S
SDN Okuru
SDN Okuru
sana birgün dönme ihtimali varsa bekle hep bekle ben 7 yaşımdan beri seviyorum ve 19 yaşımdayım 2 hafta sonra nişanı var ama ben allahtan bir ümit bekliyorum alllahtan ümit kesilmez
bende 4 yildir seviyorum. haftaya mektup araciligiyla itiraf edicem. buyuk ihtimal olmayacak ama en azindan icimde kalmayacak. haydi hayirlisi.
o hatayı sakın yapma git yüzüne söyle aslık o zaman içinde kalmazyüzüne söylemen özgüveninin yerinde olduğunu ona belli edecektir bu iyi olur
![]()
ozguvenime guvenmedigimden degil. mektupta herseyi soyleyebilirim ama karsisina gecince herseyi unutuyorum
Müslüm dinle.Biraz faydası olur.Kavuşsan aşk biter zaten.Zor durumlarda 100 yıl sonrayı düşünürüm game over %100
ozguvenime guvenmedigimden degil. mektupta herseyi soyleyebilirim ama karsisina gecince herseyi unutuyorum
demek ki özgüvenin yerinde değilgit konuş yoksa freewill bana zamanında dediydi dersin
![]()
Ne güzel.evet arkadaşlar hala aynı kişiyle birlikte unuttum ama böyle arada aklıma geldiğinde fazla morelimi bozmuyorum şimdi halim iyi diyebilirim
ama sigaraya devam kurbanı olduk![]()
evet arkadaşlar hala aynı kişiyle birlikte unuttum ama böyle arada aklıma geldiğinde fazla morelimi bozmuyorum şimdi halim iyi diyebilirim
ama sigaraya devam kurbanı olduk![]()
aynen kardeşim... ne olacak bu halimiz.....................
allah herkesi sevdiğine kavuştursun derim başka birşey demem... bana nasip olmadı.........................
Unutmak zordur lakin bazen unutmak gerek...
Lafım genel "Sevdiğinizi düşündüğünüz kadar düşünüyor musunuz sizi Yaratan' ı ?" "Kaç gece saatlerce bir o yana bir bu yana dönüp de düşündünüz Allah' ı..." Yaratan' a aşık olursanız onun size veremeyeceği şey yoktur, unutmanız için güç de verir sevgisiyle yüreğinizi ısıtacak eş de verir... Yaratılanın peşinde koşacağınıza onu Yaratan' ın aşkına pervane olun...