applevarisi
Öğrenci
Çok sık telefon kullanıcısı olmama ragmen elimde ki cihazın akıcı olmasını istiyorum. Sanal ortamı aktif olarak kullanmaktayım. Performans benim için önceliktir. Hangi cihazı tercih etmeliyim?
Merhabalar,
öncelikle iki cihazda farklı işletim sistemlerini kullandığını söylemek isterim.
iOS ve Android hatta sistemler karşılaştırılmayacak şeylerdir diye geliyor bana.
hangi sistemi istiyorsanız ona göre yorum yapabilir herkez.
Arada ki fiyat farkı olduğu için mi note 5 dediniz?arada 1000 liradan fazla fark olduğu için note 5
SiZce neden 6s+ almalıyım. Detaylı bilgi verirseniz sevinirim.Ben olsam 6s + alırdım.
uzun ömürlü, satış sonrası hizmet süper, uzun yıllar sonra daha stabil, daha güvenli, acil bir durumda satmak istersen değeri fazla düşmez.SiZce neden 6s+ almalıyım. Detaylı bilgi verirseniz sevinirim.
6s plus ekran çerçeve oranı düşük, çerçeveleri kalın, note 5le aynı boyutta olmasına rağmen 5.5 inç kaba duruyor bunlarda etkiliArada ki fiyat farkı olduğu için mi note 5 dediniz?
Çok sık telefon kullanıcısı olmama ragmen elimde ki cihazın akıcı olmasını istiyorum. Sanal ortamı aktif olarak kullanmaktayım. Performans benim için önceliktir. Hangi cihazı tercih etmeliyim?
görkem bey cok haklısınız bu arada benım konumada bi bakarsanız sevinirimMerhaba,
Iki urunun kendilerince iyi olduklari noktalar var. Kategorilere gore urunlerin birbirlerine gore iyi olduklari noktalar;
Performans: Iki cihazda cok guclu fakat iphone 6s plus note 5'e gore daha guclu bir islemciye sahip. Bu konuda iphone 6s plus daha basarili.
Ekran: Bu konuda note 5 daha barili.
Kamera: Bu konuda note 5 daha basarili.
Tasarim/kasa malzeme kalitesi: Iki urununde kasa mazeleme kalitesi basarili. Note 5'in kasa/ekran orani daha basarili. Note 5 ile 6s plus kasa olarak ayni boyutlarda ama note 5 ayni buyukluge daha buyuk ekran sundugu icin bu konuda daha basarili. Ayrica note 5 5.7" ekran boyutuna ragmen tek elle kullanimi daha kolay.
Pil: Iphone 6s plus bu kojuda daha basarili.
Ozetle;
Daha uzun sure stabil bir sekilde bir kullanim, pil performansi cok iyi bir urun istiyorsaniz iphone 6s plus tercih edin.
Ekran kasa orani daha iyi, kamerasi daha iyi, ekrani daha iyi, hizli sarj ve kablosuz sarj teknolojileri olan bir urun istiyorsaniz note 5 tercih edin.
İlginiz ve bilgileriniz için teşekkürlerMerhaba,
Iki urunun kendilerince iyi olduklari noktalar var. Kategorilere gore urunlerin birbirlerine gore iyi olduklari noktalar;
Performans: Iki cihazda cok guclu fakat iphone 6s plus note 5'e gore daha guclu bir islemciye sahip. Bu konuda iphone 6s plus daha basarili.
Ekran: Bu konuda note 5 daha barili.
Kamera: Bu konuda note 5 daha basarili.
Tasarim/kasa malzeme kalitesi: Iki urununde kasa mazeleme kalitesi basarili. Note 5'in kasa/ekran orani daha basarili. Note 5 ile 6s plus kasa olarak ayni boyutlarda ama note 5 ayni buyukluge daha buyuk ekran sundugu icin bu konuda daha basarili. Ayrica note 5 5.7" ekran boyutuna ragmen tek elle kullanimi daha kolay.
Pil: Iphone 6s plus bu kojuda daha basarili.
Ozetle;
Daha uzun sure stabil bir sekilde bir kullanim, pil performansi cok iyi bir urun istiyorsaniz iphone 6s plus tercih edin.
Ekran kasa orani daha iyi, kamerasi daha iyi, ekrani daha iyi, hizli sarj ve kablosuz sarj teknolojileri olan bir urun istiyorsaniz note 5 tercih edin.
Tavsiyeleriniz için teşekkürler6s plus ekran çerçeve oranı düşük, çerçeveleri kalın, note 5le aynı boyutta olmasına rağmen 5.5 inç kaba duruyor bunlarda etkili
Tavsiyeleriniz için teşekkürler, tavsiyelerinizi göz önünde bulunduracağım.uzun ömürlü, satış sonrası hizmet süper, uzun yıllar sonra daha stabil, daha güvenli, acil bir durumda satmak istersen değeri fazla düşmez.
Nickin bile iphone diye bağırıyorÇok sık telefon kullanıcısı olmama ragmen elimde ki cihazın akıcı olmasını istiyorum. Sanal ortamı aktif olarak kullanmaktayım. Performans benim için önceliktir. Hangi cihazı tercih etmeliyim?
Verdiğiniz tavsiyeler için teşekkür ederim.Bence Sony Xperia Z5 alın. Kamerası da çok iyi.
Samsung ve iPhone dışında da markalar var, bunları görmezden gelmeyelim![]()
Eyvallah haklısınız, maddi durumda önemli tabi.Para sorun degilse 6plus al bence fiyat farki cok sonucta .
Hocam ikiside ortada burakmıycak telefonlar pil süreleri ikisininde eşit nerdeyse kameraları yan yana koyduğunda farkedilmiyor bile donamıma gelince zaten sık telefon değiştiriyormuşun bu şıkta elendi geriye kaldı yazılım profesyonel bir kullanıcı isen androidde yapamıyacağın hiçbişey yok çok eğlenirsin ve sonra ios sana çöp gibi gelir ama yok deyilsen ios daha şık hoşuna gidecektirEyvallah haklısınız, maddi durumda önemli tabi.
Aynen hocam profesyonel kullanıcı değilim her iki platformunda avantajları var. Seçim yapmak zor gerçektenHocam ikiside ortada burakmıycak telefonlar pil süreleri ikisininde eşit nerdeyse kameraları yan yana koyduğunda farkedilmiyor bile donamıma gelince zaten sık telefon değiştiriyormuşun bu şıkta elendi geriye kaldı yazılım profesyonel bir kullanıcı isen androidde yapamıyacağın hiçbişey yok çok eğlenirsin ve sonra ios sana çöp gibi gelir ama yok deyilsen ios daha şık hoşuna gidecektir![]()
Telefonda akıcılık taraftarıyım. Para veriyoruz sonuçta. Note 5 te kasılma mevcut mu hocamios kapalı bir işletim sistemi Android ise açık kaynak kodlu telefondan zevk almak istiyorsan Android al yok ben monoton takılırım dersen ios al 3 ay iPhone 6 plus kullandım pişman oldum şu an note 5 var oh be diyorum seni bilmem ama ben Android olmayan telefon kullanamıyorum adamlar zil sesine bile 30 saniye süre koymuş o kadar pintiler ki telefona virüs girecek diye ödleri patlıyor stabilize olarak iPhone da da sorunlar var ara ara kasılmalar mevcut ama şunu unutma çoğu konuda kısıtlama altındasın Android de ise kısıtlama yok
Dediğiniz mantıklı hocam performans konusunda sıkıntı yoksa ilk tercihim android tabanlı olurSiz cebinizi düşünün bence 6s+ sık değişim için hakketmiyor o parayı
Iphonenin satarken avantajı var dediğiniz gibi hocamCebini düşüneceksen 6s plus almalısın satarkende zorlanmazsın androidlerde fiyatların nasıl düştüğünü herkes biliyo...
Note 4 kullanıyorum note 4te bile yokTelefonda akıcılık taraftarıyım. Para veriyoruz sonuçta. Note 5 te kasılma mevcut mu hocam