700-900 Arası Güncelleme destekli ve iyi kameralı

Tys23

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,230
Merhaba Arkadaşlar

Bende t50 vardı ölü piksel garantiye verdim yapmadılar ve ürün geldiğinde daha çok artmıştı ölü pikseller ve ekran sağ tarafından boşluk vardı kasa ile neyse mahkemeye verdim 792 Tl geri alacağım diye düşünüyorum alma ihtimalim %90 mış . Neyse parasına alırsam en fazla 100 tl daha koyar yeni cihaz alırım güncelleme desteği ve kamerası iyi olursa iyi olur rom seçenekleri fazla olursa ikinci el hariç zenfone 5 nasıl bataryası baya düşük geldi bana

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Eğer şansın varsa 100 lira daha ekle huawei ascend g7 al yoksa 750 tlye heosiburada da lumia 930 var kamerasi çok iyi düşünülebilir

Tys23

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,230
Eğer şansın varsa 100 lira daha ekle huawei ascend g7 al yoksa 750 tlye heosiburada da lumia 930 var kamerasi çok iyi düşünülebilir
Kardeşim windows phone düşünmüyorum desem yinede sağol ayrıca g7 kullandım ısınamadım fazla t50 ile aynı antutu puanı alıyor tabi antutuya güvenmiyorum fazla bide çok geniş geldi bana

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Kardeşim windows phone düşünmüyorum desem yinede sağol ayrıca g7 kullandım ısınamadım fazla t50 ile aynı antutu puanı alıyor tabi antutuya güvenmiyorum fazla bide çok geniş geldi bana
Antutuya bakacak illa avea intouch 4 al o zaman. Ascend g7 yi özel kilan bataryasi tamamen alüminyum tasarımi ve huawei gibi bir firmanin ürünü olması

Tys23

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,230
Antutuya bakacak illa avea intouch 4 al o zaman. Ascend g7 yi özel kilan bataryasi tamamen alüminyum tasarımi ve huawei gibi bir firmanin ürünü olması
Doğrudur da in touch geç :D başka yok mu moto g vardı aklımda moto g veya nexus 4 veya 5 bulamaz mıyım 900 liraya

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Beyler Bende t50 yi verip bunu almayı düşünüyorum şarjı berbat diyorlarmış nasıl şarjı ve ekran görüntüsü ve mobil veri hızı nasıl 4 g destekliyor mu ? yardımcı olun ?

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184
Doğrudur da in touch geç :D başka yok mu moto g vardı aklımda moto g veya nexus 4 veya 5 bulamaz mıyım 900 liraya

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Beyler Bende t50 yi verip bunu almayı düşünüyorum şarjı berbat diyorlarmış nasıl şarjı ve ekran görüntüsü ve mobil veri hızı nasıl 4 g destekliyor mu ? yardımcı olun ?
Nexus 5 ikinci el rahat bulursun 900 e bence :)

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
G2 paralel ithalat alabilirsin.O olmadı L925 ya da zenfone 6 ya bak.

Tys23

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,230
Zenfone 6,5 e göre batarya konusunda daha iyi.Ama yine de g2 alman mantıklı.

Gittigidiyorda 32 gb 1059 TL gördüm en ucuza.Ki bu fiyata mağazalar 16 gb satıyor.

Maksimum 900 lira bende zenfone 5 alırım 32 gb da micro sd

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
5 alma 6 al batarya problem çıkaroyor5 te.6 için bataryada sorun yok deniyor.

Ama keşke asus türkiyeye 2,0 ghz modelini getirseydi Z6'nın.

1,6 Ghz bilmiyorum pek güven verici değil.Gerçi kesin lollipop alacak.

En iyisi NEXUS 5 alman ama.Onu bulamıyoruz ki piyasada.

Sağ olsun G2 tuttu N5 geri planda kaldı.zaten LG çok iyi bir oyun oynadı.Normalde Nexus 4 Lg optimus G den ucuzdu ve herkes nexus 4 aldı.G2 ucuz çıktı N5'i de neredeyse aynı fiyattan çıkardı.

N5 beklenen ilgiyi gösteremedi söndü.

g2 hala moda cihaz.

İSS-1

Doçent
Reaksiyon puanı
6
900 TL aralığında Android sisteminde orta seviye cihazlar var ve bunlar sınırlı Andorid güncellemesi alıyorlar hatta hiç almayanlarda oluyor. Güncelleme konusunda hal böyleyken kamera konusunda da durum pek içaçıcı değil maalesef.

Kapanya yakalayabilirsen Sony Xperia ZR sizi tatmin edecektir.Şu sıralar 999 TL fiyatı var. Android L güncellemesi alacak. Siz marka olsun isterseniz en iyi tercih olur Sony. Yine Samsung S4 ve LG G2 parelel ithalat o fiyatlara bulabilirsiniz ama onlarında garanti sıkıntısı olur.

LG L90 düşününebilirsiniz en uygun fiyat, Android 5 güncellemesini alacak, yeni bir cihaz.

Güncelleme açısından önü açık olan Nexus 5 en iyi tercih olur sizin için, kamera açısından da çok pişman etmez.

TakeRisks

Asistan
Reaksiyon puanı
0
50 lira daha koy 64 bit destekli android 5.0 alacağı kesinleşmiş,metal kasalı,kamerası cidden iyi,batarya süresi g2 den bile iyi olan huawei ascend g7 al bence, n11 de ortalama 950 TL ye satılıyor,kupon felan bazıları 850 TL yede getiriyor

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157

ZR alınmaz bence.Donanımından dolayı.Yoksa evet cihaz güncelleme alacak.

s4'ün alacağı lollipop S4'ü katledecek.Tehlikelidir şu an S4 almak.

LG G2 paralel almak üstteki iki şıkka göre daha mantıklı.Ama kitkat sıkıntılıydı G2de.İnşallah lollipop sorunsuzdur.Ki olacak da..G3'deki lollipop akıyor.LG eskitme politikasını pek uygulamıyor.O yüzden G2'nin lollipopu kesin stabil olur.Gittigidiyorda 1059 TL ye 32 GB olanı satılıyor.Bu fiyata direkt alınacak bir cihaz oluyor.Çünkü bu fiyata mağazalarda 16 GB versiyon satılmakta.

LG L90 alınmaz.Yakın fiyata amiral gemi varken.

Bence de arkadaşın NEXUS 5 alması en mantıklı sonuç olur ama 2. El bakmak zorunda kalır.Şu an neresi Nexus 5 satıyor belli değil.

Güncelleme konusunda daha önünde alması gereken çok güncelleme var.NEXUS 4'deki LOLLIPOP bile stabilken.Düşünün NEXUS 5 akıyor.Ve ART sayesinde batarya ömrü ciddi anlamda uzadı.

Tys23

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,230
Arkadaşlar Lg istemiyorum arayüzünü hiç sevmiyorum s3 neo nasıldır ? zenfone 6 çok büyük o yüzden olmaz olmazsa zenfone 5 ve s3 neo bakacağım 900 lira en fazla sınırdı zaten yurtdışından getirme imkanımda var ona göre de yazarsanız sevinirim .

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Nexus 5 ten baskasini alirsan Allah akil fikir versin. Sen anla

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Arkadaşlar Lg istemiyorum arayüzünü hiç sevmiyorum s3 neo nasıldır ? zenfone 6 çok büyük o yüzden olmaz olmazsa zenfone 5 ve s3 neo bakacağım 900 lira en fazla sınırdı zaten yurtdışından getirme imkanımda var ona göre de yazarsanız sevinirim .
Olumsuz yönlerini yazayım ben.Sen de ona göre kararını ver.

Z5
Bataryası su gibi gidiyormuş ama bu göreceli bir kavram o yüzden fikrini değiştirir mibilemedim.

G2
Kitkat güncellemesi çok olmasa da biraz sorunlu geldi.Ama lollipop akacak. G3 de olan sorunların çoğu lollipop ile düzeltildi.g2'de bir iki sorun var.Sizce LG bunları düzeltmekten aciz mi kalacak.Ayrıca Samsung gibi eskitme politikası gütmüyor LG.Cihazın arayüzü evet bana da Touchwiz rezilliğini hatırlattı ama şöyle bir şey duymuştum.Nova launcher ikon paketleri G2'ye uygulanabiliyorDaha iyisi LG HOME/MULTI HOME G3 theme olacaktı sanırım.Telefonun Launcherine karışmadan G3 gibi oluyordu arayüz.Hatta bunu farklı üreticilerin arayüzüyle de yapanlar olmuş.Yani G2'yi hemen silme kafandan.Alacaksan da GİTTİGİDİYOR'u öneririm hani bilmiyorum en uygun fiyatlar orada listelenmiş.16 GB parasına 32 GB ilanları var.

S3 NEO"yu bu ikilinin karşısına çıkarmak pek hoş durmadı.

kıyaslayalım Z5 ile.

Bunda 4G var Z5 3G.
Bu kitkatla geliyor Z5 güncellenerek kitkat oluyor.
Bunun ramı 1,5 Gb Z5 ise 2 Gb rama sahip.
S3 neo ileriye dönük bir cihaz değil Lollipop almaz.Z5 alacak.Asus onayladı.
İşlemcileri bu Snap 400 x4 iken Z5 Intel 1,6 x2 .
S3 neo S3 isminden yararlanılmak için üretilmiş bir cihaz.
yani bi nevi ölüyü kısmi diriltme operasyonu.

n5
Tek eksisi multimedya konusunda nexusların büyük bir kozu yok ama güncelleme sıklığı ve desteğinde en büyük koz bunlarda.
Arayüzü stabil.Bir kez bile hata raporu verebileceğini sanmam.
Güncellemeler sıkıntısız.Ben bile N4'e gelecek lollipop un sorunlu olacağını düşündüm yanıldım.Gayet stabil bir lollipop verdi google.Cihaz iki senesini doldurdu hatta taşırıyor şu an.Düşün yani N5 kaç tane daha güncelleme alacak.
Nexusların ortak problemi olan batarya ise lollipop da büyük orabda düzeldi.Ben bunu ART'nin başarısı olarak görüyorum.

Karar senin ama şu saatten sonra da N5 ve G2 dışında cihaz alınır mı bilmem.

Yurt dışı ise cihaz seviyelerini arttırabiliriz.Daha uygun oluyor ya yurt dışında.

Tys23

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,230
Olumsuz yönlerini yazayım ben.Sen de ona göre kararını ver.

Z5
Bataryası su gibi gidiyormuş ama bu göreceli bir kavram o yüzden fikrini değiştirir mibilemedim.

G2
Kitkat güncellemesi çok olmasa da biraz sorunlu geldi.Ama lollipop akacak. G3 de olan sorunların çoğu lollipop ile düzeltildi.g2'de bir iki sorun var.Sizce LG bunları düzeltmekten aciz mi kalacak.Ayrıca Samsung gibi eskitme politikası gütmüyor LG.Cihazın arayüzü evet bana da Touchwiz rezilliğini hatırlattı ama şöyle bir şey duymuştum.Nova launcher ikon paketleri G2'ye uygulanabiliyorDaha iyisi LG HOME/MULTI HOME G3 theme olacaktı sanırım.Telefonun Launcherine karışmadan G3 gibi oluyordu arayüz.Hatta bunu farklı üreticilerin arayüzüyle de yapanlar olmuş.Yani G2'yi hemen silme kafandan.Alacaksan da GİTTİGİDİYOR'u öneririm hani bilmiyorum en uygun fiyatlar orada listelenmiş.16 GB parasına 32 GB ilanları var.

S3 NEO"yu bu ikilinin karşısına çıkarmak pek hoş durmadı.

kıyaslayalım Z5 ile.

Bunda 4G var Z5 3G.
Bu kitkatla geliyor Z5 güncellenerek kitkat oluyor.
Bunun ramı 1,5 Gb Z5 ise 2 Gb rama sahip.
S3 neo ileriye dönük bir cihaz değil Lollipop almaz.Z5 alacak.Asus onayladı.
İşlemcileri bu Snap 400 x4 iken Z5 Intel 1,6 x2 .
S3 neo S3 isminden yararlanılmak için üretilmiş bir cihaz.
yani bi nevi ölüyü kısmi diriltme operasyonu.

n5
Tek eksisi multimedya konusunda nexusların büyük bir kozu yok ama güncelleme sıklığı ve desteğinde en büyük koz bunlarda.
Arayüzü stabil.Bir kez bile hata raporu verebileceğini sanmam.
Güncellemeler sıkıntısız.Ben bile N4'e gelecek lollipop un sorunlu olacağını düşündüm yanıldım.Gayet stabil bir lollipop verdi google.Cihaz iki senesini doldurdu hatta taşırıyor şu an.Düşün yani N5 kaç tane daha güncelleme alacak.
Nexusların ortak problemi olan batarya ise lollipop da büyük orabda düzeldi.Ben bunu ART'nin başarısı olarak görüyorum.

Karar senin ama şu saatten sonra da N5 ve G2 dışında cihaz alınır mı bilmem.

Yurt dışı ise cihaz seviyelerini arttırabiliriz.Daha uygun oluyor ya yurt dışında.
Bu Kadar Bilgilendirdiğin için sağol kardeşim g2 alırım almasına beni aşar ve sülalede herkesde g2 var nexus 5 veya nexus 4 düşünüyorum artık zenfone 5 en son ihtimal bide nexus 5 nexus 4 nereden bulabilirim nexus 4 alsam gta vice city oynatır mı ve kamerası yazıları falan net çeker mi ön kamerası nasıldır ?

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Bu Kadar Bilgilendirdiğin için sağol kardeşim g2 alırım almasına beni aşar ve sülalede herkesde g2 var nexus 5 veya nexus 4 düşünüyorum artık zenfone 5 en son ihtimal bide nexus 5 nexus 4 nereden bulabilirim nexus 4 alsam gta vice city oynatır mı ve kamerası yazıları falan net çeker mi ön kamerası nasıldır ?
Kamera kalitesi normal diyelim.Fiyat bandına göre ne mükemmel ne de dandik bir kamera kalitesi sunuyor.N5 türkiyede büyük bir ilgi göremedi.Şu an ancak ikinci elini 750-900 civarına bulabilirsin.

Vice city dedin ayıp ettin bir zahmet oynatacak tabi.Zaten S2 de bile stabil oynanabiliyorsa.

O da LG'nin g2'sinin nexus 5'e göre daha tercih edilir olması için aynı fiyattan çıkarmasından oldu.Yani bi nevi Nexus 4'e saldıran Türkiyelinin N5'e soğuk bakmasına sebep oldu.İkinci el N5,G2'ye göre daha ucuz.

Yurt dışında hala satılıyor mu onunda bilmiyorum. Ama piyasadan kalkması yakındır onu çok iyi biliyorum.Artık tek siyah 16 gb olan üretiliyor.Onun da kalkması çok yakın bir zamanda gerçekleşecek.

N4 hani şu an alınacak cihaz değil.O da ikinci elden satılıyor 450-650 arasından gidiyor.

İkinci el de istemezsen yine tercihini G2 ve diğer Snap. 800'lü cihazlardan yapmanı öneririm.

Tys23

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,230
Kamera kalitesi normal diyelim.Fiyat bandına göre ne mükemmel ne de dandik bir kamera kalitesi sunuyor.N5 türkiyede büyük bir ilgi göremedi.Şu an ancak ikinci elini 750-900 civarına bulabilirsin.

Vice city dedin ayıp ettin bir zahmet oynatacak tabi.Zaten S2 de bile stabil oynanabiliyorsa.

O da LG'nin g2'sinin nexus 5'e göre daha tercih edilir olması için aynı fiyattan çıkarmasından oldu.Yani bi nevi Nexus 4'e saldıran Türkiyelinin N5'e soğuk bakmasına sebep oldu.İkinci el N5,G2'ye göre daha ucuz.

Yurt dışında hala satılıyor mu onunda bilmiyorum. Ama piyasadan kalkması yakındır onu çok iyi biliyorum.Artık tek siyah 16 gb olan üretiliyor.Onun da kalkması çok yakın bir zamanda gerçekleşecek.

N4 hani şu an alınacak cihaz değil.O da ikinci elden satılıyor 450-650 arasından gidiyor.

İkinci el de istemezsen yine tercihini G2 ve diğer Snap. 800'lü cihazlardan yapmanı öneririm.

Elazığda Temiz 2.el nexus 5 bulursam alıcam

kiminnesi

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Zenfone 5'de 2 Gb Ram olması yanıltmasın. İntel işlemcili olduğu için Play Store'daki belli başlı oyunlarla uygulamalarla uyumlu değil ve tarayıcısı yine Intel işlemcisinden dolayı Adobe veya HTML5 uyumlu olmuyor. Her ne kadar güncelleme alıcak olsada karşına sorunlar çıkabilir. G2 bence çok iyi özelliklere sahip olan bi telefon ama kendi arayüzünden dolayı bi takım sorunları olabiliyor. Nexus 4 için birşey demiyeceğim o senin seçimin ama bana sorarsan bence Nexus 5 almalısın.

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184
Bu arada neden intel tabletler de çoğu oyun uyumsuz anlamadım intel iyi diye aldık oyun açmıyor :s