mehmet38050
Öğrenci
arkadaşlar 3 aylık 6s 16g cihazım ekrana toz almış garantiye yolladım şuanda apple değişim onayı bekliyor değişim onaylanırsa iade istesem olur mu sonuçta ayıplı mal olduğunu kabul ettiler ?
şuan zaten ayıplı / arızalı olduğunu kabul ettiler yani apple den onay bekliyor sadece o onay gelince iade edebilir miyim paramı geri almak benim amacım yeni cihaz değilAyıplı mal olduğunu kabul ederlerse sıfır cihaz yollarlar. Arayıp iade isteyip istemeyeceğini sormalısın.
şuan zaten ayıplı / arızalı olduğunu kabul ettiler yani apple den onay bekliyor sadece o onay gelince iade edebilir miyim paramı geri almak benim amacım yeni cihaz değil
teknosadan aldım iade şartlarına baktım ve : Şikayetiniz yetkili servise iletilerek ürünün inceleme süreci başlatılır. Üründe kullanımdan kaynaklanan bir arıza yoksa yetkili servis raporuna uygun olarak onarım/iade/değişim işlemi yapılır.İdare eder mi derken daha en az 3 sene ömrü var 6s'in. Apple yenisini gönderir iade yapmaz büyük ihtimal.
teknosadan aldım iade şartlarına baktım ve : Şikayetiniz yetkili servise iletilerek ürünün inceleme süreci başlatılır. Üründe kullanımdan kaynaklanan bir arıza yoksa yetkili servis raporuna uygun olarak onarım/iade/değişim işlemi yapılır.
yasal olarak iade hakkımız var
teknosadan aldım iade şartlarına baktım ve : Şikayetiniz yetkili servise iletilerek ürünün inceleme süreci başlatılır. Üründe kullanımdan kaynaklanan bir arıza yoksa yetkili servis raporuna uygun olarak onarım/iade/değişim işlemi yapılır.
yasal olarak iade hakkımız var
lg g4 kronik sorundan değişim verceklerdi iade istedim sadece teknik servisten raporu aldım satcıya gttım verdım iademi aldım aslında zorluk birşeyi yokYasal olarak var ama çok uğraşırsınız.
arkadaşlar 3 aylık 6s 16g cihazım ekrana toz almış garantiye yolladım şuanda apple değişim onayı bekliyor değişim onaylanırsa iade istesem olur mu sonuçta ayıplı mal olduğunu kabul ettiler ?
Sadece değişim olur iade olmaz.Telefonu aldığınız ilk 2 hafta içinde olsaydı belki olurdu fakat 3 ay geçmiş alalı değişim cihazı alırsınız.arkadaşlar 3 aylık 6s 16g cihazım ekrana toz almış garantiye yolladım şuanda apple değişim onayı bekliyor değişim onaylanırsa iade istesem olur mu sonuçta ayıplı mal olduğunu kabul ettiler ?
kardeşim cihaz kaç ay olursa olsun yasal olarak cihaz teknik serviste hatalı/ sorunlu olduğunu kabul ettiğinde iade/değişim/onarım bu 3 hakkın bulunmaktadır tabi mağazaların işine gelmediği için iade hakkın yok felan deyip müşteriyi geçiştiriyorSadece değişim olur iade olmaz.Telefonu aldığınız ilk 2 hafta içinde olsaydı belki olurdu fakat 3 ay geçmiş alalı değişim cihazı alırsınız.
Haklısın da o iş Türkiye de sıkıntılı.Tüketici haklarına başvurursun.İş mahkemelik olur.Uzarda uzar.kardeşim cihaz kaç ay olursa olsun yasal olarak cihaz teknik serviste hatalı/ sorunlu olduğunu kabul ettiğinde iade/değişim/onarım bu 3 hakkın bulunmaktadır tabi mağazaların işine gelmediği için iade hakkın yok felan deyip müşteriyi geçiştiriyor
evet bugün apple ve koç teknik servisi arayıp iade için uğraşacağım bakalım ne olacaka
cihazdaki sorun ne ?bilgi hakkında bizi degerlendirirseniz çünkü apple banda da artık ısrarla radenvu alın yapalım diyor telefonunuzu ama randevu alamıyoruz bende iade yönünde ilerleyecegim artık telefon daha 1 aylık ya
Hayırlı olsuncihazın sıfırı geldi arkadaşlar