• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

64 Bit telefon beklemelimiyim?

Son çıkan amiral gemilerinin alıcağı maksimum güncelleme desteği 2 yıldır. Ayrıca Google adı altında üretilen cihazlarında güncelleme desteği 18 aydır yani 1,5 sene. (Nexus)

Konuya dönersek ilk seri 64 bitli Android amiral gemileri alınmaz,illa ki sorunlu olucaktır. Apple bile yaşadı sorun 5s'de mavi ekran veriyodu ilk başlarda windows gibi. :lol:
Senin 2 yıl dediğin versiyon güncellemesi değil sistem güncellemesi

HTC One M7 Google Play Edition ve S4 Google Play Edition ne yazık ki Türkiyede satılmıyor.En yenisi dediğim gibi LG Nexus 5

geçti borun pazarı cep istedik ucuz olsu istediler taksit olsun diye bunu aldılar sesi kötü müzik dinlenmez bununla...
asus zenfone4 gönderse güzel olurdu.

Akşam akşam biraz meşkul ettik sorularla ama yardım için teşekkürler birkez daha bunlar benim için önemli

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Yorum için teşekkürler hocam :) Sanırım bu gidişle ben daha çok araştırma yapacam :D
rica ederim başka sormak istediğiniz sorular varsa sorabilirsiniz

[MENTION=410306]İstBlt[/MENTION] Soru sorduğunuz kişinin nickinin başına @ işareti koyarak veya yanda bulunan alıntı butonuna tıklayarak soruyu sorabilirseniz kime soru sorduğunuzu herkes rahatlıkla anlayabilir, karışıklılık olmasını önlemiş oluruz :)

Bide bende telefon alıcam bende merak ediyorum iphone telefon hiç kullanmadım iphone6 eylül ayında tanıtılacakmış ne zaman satışa sunulur beklesemi yoksa lg g3 yada htc one m8 gibi bir telefonumu alsam?

Yeniyim hatalarım olabilir özür dilerim

[MENTION=380082]Vikings[/MENTION]

Bide bende telefon alıcam bende merak ediyorum iphone telefon hiç kullanmadım iphone6 eylül ayında tanıtılacakmış ne zaman satışa sunulur beklesemi yoksa lg g3 yada htc one m8 gibi bir telefonumu alsam?

Yeniyim hatalarım olabilir özür dilerim
iPhone'un yeni sürümü ilk ülkeye girdiğinde fiyatı pırlantı gibi oluyor bilesin.

Artık Appstore TR var, haliyle uçuk fiyattan girme olayı kalktı. 3000 TL'de olmaz, Apple fiyatta değişikliğe gitmezse 5s'i ilk çıkardığı fiyattan 6'yı çıkarırsa ilk fiyat 2200 falan olur. Eylül gibi tanıtılıyor, Ekim-Kasım gibi TR'de olur.

Ayrıca 0 199$ olan operatör kontratlı olan,cihazın kendisi şuan 649$. İnsanları yanlış yönlendirmeyelim.

Artık Appstore TR var, haliyle uçuk fiyattan girme olayı kalktı. 3000 TL'de olmaz, Apple fiyatta değişikliğe gitmezse 5s'i ilk çıkardığı fiyattan 6'yı çıkarırsa ilk fiyat 2200 falan olur. Eylül gibi tanıtılıyor, Ekim-Kasım gibi TR'de olur.

Ayrıca 0 199$ olan operatör kontratlı olan,cihazın kendisi şuan 649$. İnsanları yanlış yönlendirmeyelim.
Ben Apple'ın yalancısıyım onlar yazmış 199 dolar diye.

Hayır doğru görüyorsun da gördüğün şey gördüğünü sandığın şey değil. ABD'de Avrupa'da falan bu işler bizdeki gibi değil daha farklı. Avrupa'da birçok telefonu bedava alabiliyorsun mesela bu kontratlar sayesinde.
HlU1jum.png

Yani ben ne yapmalıyım? (hangi telefonu almalıyım) (yada) (hangi telefonu beklemeliyim) ?

Şu anki telefonun ne
Turkcell t40 şuan kullandığım telefon

Onun dışında eylül ayındaki fuarı beklemeli sanırım ondan sonra hem telefon fiyatları düşer hem yeni model gelecekse gelmiş olur.