6 yıldır sevdiğim kızı unutamıyorum ne olacak bu halim?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan webadam
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende aynı drmdayım en azında sen kıza acılmsn senı sevdıgını bılıyor bn onu bıle dıyemedım bıde ben ne yapayım kardeşş

lqnd

Profesör
Reaksiyon puanı
4
At kendini diskolara biseyin kalmaz

S

SDN Okuru

SDN Okuru
hayat böyle işte aslında suç bizde insan ne ederse kendine eder sonra her gün kahrolur bence bize deger verenlerin degerlerini anlayana kadar deger verdiklerimizin deger verdikleri insanların arasına giremiyecez

S

SDN Okuru

SDN Okuru
benim gibi sevenlerde varmış sevgi iyi güzelde bir ınsan seni sevmiyor ve seni terk etmişse nasıl olurda nefret yerıne bukadar sevebılıyor ve unutmak için onca çaba harcarken unutamıyor anlamıyorum.. kendımı hiç anlayamıyorum .bu kadar gurursuzmusun diyorum kendime bu kadar ezıkmısın bu kadar çaresızmısın evet aynen öyleyim :( hiç neden göstermeden bişi demeden çekıp gitti verdiği onca umutları alıp götürdü beraberinde. bir yıldan fazla oldu benı bırakalı ben hala delı gibi aşık hala ona sevdalı onu unutmak için allaha sığındım geri gelsin diye dualar ettim olmadı unutmak için dualar ettim olmadı düşünmediğim bir gün bile yok nasıl bir acıı allah kimseye yaşatmasın bu acıyı .zaman zaman yeter artık boşver dıyorum unut gitsin olmuyor yapamıyorum elımde değil hala resımlerıne bakıyorum beraber ken yaptığımız onca anılar varken aklıma gelınce mütiş bir acı içimde dişlerimi sıkıyorum yumruğumu sıkıyorum geçmiyor geçmıyorrr ..ondan umudum yok gelmıceğini biliyorum hayatına başka birini sokmuş buna rağmen Allahtan umudumu kesemiyorum .sankı rabbim onca dualarımı karşılksız bırakmayacak ve gerı döndürecek gibi geliyor :(((((((((((

mezmerdek

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ben 25 yıl önce orta okulda sevdiğim kızı hala seviyorum seninki de 25 yıla uzamasın yakınlaş ve konuş o da etten kemikten bir insan sonuçta , karşı cinsi de gözünde fazla büyütme:yes:

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
Benimde 4 sene oldu ayrılalı. Bende unutamadım. Unutmak istemiyorum neden unutayım hem. Güzel zamanlarımız oldu. O da güzel bir hatıra..
Unutmak için sevmedik ki.

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Unutmak istiyorsan onun yerini alacak başka birisini bulacaksın sonra bir bakmissin hatirlamiyorsun.

Mustafaline

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Ben 25 yıl önce orta okulda sevdiğim kızı hala seviyorum seninki de 25 yıla uzamasın yakınlaş ve konuş o da etten kemikten bir insan sonuçta , karşı cinsi de gözünde fazla büyütme:yes:

Sanırım ilk aşk dediğimiz olay bahsettiğin :) benimde orta okul 7. Ve 8. Sınıftan sevdiğim hayatımın başrolüne koyduğum bir kız vardı. Yaklaşık 2 ay beraberdik. Beni bıraktı gitti. Aradan 7 yıl geçti hala unutamıyorum. Çünkü öyle bir iz bırakıyor ki bilinç altına ister istemez insanın aklına geliyor. Üzülmeler sıkılmalar dertler bir süre sonra illaki geçiyor fakat unutmak farklı. Unutulamaz yani. Genel olarak unutmak deyimini bir şahısa karşı sevginin bitmesi alakanın kesilmesi olarak algıladığımız için farklı yorumlanıyor. Sizin etkileyen birçok anınızı kolay kolay unutamazsınız. Küçükken bir turnuva maçında kritik bir gol atmış olabilirsiniz Mesela. Yıllar geçsede dün gibi gözünüzün önüne gelir. Kısacası ergenlik dönemlerimizde veya gençlik yıllarımızda sevdiğimiz onsuz olmaz dediğimiz herkesi hatırlayacağız. Acısı geçecek ama emin olun. Bunu sana cevap olarak yazmadım aynı duyguları paylaştığım için yazmak istemiştim. Genel düşüncelerimi de yansıtmış oldum uzattım biraz :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Şimdi ben şöyle başlamak istiyorum bende çok ama çok sevdim onun için herşeye katlandım ben sırf o üşümesin diye o kadar soğukta üstümdeki hırkayla onun üstünü örtüm deli gibi titredim hatta hasta oldum ama yinede o üşümesin dedim sırf o üzülmesin diye dayak bile yedim onu rahatsız edenlerden hep korudum bazen korumayı başardım bazen dayak yedim tam 3 yıl oldu ve ben onu sevmekten hiç bir zaman vazgeçmedim her daim kalbimde yeri vardı sadece onu değil kardeşini bile herşeyden korudum sırf o üzülmesin diye yanına gittim her defasında iyimi acaba mutsuz mu üzgün mü diye hep yanına gittim ama ne zaman gitsem beni azarladı bağırdı çağırdı kovdu arkadaşlarının yanında bile bana hep bağırdı kovdu azarladı ama ben yine gururmu ayaklar altına aldım tekrar gittim benim ona o kadar çok ihtiyacım vardı ki ağladığımda mutsuz olduğumda sadece ona ihtiyacım vardı ve mesaj attım sana ihtiyacım var yanımda olmana falan dedim hiç bi zaman yanımda olmadı üzgünmüşüm mutsuzmuşum hiç bi zaman umursamadı ama ben sırf o üzülmesin diye kardeşini bile her kötülükten korudum ama o benim hiç bir zaman yanımda olmadı ne yapmam lazım Allah aşkına bişey söyleyin ne yapmam gerekiyo yorumlarınızı bekliyorum şimdiden çok ama çok teşekkür ederim hepinizeee :(((((((((((

trhn

Asistan
Reaksiyon puanı
21
ne diyelim Allah baska dert vermesin

burakbzkrt7

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sadece zamanla biseylerin normale doneceginin farkinda ol ve seni bir amaca goturecek seylerle ugras online oyun muzik aleti ogrenmek bir dizi izlemek dil ogrenmek herhangi bir egitim almak..

crazymurat34

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Çık dışarı birazcık etrafa saçıl daha iyileride vardır emin ol ve bu gönlündekini unutucaksın merak etme az kamuya açıl :D

SonySafe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba dostlar, konu hortlatma mode: on.
Şimdi bu olayın bir çok alt konusu var. Ben başıma geleni değineceğim. Arkadaşım sevgilisinden ayrıldı öbür arkadaşımda sex on the bitch yapmaya kalktı. İkiside aynı kıza aşıktı ama kız başkasına yazıyordu. Olay Arap saçından daha karmaşıktı. Yalnız geçen bir Arap gördüm saçı senden benden düzgün, Gana'lıda olabilir. Emin değilim. Her neyse kız başkasına yar oldu bizimkilerde aralarını bozdukları ile kaldılar. Demem o ki arkadaşınız ile aranızı bozduğunuza yanarsınız. Arkadaşınızdan hoşlanıyorsanız büyük ihtimalle uzun zamandır yokluktasınızdır. Başka açıklaması yok. Hee şimdi dersen ben kızdan hoşlandım arkadaş oldum diye, o zaman sonuna kadar yapıştır ama orada suçu kendinde ara. Sonuçta hoşlandığın biriyle arkadaş olunmaz. Yani ben direk lafa girip başarılı olamayanlardanım ama bazı kızlarda böyle şeyleri seviyorlar. Ne fazla hızlı olun nede fazla yavaş. Zamanada bırakmayın.