6 yıldır sevdiğim kızı unutamıyorum ne olacak bu halim?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan webadam
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SDN Okuru

SDN Okuru
sana birgün dönme ihtimali varsa bekle hep bekle ben 7 yaşımdan beri seviyorum ve 19 yaşımdayım 2 hafta sonra nişanı var ama ben allahtan bir ümit bekliyorum alllahtan ümit kesilmez

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben naptım kimdim seni seviyorum dedim mektupla gine gelmedi bugun fen labortlarında sevdigim kız cocuga seni sevyorum dedi ama ben gine bırakmam hoca dövüyor 10 kez disipliyine gittim kız bırakmadım sakın 5sene seversin cocuk gelir 4ay sever kız ona gider kızı sanık bırakma unutmaaaa ....

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende sevdim 6 yıl hemde kuzenimi yeni ayrıldık canıma kıymaya bile kalktım ama değmezz boş ver gitsinn aklına ğetirmeme ye çalışş ben öyle yapıyorumm her saniye karşımda ama umursamıyorumm

anll23

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bende 4 yildir seviyorum. haftaya mektup araciligiyla itiraf edicem. buyuk ihtimal olmayacak ama en azindan icimde kalmayacak. haydi hayirlisi.

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
mektup ? git konuş olacağı varsa da yok edersin.

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
bende 4 yildir seviyorum. haftaya mektup araciligiyla itiraf edicem. buyuk ihtimal olmayacak ama en azindan icimde kalmayacak. haydi hayirlisi.

o hatayı sakın yapma git yüzüne söyle aslık o zaman içinde kalmaz :) yüzüne söylemen özgüveninin yerinde olduğunu ona belli edecektir bu iyi olur :)

anll23

Asistan
Reaksiyon puanı
0
o hatayı sakın yapma git yüzüne söyle aslık o zaman içinde kalmaz :) yüzüne söylemen özgüveninin yerinde olduğunu ona belli edecektir bu iyi olur :)

ozguvenime guvenmedigimden degil. mektupta herseyi soyleyebilirim ama karsisina gecince herseyi unutuyorum

musabbu

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Ne zaman benzer bir durumla karşılaşsam derinlerde ince bir sızı olur. Bittikten sora ne olması için nede olmaması için çaba harcamadım. Hala seviyorum. Ama tekrar görüşelim dese kabul etmem. (13 Yıl Önceydi)
-Allah sabır versin.

efehakan

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Bende sana bir söz söyleyeyim.

Sevdiğinden mahrumiyet, seni sevene mecburiyettir! /Fazıl Efe

açıklayıcı olmuştur umarım. bol bol hayırlısı olması için dua et

webadam

Asistan
Reaksiyon puanı
0
evet arkadaşlar hala aynı kişiyle birlikte unuttum ama böyle arada aklıma geldiğinde fazla morelimi bozmuyorum şimdi halim iyi diyebilirim :)
ama sigaraya devam kurbanı olduk :)

musabbu

Profesör
Reaksiyon puanı
23
evet arkadaşlar hala aynı kişiyle birlikte unuttum ama böyle arada aklıma geldiğinde fazla morelimi bozmuyorum şimdi halim iyi diyebilirim :)
ama sigaraya devam kurbanı olduk :)
Ne güzel.
Sigarayı da bırakırsın inşallah. Bence sigarayı bırakmak daha kolay.

forfandartor

Asistan
Reaksiyon puanı
1
aynen kardeşim... ne olacak bu halimiz.....................
allah herkesi sevdiğine kavuştursun derim başka birşey demem... bana nasip olmadı.........................

Merhaba arkadaşım, nerde yaşadığını, neler yaptığını, kaç yaşında olduğunu bilmiyorum ama sana verebileceğim en güzel tavsiye nedir biliyormusun gelmiyorlar çünkü ben çok bekledim ne istediğini bilmiyorsun sen dedi bana en güzel cevabı verdim ona belkide, ben seni istiyorum dedim kalbimin kan pompalamaktan başka görev yaptığını belirten kadını istiyorum yazdım yazdımda yazdım sence umrunda oldumu ? Olmadı çünkü gelmiyorlar, ne giden geri gelir, nede kalan vazgeçer beklemekten boşuna unutacağım deme, unutamıyorsun çünkü, unutamıyorsun onun adına açtığın şarap mantarlarının sayısını, onun adına vurduğun shot bardaklarının adedini unutamıyorsun çünkü seviyorsun, o gibi salaklarda sevmeyenlerin peşinde dolanıyor, dünyanın kanunu bu değil mi zaten, gelmiyor şimdi sana bir soru soruyorum ŞİMDİ ONA GEÇMİŞİNDEN BİR GÜNÜMÜ VER DESEN VEREBİLECEK Mİ ? veremeyecek kimse veremez, gelmiyecek sık canını bunalıma gir çünkü onsuz geçen her bir gün ömründen gidiyor. Ömrün kısalıyor sık canını çünkü gelmiyecek

http://www.youtube.com/watch?v=tGn51ejn0n4

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben de çok eski 4 yıl once bir kızı sevıyordm oda benı sevıyordu hatta cıkma teklıfı bıle etmıstı kız ama ben saka yapıyor sanmıstım :D ondan sonra o kız la 1 yıl daha aynı okulda okuduk ve oylece gitti simdi ben o kızı tekrar özledim nasıl bir iş bu bende anlamadım 118 80 i arayıp telefonunu bulacam :D özgüven yok ne yapacam acaba ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
insan açılır biz kadınlar her zaman karşı taraftan sevilmek isteriz bi türlü karşımızdakini açılmayız açılamayız korkarız utanırız çekiniriz işte keşke konuşsaydın

alierenerdal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Unutmak zordur lakin bazen unutmak gerek...

Lafım genel "Sevdiğinizi düşündüğünüz kadar düşünüyor musunuz sizi Yaratan' ı ?" "Kaç gece saatlerce bir o yana bir bu yana dönüp de düşündünüz Allah' ı..." Yaratan' a aşık olursanız onun size veremeyeceği şey yoktur, unutmanız için güç de verir sevgisiyle yüreğinizi ısıtacak eş de verir... Yaratılanın peşinde koşacağınıza onu Yaratan' ın aşkına pervane olun...

Güzel bir söz,teşekkür ederim, alıntıladım :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bnm ki bnmle konusuyo ama buluşmak istemiyo ve seviyorum diyo mesajlasmak istemiyo anlamıyorum ..

bybilal

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Unutmuyorsun ki zaten. Sadece alışıyorsun. Unutmak yok kardeşşş, yok!

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Aşık ol, yaşa, terket, terkedil, yeniden başla... takıntı yapma kimse sevilmeye değmiyor... unutmayı öğret kendine !

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar ya ben na yapam he 17 yaşinda aşık oldum ama şuan 26 yaşindayım sevdım ıntıhar etti o zaman ben yıllar gectı ama hala aklımda fıkrımde yuregımde

RayonS

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Zeus Kabadayı - Unuttum seni dinle gecer