6s alsammı kararsız kaldım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan SRASİM
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

SRASİM

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Sa abilerim yakın zamanda telefon alacam 2300 bütçe var ios u kullanmak çok istiyorum 6s 2399 a buldum fakat kararsız kaldım şimdi alsam sonradan pişman olurmuyum android klasmanında g5 düşünüyorum s7 almak istemiyorum çünkü alacağım telefonun 3 yıl götürmesi gerekiyor samsung çok hızlı model çıkartıyor güncelleme konusunda geri apple güncelleme konusunda gayet başarılı hem iphone 6s çok iyi telefon diyolar iphone 6s alsam pişman olurmuyum beni kamera açısından ,günlük 30dk lik oyunda ,sosyal medya uygulaması kullanımında üzermi

yarasa446

Asistan
Reaksiyon puanı
18
Olmassın al bu telefon günlük kullanım için zaten ekstra bişey yapmıcaksan kesinlikle ıphone al

!/|Believer|\!

Doçent
Reaksiyon puanı
214
Batarya ve eğer çok iyi bi kamera istiyosan kamerayı belki begenmezsin.Bide benim için ekran büyüklüğü var. Onun dışında stabilite, performans ve güncelleme, servis hizmeti gibi konularda baya iyi. Tabi bide o fiyata androidde çok daha fazla özellik olabilirsin. Onu da düşün

Ayberk45

Asistan
Reaksiyon puanı
88
Sa abilerim yakın zamanda telefon alacam 2300 bütçe var ios u kullanmak çok istiyorum 6s 2399 a buldum fakat kararsız kaldım şimdi alsam sonradan pişman olurmuyum android klasmanında g5 düşünüyorum s7 almak istemiyorum çünkü alacağım telefonun 3 yıl götürmesi gerekiyor samsung çok hızlı model çıkartıyor güncelleme konusunda geri apple güncelleme konusunda gayet başarılı hem iphone 6s çok iyi telefon diyolar iphone 6s alsam pişman olurmuyum beni kamera açısından ,günlük 30dk lik oyunda ,sosyal medya uygulaması kullanımında üzermmi
as 6s iyidir bende kullanıyorum bi şikayetim çok şükür yok sarjıda kullanıma göre değişiyor ama bu güne kadar sarj konusunde yolda bırakmadı

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Batarya ve eğer çok iyi bi kamera istiyosan kamerayı belki begenmezsin.Bide benim için ekran büyüklüğü var. Onun dışında stabilite, performans ve güncelleme, servis hizmeti gibi konularda baya iyi. Tabi bide o fiyata androidde çok daha fazla özellik olabilirsin. Onu da düşün
Aynen katılıyorum .

Ama iPhone almasam S7 alırdım ben cunku G5 olmamış G2 ve V10 kullanmis biri olarak soyluyorum .

tengribizmenemen

Profesör
Reaksiyon puanı
485
Cihaz kolay kolay eskimesin diyorsan,apple Alman yerinde olur.6s iyidir.Ben kamerasını beğenmedim,renkler çok cansız.7'de renk ayarı daha iyi.Bataryası orta şeker yani 5:30-6:30 saat arası Kullanım süresi alınır kullanıma bağlı olarak.Önerim 16 gb alma.Sorun yaşarsın.32 almaya çalış.

mcanerol

Asistan
Reaksiyon puanı
2
16gb kesinlikle alma onun dışında tamamen sana kalmış. Ama şayet oyun ve pil ömrü istiyorsan android daha yerinde bir karar olur.

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
Sa abilerim yakın zamanda telefon alacam 2300 bütçe var ios u kullanmak çok istiyorum 6s 2399 a buldum fakat kararsız kaldım şimdi alsam sonradan pişman olurmuyum android klasmanında g5 düşünüyorum s7 almak istemiyorum çünkü alacağım telefonun 3 yıl götürmesi gerekiyor samsung çok hızlı model çıkartıyor güncelleme konusunda geri apple güncelleme konusunda gayet başarılı hem iphone 6s çok iyi telefon diyolar iphone 6s alsam pişman olurmuyum beni kamera açısından ,günlük 30dk lik oyunda ,sosyal medya uygulaması kullanımında üzermi
3 yıl rahat gitsin dersen 6s al derim.

SRASİM

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Abiler 6s almaya karar verdim. sizce max 2500 e 6s 32 gb bulma şansım varmı
Olmassın al bu telefon günlük kullanım için zaten ekstra bişey yapmıcaksan kesinlikle ıphone al

Net 6s al geç iPhone, iPhone'dur. :cool:

Aynen katılıyorum .

Ama iPhone almasam S7 alırdım ben cunku G5 olmamış G2 ve V10 kullanmis biri olarak soyluyorum .

Cihaz kolay kolay eskimesin diyorsan,apple Alman yerinde olur.6s iyidir.Ben kamerasını beğenmedim,renkler çok cansız.7'de renk ayarı daha iyi.Bataryası orta şeker yani 5:30-6:30 saat arası Kullanım süresi alınır kullanıma bağlı olarak.Önerim 16 gb alma.Sorun yaşarsın.32 almaya çalış.

16gb kesinlikle alma onun dışında tamamen sana kalmış. Ama şayet oyun ve pil ömrü istiyorsan android daha yerinde bir karar olur.

6s 32 gb öneririm

3 yıl rahat gitsin dersen 6s al derim.

6S yada S7 birini seç diğerlerini eleyebilirsin. :)

_JoKeR_ınC

Asistan
Reaksiyon puanı
14
Aleyküm selam kardeşim.Şimdi iPhone 6s bence halen daha en çok tercih edilebilecek bir telefon.Hem 32 GB versiyonuda var.Ama sen 2000 TL civarlarında büyük ihtimalle 16 Gb modelidir.Şimdi bu konuda senin fazla uygulama ve fotoğraflarda yüksek çözünürlüklü ve çok çekersen o depolama alanı sana hayatta yetmez.Ama kesinlikle 50 GB iCloud falan alırsan 4 TL'ye bu konuda kafan oldukça rahat olur.Şimdi iPhone 6s çıkalı 1 sene oldu ama halen daha birçok Android rakiplerinin hız konusunda iPhone 6s'ten beri geride kalıyorlar.Yani iPhone 6s oldukça hızlı bir telefon.Şimdi iPhone 6s almasanda yine o fiyat aralığında iPhone SE var tercih edersen 64 GB modeli.O da çok güçlü bir telefon.Dediğin gibi Samsung'ta güncelleme vermiyor ama yani Samsung Galaxy S7'de bence tercih edilebilir.Tabi güncelleme problemleri falan ama o da çok güzel bir telefon.Ama iPhone 6s'in 16 GB modelini alırsan benim dediğim gibi yaparsan senin için daha faydalı olacağını düşünüyorum.Ya da daha küçük ekranlı iPhone SE'de satın alabilirsin.Ama iPhone 6s mi yoksa iPhone SE mi dersen ben tabikide iPhone 6s derim.

rnbzdmr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
16 gb ise alma çünkü yetersiz.. batarya üzebilir.. dar açı üzebilir.. ben 6 kullanıyorum.. tüm bu sorunları yaşıyorum..

SRASİM

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Aleyküm selam kardeşim.Şimdi iPhone 6s bence halen daha en çok tercih edilebilecek bir telefon.Hem 32 GB versiyonuda var.Ama sen 2000 TL civarlarında büyük ihtimalle 16 Gb modelidir.Şimdi bu konuda senin fazla uygulama ve fotoğraflarda yüksek çözünürlüklü ve çok çekersen o depolama alanı sana hayatta yetmez.Ama kesinlikle 50 GB iCloud falan alırsan 4 TL'ye bu konuda kafan oldukça rahat olur.Şimdi iPhone 6s çıkalı 1 sene oldu ama halen daha birçok Android rakiplerinin hız konusunda iPhone 6s'ten beri geride kalıyorlar.Yani iPhone 6s oldukça hızlı bir telefon.Şimdi iPhone 6s almasanda yine o fiyat aralığında iPhone SE var tercih edersen 64 GB modeli.O da çok güçlü bir telefon.Dediğin gibi Samsung'ta güncelleme vermiyor ama yani Samsung Galaxy S7'de bence tercih edilebilir.Tabi güncelleme problemleri falan ama o da çok güzel bir telefon.Ama iPhone 6s'in 16 GB modelini alırsan benim dediğim gibi yaparsan senin için daha faydalı olacağını düşünüyorum.Ya da daha küçük ekranlı iPhone SE'de satın alabilirsin.Ama iPhone 6s mi yoksa iPhone SE mi dersen ben tabikide iPhone 6s derim.
Peki bu icloud hesabı hakkında bilgi verebilirmisin

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Turkcell de sarı kutu puan ile 6s 32 gb 2399 tlye geliyordu en son.
Pesin paran varsa al gitsin. O fiyata o telefon alinir.

YAGM17

Asistan
Reaksiyon puanı
58
Kesinlikle almalısın ama alacaksan 64GB lik al yetmiyor bir süre sonra

52SakocaN52

Profesör
Reaksiyon puanı
738
6s düşünebilirsin. iPhone 7 düşünmeyin. Emin olun üretici bile be farkı var bilmiyor:) S7 güzel telefon. G5 de . Ama oyun deneyimi Apple da iyi maalesef . oyun oynayacaksınız 6s alın

52SakocaN52

Profesör
Reaksiyon puanı
738
:) G5 deneyimim olmadı ama F/P açısından iyi gibi:)

!/|Believer|\!

Doçent
Reaksiyon puanı
214
Stratejiksel ilerlemeyi ve telefon tasarımını iyi düşünmeleri ve şu kronik belasını halletmesi lazım!
Aslında her çıkan telefonla birlikte tüm markalar hatırı sayılır ilerleme kaydediyor, özellikle amiral gemilerinde. Yakında çok daha az sorunla çok daha iyi telefonlar görebiliriz. Lg de dahil