JuLiuSiuS
Profesör
- Katılım
- 2 Ekim 2007
- Mesajlar
- 2,775
- Reaksiyon puanı
- 4
- Puanları
- 218
fidayda çoook güzel bir paylaşım teşekkürler.Söylenecek bir laf bırakmamış gerçekten ve gitsin gerçektende Hristiyan olsun o bayan
çok yerinde bir tespit. bu aşırılığın bugünlere saklanmasında elbette aşikar sebepler var. Milliyet ve Vatan'ın başörtüsünün oylandığı gün çarpıtarak yayınladığı "kocasını üzdü taşlanarak öldürüldü" gibi bir haberin (ki aynı haber son 1 yıl içinde 2.kez yayınlandığından ve yanlış haber olduğundan ötürü Milliyet özür yazısı bile yayınladı), dün "mini etekli çocukların bacaklarına kezzap döktü" çarpıtma haberinin, akmerkezde gözünün içine soka soka Allah'a değil, kıbleye değil, belki de aldığı para karşılığı paraya namaz kılan provokatörlerin böyle aynı anda fitillerinin ateşlenmesi, eski yeni ne varsa ortaya konması olayın gayet güdümlü olduğunun bir kanıtı adeta.bulmeh dedi ki:Bu yazının buraya konulma amacını bir türlü anlamış değilim. Özellikle başlıktada belirtilmiş "Ahlak Bilgisi'ne dair bir yazı" diye. Ne ahlak , ne ahlak !! Artık bu propagandalı yazılarınızdan bıktım . Hangi bölüme gitsem karşıma çıkıyor bu tür yazılar ve körüklüyücüleri. Bir kişinin söylediği sözler ve insanların en küçük hatalarını bile yakalayıp kullanmada usta olan avcılarının kalemine aldığı bir yazı yüzünden düştüğümüz hale bakın. Birilerinin bunu bilerek yaptığını ve bu kişilerin büyüklerinden öğrendikleri ve ellerine geçen her fırsatta sırf kendi egolarını tatmin etmek için ona buna sataşmak, ortalığı velveleye vermek gibi çelik çomak oyunlarını zaten biliyoruz ve farkındayız. Bu gibi insanların, her çıkışında kendilerine tokat gibi verilen cevaplara bile aldırmadan yollarına devam etmeleri aslında onlardan beklenen bir haraket haline gelmiştirYazılan yazıların doğruluğu onlar için pekte önemli değildir. Sadece yazıdan beklediği tepkiyi alması onun için kafidir. Bunu anlamak için onlar gibi davranmak gerekmez.
Konuyu daha fazla dağıtmadan bir iki kişinin çorbanın içine kaçmasını engellemek en iyisi olsada eğer bu mümkün değilse ne çorbayı içerim ne de kuyuya girerim![]()