsa oyuna girip çözünürlük yani resolution yazan yerden 800 x 600 çözünürlükten başlayıp monitörünüzün desteklediği kadar ayarlayıp tek tek deneyin arada ki farkı göreceksiniz :) Çözünürlük yüksekdikçe görüntü kalitesi artar.

Aaa iyiymiş, çok teşekkürler o zaman. Şimdi, benim şimdiki kartımdan yüksek GB'lı bir kart alırsam FPS sonucu yine değişmeyecek değil mi?

Bu arada ben bir bilgisayar için 7000TL verilmesine karşıyım. Sonuçta para sizin istediğinizi yapabilirsiniz ama daha az bir para vererek yine her oyunu ultrada oynatacak bilgisayar toplayabilirsiniz. Kalan parayı kendiniz için veya fakir insanlara yardım için kullanabilirsiniz. 3 4 bin TL lik bilgisayarda her oyunu ultrada şakır şakır oynatıcak 7 bin tllik bilgisayarda...

Dostum sen benim hikayemi bilmiyorsun. Ben 13 senedir aynı bilgisayardayım. Bak bu bilgisayarımın bilgileri vereyim:
160 GB Hard Disk
ATI Radeon X300/X550/X1050 Series
1 GB RAM
ASRock 775i945GZ Anakart
Intel Pentium 4 CPU 3.20 GHz

13 senedir bu sistemi kullanıyorum. Bu 13 sene içerisinde hiç cafcaflı telefon almadım, annemin eski samsung kapaklı telefonunu kullanıyorum sadece. Tablet, telefon, televizyon hiç bir şey almadım. Almışken, tam alayım istiyorum. Ben 4-5 senede bir 7000 TL harcayan insan değilim.

:) Oyun içerisinde ki grafiklerlerden yine çözünürlüğü istediğimiz gibi ayarlayabiliyoruz. Battlefield 4 de 4K çözünürlük de 45 FPS alırsınız, 2K çözünürğe getirdiğiniz de 70 FPS alırsınız, 1080p getirdiğinizde çok daha fazlasını, Akıcı oynayabilmek için sabit 30 FPS yeterlidir. Hz sadece sadece oyunda vysnc açıkken işe yarar. Daha fazla HZ istiyorsanız TV alın. 2K ve 4K oyun deneyimi ise bambaşka, O görüntünün verdiği keskinlik kalite mükemmel.

Bilgisayarınız da battlefield 4, Crysis 3, varsa oyuna girip çözünürlük yani resolution yazan yerden 800 x 600 çözünürlükten başlayıp monitörünüzün desteklediği kadar ayarlayıp tek tek deneyin arada ki farkı göreceksiniz :) Çözünürlük yüksekdikçe görüntü kalitesi artar.

Crysis 3'ü 4K'da oynayamayacağım ona üzülüyorum :( 1920x1080'da çok iyi bir kalite ama değil mi?

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Aaa iyiymiş, çok teşekkürler o zaman. Şimdi, benim şimdiki kartımdan yüksek GB'lı bir kart alırsam FPS sonucu yine değişmeyecek değil mi?

Dostum sen benim hikayemi bilmiyorsun. Ben 13 senedir aynı bilgisayardayım. Bak bu bilgisayarımın bilgileri vereyim:
160 GB Hard Disk
1 GB RAM
ASRock 775i945GZ Anakart

13 senedir bu sistemi kullanıyorum. Bu 13 sene içerisinde hiç cafcaflı telefon almadım, annemin eski samsung kapaklı telefonunu kullanıyorum sadece. Tablet, telefon, televizyon hiç bir şey almadım. Almışken, tam alayım istiyorum. Ben 4-5 senede bir 7000 TL harcayan insan değilim.

Crysis 3'ü 4K'da oynayamayacağım ona üzülüyorum :( 1920x1080'da çok iyi bir kalite ama değil mi?

Artık torunların bile oynar desene :D

Crysis 3'ü 4Kda oynamak elbette zevkli ama 1920x1080 de tatmin edici.

El Padrino

Dekan
Reaksiyon puanı
70
[MENTION=84487]basbeLası[/MENTION] sabırlı adammışsın vallahi.Arkadaş o kadar çok aynı soruları sormuş ki ben olsam çoktan cevap vermeyi bırakırdım.Eskiden bende çok uğraşıyordum böyle arkadaşlarlada artık sabredek ve uğraşacak gücüm kalmadı :D

7000 liralık PC toplayacak arkadaşada tavsiyem "yazık günah kardeşim.eğer aylık 10 bin lira filan geliriniz varsa eyvallah ya da parayı sokakta buluyorsanız yine eyvallah ama normal orta halli bir vatandaşsanız paranıza yazık.2-3 bin liralık PC neyinize yetmiyor.Ben 2 sene önce bin 500 liraya orta halli bir kasa toplamıştım ilk aldığım sene büyün oyunları fullde oynuyordum hala çoğu oyunları en yüksek grafiklerde oynuyorum.Ultra değilde High veya medium oluyor.AA 8x değilde 2x yapıyorum.Yani bütün ayarları fulleyecem diye fazladan 4-5 bin lira para vermek pek akıl karı bir iş değil.Hani oynarken video çekicem falan demişsin eğer bu işi profesyonel ve para kazanmak amaçlı yapacaksan o başka ama sırf zevk uğruna bu paraya oyun sistemi toplanmaz.Büyük ihtimal kararından dönmeyeceksin o yüzden sana bir öneri vereyim.

Öyle bir kasa alıp 23" monitörde oynamak pek mantıklı bir iş değil.42" veya 50" arası 4K TV al çok daha büyük haz ve zevk alırsın.Ses sisteminide döşedin mi kimse tutamaz artık seni.Zevkse zevk yani.

valeyardoctor

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
@basbeLası sabırlı adammışsın vallahi.Arkadaş o kadar çok aynı soruları sormuş ki ben olsam çoktan cevap vermeyi bırakırdım.Eskiden bende çok uğraşıyordum böyle arkadaşlarlada artık sabredek ve uğraşacak gücüm kalmadı :D

7000 liralık PC toplayacak arkadaşada tavsiyem "yazık günah kardeşim.eğer aylık 10 bin lira filan geliriniz varsa eyvallah ya da parayı sokakta buluyorsanız yine eyvallah ama normal orta halli bir vatandaşsanız paranıza yazık.2-3 bin liralık PC neyinize yetmiyor.Ben 2 sene önce bin 500 liraya orta halli bir kasa toplamıştım ilk aldığım sene büyün oyunları fullde oynuyordum hala çoğu oyunları en yüksek grafiklerde oynuyorum.Ultra değilde High veya medium oluyor.AA 8x değilde 2x yapıyorum.Yani bütün ayarları fulleyecem diye fazladan 4-5 bin lira para vermek pek akıl karı bir iş değil.Hani oynarken video çekicem falan demişsin eğer bu işi profesyonel ve para kazanmak amaçlı yapacaksan o başka ama sırf zevk uğruna bu paraya oyun sistemi toplanmaz.Büyük ihtimal kararından dönmeyeceksin o yüzden sana bir öneri vereyim.

Öyle bir kasa alıp 23" monitörde oynamak pek mantıklı bir iş değil.42" veya 50" arası 4K TV al çok daha büyük haz ve zevk alırsın.Ses sisteminide döşedin mi kimse tutamaz artık seni.Zevkse zevk yani.

Arkadaşım üstte açıklamasını yaptım zaten. Büyük bir zamandır 7000 TL+ biriktiriyorum yani çıkıp da "7000 TL çok fazla ohaaa.ss." falan demeyin. 2-3 senede bir 7000 TL harcamıyorum. Dikkat ettiysen ürün değiştikçe aynı soruları sordum bayağı kafamda çelişki vardı. Hayır her konuda sizin gibi çıkmasa dişimi kıracağım.

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Arkadaşım üstte açıklamasını yaptım zaten. Büyük bir zamandır 7000 TL+ biriktiriyorum yani çıkıp da "7000 TL çok fazla ohaaa.ss." falan demeyin. 2-3 senede bir 7000 TL harcamıyorum. Dikkat ettiysen ürün değiştikçe aynı soruları sordum bayağı kafamda çelişki vardı. Hayır her konuda sizin gibi çıkmasa dişimi kıracağım.

Para sizin karar sizin okey ama savunmanız çok saçma. Gamerin kralı olun 7bin tllik bilgisayar lüksünde lüksüne kaçıyor. 4bin tllik bir bilgisayar ile '' monitörü vs içinde '' çok rahat 10 yıl kullanırsınız ''. 7bin tl verdikten sonra da 10 yıl gidicek 4 bin verdikten sonrada 10yıl gidicek sonuç paranız cebinizde kalır daha iyi. Yahu şurda bilgisayardan bahsediyoruz ya uçak değil araba değil 7 milyardan bahsediyoruz? tamamen israf abi bak gel burdaki bilgili insaları dinle, Zevk istiyorum diyorsun tamam git televizyon gibi kocaman ekranı olan bir ekran al tak duvara, kablosuz klavye mause kulaklık al kasanada taş çatlasın 3 milyar ver yıllarca tüm oyunları ultrada kafan rahat şekilde kullan ha bide ses sitemi kurarsın ohh tadından yenmez. 7 bin tllik bilgisayarı ben açmaya kıyamam ya 7 bin abi 7 bin :D

El Padrino

Dekan
Reaksiyon puanı
70

Kardeş bak profil resmimin altında 5 bin küsür mesajımın en az 1500 tanesi senin gibilerle uğraşmak için geçmiştir.Seni ve senin gibileri sizden daha iyi tanıyoruz.Bir kere sen kendi açıklamanla kendi ayağına kurşun sıkıyorsun."Çok uzun zamandır 7000 lira biriktirmek için uğraşıyorum" demişsin.Demek ki dediğim gibi çok zengin ya da parayı sokakta bulan bi arkadaşımız değilsin.Bi insan yemeyip içmeyip uzun zaman boyunca para biriktirip o paranın hespninide gidip oyun pc si toplamak için harcıyorsa biraz sıkıntı var demektir.Biz burda kimsenin kötülüğünü isteyecek insanlar değiliz.Sen pc sistemi toplamak istediğini belirtmişsin [MENTION=84487]basbeLası[/MENTION] arkadaşımız çok büyük sabırla ve en iyi şekilde yardımcı olmuş sana.Bu forum sadece bu konudan veya bir iki kişiden ibaret değildir.Yüzbinlerde üyesi olan yüzlercede sürekli aktif üyesi olan bir forum.Sen istediğin yardımı almışsın farklı düşüncedeki insanlarda bu konu hakkında görüşlerini buraya yazabilir.Bu konuyu para verip açmadın.Çok yorum gelmesin istemiyorsan özel mesaj atacaktın.

Ben zevkime ve keyfime düşkün bir adamım.1500 liraya topladığım kasayı 50" lik TV me bağladım ve 2 yıllırda o şekilde oyun oynuyorum.Ses sistemimide döşemişim oh mis.50" TV de film izliyorum hem oyun oynuyorum hem internette geziniyorum hem tv izliyorum.Ben 15 yıldır oyun oynuyorum.Müsaade edinde 15 yıldır en iyiyi ve en rahatı keşfetmiş olalım.Sen kasanı 2-3 bin liralık yaparsın, 400 liraya Logitech in güzel ses sistemlerinden birini alırsın, birde 1500-2000 liraya güzel bir 50" TV koydun mu önüne varya zevkten oyun oynayamazsın kardeş sana öyle diyim.Karar sana kalmış.Forumların güzelliğide budur.Hiç aklına gelmeyeni, hiç aklında olmayanı çıkar biri söyleyiverir, fikrin değişir.Biz paranın değerini bilen insanlarız.Para kolay kazanılmıyor.Bu tür konularda amacımız bize danışan arkadaşlarımıza bütçelerine en uygun ve en güzelini tavsiye etmektir.Ben bu mesajı atınca komisyon almıyorum.Tamamen iyilik ve yardımcı olmak amacımız.İyi günler.

challengermert

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Çok daha iyi, Sistemi önerirken o anakart ve işlemci ülkemize henüz gelmemişti, vatan bilgisayar da o anakart hala stoklar da yok.

işlemci olarak 4970K tercih edin.

Monitör olarak da bunu. 4K çözünürlüklü, O sistemin hakkı da verilmiş olur :) Crysis 3 dışında çoğu oyunu 4K de çözünürlük de oynarsınız. Crysis 3 de 2K çözünürlük de rahatlıkla oynarsınız.

http://www.buroteknik.com/SAMSUNG-U..._145591.html?gclid=CJrAiYuvmL8CFUMUwwodA3gAbw

Crysis 3 2k biraz zor olur. (Ultrada tabiki). iki adet xeon lu, 2 adet titanlı bilgisayar bile 30 fps zor veriyordu.(donanımhaber incelemesi)

4k TV de de istediğimiz çözünürlüğye getirebiliyoruz ama eksileri var. Ekrandaki 4k çözünülürk var, oyunu biz 1080p de oynarsak geri kalan pikselleri kendisi dolduracak. Benim arkadaşa tavsiyem 120 144 hertz FULL Hd bir monitör alması. Ayrıca 30 fps de cok düşük. Hele multi de olmaz. Ben akıcılıktan kısmam da grafikden kısarım. Alsın bir tane FULL HD 144 FPS. FULL HD ultra da takır takır oynasın oyunları. 4k 2k için cok erken. 2k dediğimiz şeyi 16 bin liralık sistemde oynayınca 40 fps zar zor veriyor. 2k nın daha yaygınlaşması için bir 4 senesi var ki 4k yı hak getire.
4k ya o kadar para verilmez diyorum arkadaşa. Bence 144 hertzlik bir 1000 liralık monitör gayet memnun edecektir, kaymak gibi akacaktır oyunlar.

160 GB Hard Disk
1 GB RAM
ASRock 775i945GZ Anakart

Hocam 4k yı oynatmak için 30 bin lira gibi bir rakam gerekiyor. Artık 2 tane 4 tane titan mı dersiniz, 16 32 çekirdek mi dersiniz bilemem. 1080p den şaşılmaz günümüzde. Çok yeni daha 4k. Alın bir tane 60 hertz üstü monitör kaymak gibi akıcı akıcı oynayın. Akıcılık daha önemli 20 fps alıp kan ter içinde mi kalmak istiyorsunuz?(bir süre sornra grafiğe değil oyuna daldıgınız için zaten akıcılık daha önemli hale gelecektir)

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47
O kart Cyrsis 3 2K çözünürlük de rahatlık oynatır. Burada düz GTX 780 ti kullanılmış. Hız aşıltılmış. 70 FPS verir. AA açık şekil de 40 FPS rahatlıkla alınır.

Sadece Crysis 3 de zorlanma var. 4K monitör aldı diye illa 4K çözünürlük de oynayacak diye birşey yok, çözünürlüğü yine istediğimiz şekil de ayarlayabiliyoruz. 1080p de oynar 2k-4k'de de.

GTX780 ti 2K çözünürlüğün hakkını fazlası ile veriyor.

4K'nin şimdilik gereksiz olduğunu birçok konu da söyledim.

http://forum.shiftdelete.net/donanim-tavsiyesi/370791-oyun-bilgisayari-sinir-15-000tl.html

59674.png

4K_SLI_CFX_TombRaider.png

59668.png

Hx81M5I.png

MyNickname

Asistan
Reaksiyon puanı
0
1500 liraya ps 4 al 1000 liraya son çıkan 7-8 oyunu al. 2500 liraya full hd tv, 2 bin kalır onu da manitayla harcarsın tatile falan gidersiniz

challengermert

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hocam öyle de cidden gerek yok. Bir süre sonra arttırdıgınız verdiğniz paranın karşılıgını alamayacaksınız. Bence 3000 4000 e Kasa toplayın. Daha da fazla almayın. Çok rahat götürecek bu bilgisayar sizi.

Halkulvad

Profesör
Reaksiyon puanı
53
dostum 7000 lira bir bilgisayara çok değil mi yaa! ama bu parayı zor bulan insanlara göre eğer senden paralar çeşme gibi akıyorsa git al ki yorumları okuduğumda anladım 2-3 senede parayı biriktirmişsin dostum o para bilgisayar için çok o paraya bir şahin al :D ayar çek mahallede havan olur yada git motosiklet al yine havan olur ama yok ben hava yapmam diyorsan :D

1500 gibi bi fiyata ps4 al
2500 gibi fiyatada televizyon
1000 liralıkta oyun al (eğer piyası iyi araştırısan 1000 liraya 7-8 tane falan oyun alın ki eğer ps stordan alırsan daha fazla eder sanırım)
500 lirayada ses sitemi al

geriye kalan parayıda harca :D yanii 7000 liralık sistemden daha iyi olur ama yok bilgisayar alacam diyorsan 3000-4000 e falan al bişey (3000-4000 ikincel müthiş bilgisayarlar bulursun) bide 50 inç televizyon arkadaşlarımızın dediği gibi yanii çokk 7000 lira bilgisayara

ama bu senin fikrin senin görüşün saygı duyarız

en iyisi 7000 liraya az daha ekle 10000 falan yap internet kafe kapatanlar orta seviyeli bilgisayarları bu fiyata falan satıyorlar sonra aç bi internet kafe :D

bmw m3

Asistan
Reaksiyon puanı
0
hocam arkadaşların dediği gibi bencede 7000 tlye sistem alınmaz ps4 al 1500 e oyun al 7,8tane 1000tlye televizyon sessistemi felan 3000 ettimi 4500 ayrıca 7000 e sistem alsan max 3-4 yıl oyunları ultrada oynarsın ama ps4 7 yılı var daha benden sana tavsiye uzunca zamanda biriktiriyormşsun

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Vay arkadaş demekki yarın bir gün tasarım atolyesinde çalışsanız pcnizden kısmaktan iş yapamayacaksınız. Yav bırakın kim ne alıyorsa alsın. Benim 10000 lira param olsa başka da ihtiyacım olmasa pcye çok rahat yatırırım. Bu ayrı bir iş ayrı bir zevk. Sana göre gereksiz olan bir şey bir diğeri için hobi, zevk, eğlence unsuru olabiliyor. Konu sahibi dostum ayrıca 4k ya bu kadar takılı kalma. Çözünürlük ne kadar artarsa keskinlik ve detayda bir o kadar artar doğru ama kaplama kaliteleri belli bir orana kadar olduğu için kaliteyi düşürebilir. 1080p hayli hayli yeterken sen 2k ile gayet iyi tatmin edersin kendini rahat ol :)

valeyardoctor

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar o kadar 7000 TL dedim de en başta belirtilmiş zaten hafta sonu 6000'nin altına düşer falan ben daha indirimleri beklerim. N'olur beni öyle çok parası olan zengin her sene 7000 TL'lik PC alan adam gibi görmeyin. PS4 onu da biriktirip alacağım. Herkes gelmiş burada "7000 TL'ye PC mi alınır?" e alınmaz tabii. Ayrıca monitör yorumları için en başta [MENTION=84487]basbeLası[/MENTION] ve [MENTION=89869]Cha[/MENTION]llangermert'e teşekkürler. 6000'in altına inecek o sistem 4000-5000'e alacağım 7-8 sene o sistemi kullanacağım ben lütfen yapmayın böyle. Ben bir PC aldım 13 senedir kullanıyorum daha hiç değiştirmedim gerçekten yapmayın böyle. Zengin olarak görülmekten nefret ediyorum. Siz sanıyorsunuz şimdi benim evim altından. Lütfen, yapmayın.

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47
Aceleniz yoksa biraz daha bekleyin. X99 yonga setine sahip anakartlar çıkacak. Bu anakartlar hem DDR4 bellekleri destekleyecek hemde çıkacak broadwell işlemcileri. Halihazır da piyasada bulunan z97 anakartlar da broadwell işlemcileri destekleyecek ancak bu anakartlar DDR4 bellekleri desteklemiyor. Broadwell işlemciler bu yılın sonunda çıkacaktı ancak intel değişiklik yapıp haswell refresh işlemcileri güncelleyip z97 anakartlarla piyasa sürdü. 2015 başında broadwell işlemciler piyasa da olacak. DDR4 bellekler de bu yılın sonunda çıkar.

7000 Liralık bir sistem alınacaksa 2K çözünürlüklü bir monitör alınmalı. Hiçbir oyuncu 7000 Liralık parayı 1080p çözünürlük için vermez.

Bende şöyle bir sistem ve PS4 var. Bana fazlası ile yetiyor. Ultra ayarlar da oynatmadığı oyun yok. PS4 çıkan ex oyunları PS4 de oynuyorum. PC ve PS4 platformalarına çıkan oyunları ise PC de.

PS4 için aldığım sony televizyonun input lag değeri düşük olduğu için genel de PC'de oyun oynadığım da yine bu televizyonu tercih ediyorum.

msi lightning gtx 780
i5 4670k
msi gd65 gaming
8 GB ram

valeyardoctor

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aceleniz yoksa biraz daha bekleyin. X99 yonga setine sahip anakartlar çıkacak. Bu anakartlar hem DDR4 bellekleri destekleyecek hemde çıkacak broadwell işlemcileri. Halihazır da piyasada bulunan z97 anakartlar da broadwell işlemcileri destekleyecek ancak bu anakartlar DDR4 bellekleri desteklemiyor. Broadwell işlemciler bu yılın sonunda çıkacaktı ancak intel değişiklik yapıp haswell refresh işlemcileri güncelleyip z97 anakartlarla piyasa sürdü. 2015 başında broadwell işlemciler piyasa da olacak. DDR4 bellekler de bu yılın sonunda çıkar.

7000 Liralık bir sistem alınacaksa 2K çözünürlüklü bir monitör alınmalı. Hiçbir oyuncu 7000 Liralık parayı 1080p çözünürlük için vermez.

Bende şöyle bir sistem ve PS4 var. Bana fazlası ile yetiyor. Ultra ayarlar da oynatmadığı oyun yok. PS4 çıkan ex oyunları PS4 de oynuyorum. PC ve PS4 platformalarına çıkan oyunları ise PC de.

PS4 için aldığım sony televizyonun input lag değeri düşük olduğu için genel de PC'de oyun oynadığım da yine bu televizyonu tercih ediyorum.

msi lightning gtx 780
i5 4670k
msi gd65 gaming
8 GB ram

Yeni gelen teknoloji pek güvenilir olmuyor bir 2-3 sene beklenmesi lazım öyle ahım şahım bir performans sağlamıyor bildiğim kadarıyla ama sağlıyor diyorsanız bekleyeyim.

valeyardoctor

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

msi lightning gtx 780
i5 4670k
msi gd65 gaming
8 GB ram

Ayrıca 2K'dan korkuyorum çünkü EVGA GTX 780 TI Classified ile 2k'da ultra 43 fps veriyor. EVGA GTX 780 TI Classified Kingpin çok fazla fark yaratmaz diye düşünüyorum.

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47
Ayrıca 2K'dan korkuyorum çünkü EVGA GTX 780 TI Classified ile 2k'da ultra 43 fps veriyor. EVGA GTX 780 TI Classified Kingpin çok fazla fark yaratmaz diye düşünüyorum.

4K çözünürlüklü monitör aldınız diye 2K 4K de oynamak zorunda değilsiniz :) 2K de oynabildiklerinizi oynarsınız. Oyun içerisinde istediğimiz çözünürlüğü ayarlayabiliyoruz. Ayrıca 30 FPS'nin altına düşmediği sürece kasma olmaz.